suffocater Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Για καθε τροχαιο μια ηλιθιοτητα δεν ευθυνεται σχεδον παντα? Δεν ημουν φαν του , δεν ειμαι φαν αυτης της μουσικης γενικοτερα,δεν καταλαβαινω ομως αυτη την σκληροτητα που εχει βγει προς το προσωπο του και ουτε υποστηριζω την επικινδυνη οδηγηση. Απο τον πεζο μεχρι τον ποδηλατη και τον μηχανοβιο μεχρι τον οδηγο αυτοκινητου ολοι κανουν λαθη στον δρομο..πολλες φορες μοιραια!Ναι να συζητησουμε για την νοοτροπια μας στους δρομους,ναι να συζητησουμε για τους προβληματικους δρομους..οχι να πεσουμε ολοι πανω απο το πτωμα του και να το φαμε επειδη δεν μας αρεσε η μουσικη του.Αυτο ειναι ανθρωποφαγια. Bασικά,δεν επεσε και κανεις πάνω του,αν θες να το δούμε απ αυτήν την μεριά,ούτε και μηχανική βλαβη υπήρξε. Οπως φαινεται,δεν φρέναρε ποτέ.Απλά πηγε και καρφωθηκε.Κοιμήθηκε στο τιμόνι?Χαζευε τα μπουτάκια της συνοδου?Δεν ξέρω. Το οτι όλοι κάνουν λάθη,δεν τα δικαιολογεί,απλα τα καθιστά πιιο συνηθισμένα. Η μονη "σκληρότητα",στα όρια της ηλιθιότητας,που ειδα και δεν μ'αρεσε,ήταν posts του τύπου "του άξιζε με την μουσικη που έπαιζε/τωρα επιτελους απαλαχθηκαμε" και αλλα τέτοια. Το να γράψω όμως οτι "δεν θα μου λειψει",απ την στιγμη που δεν τον εκτιμάω σαν καλλιτεχνη,δεν ειναι σκληρότητα,αλλα μάλλον συνέπεια σε αυτά που έλεγα και πριν πεθάνει. Γιατί αν "επρεπε" να μου λειψει,απλά επειδη "ήταν ενα νέο παιδί και ειναι κρίμα",τότε το ίδιο θα επρεπε να μου λείπουν καθε μέρα μερικές χιλιάδες που πεθαινουν στους δρομους αλλα δεν επηρεάζουν επ ουδενι την καθημερινότητα μου. Ελεος με τον καθωσπρεπισμο και τις politically correct αποψεις. Και ναι,τα post τυπου "τώρα τουλαχιστον απαλαχθηκαμε",μπορεί να ειναι ανώριμα ,αλλα τουλαχιστον ειναι ειλικρινή.
kirileman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 αυτα που εχω διαβασει και εγω.... πολυ μεγαλη ταχύτητα, δεν φρενάρισε. εγω προσωπικα τετοιους ανθρωπους δεν τους κλαιω.......βριστε με, πειτε οτι θελετε, δεν με ενδιαφερει να ειναι και ο ιδιος ο πατερας μου, ενας ανθρωπος που οδηγαει σαν τρελλος μετα απο ξενυχτι, ειναι δημοσιος κίνδυνος, δεν χανει κανεις απο τον χαμο του. 4
7nisiotis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καπου διάβασα οτι σε λιγους μηνες θα κυκλοφορήσει απο την ΕΜΙ ενα τελευταίο κομματι του Παντελή, το οποίο ηταν μερικώς έτοιμο και ενα εκ των νέων κομματιών του νέου δίσκου που θα κυκλοφορούσε. Ξερει κανεις κατι περισσότερο;
Norone92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Τραβάει πολύ το θέμα και χωρίς λόγο. Όχι εδώ, σε όλα τα ελληνικά media. Ότι πρέπει να μελετήσουμε κάθε πτυχή του ατυχήματος ξέρω 'γω. Προσωπικά μου ήταν αδιάφορο το γεγονός γιατί απλά δεν πρέσβευε τίποτα η μουσική του για 'μένα, είναι κρίμα όμως για το νεαρό της ηλικίας του και για την οικογένειά του. Ως εκεί όμως. Από 'κει και πέρα, μιας και ο θάνατος πουλάει πολύ, έχουν υπάρξει τεράστιες υπερβολές (βλ. ελληνική τηλεόραση) και πολλή ανούσια ανάλυση. Λογικό, πάντα έτσι συνέβαινε (το ότι ειπώθηκε μέχρι και πως ο D. Gilmour θρηνούσε το θάνατό του ίσως ήταν one of a kind γελοιότητα όμως), το χειρότερο όμως είναι πως πέφτουμε όλοι εμείς σε αυτό το τρυπάκι και δίνουμε μια συνέχεια η οποία μόνο σημαντική και σωστή δεν είναι. Όποιος είναι να θρηνήσει ας το κάνει, και όποιον δεν τον νοιάζει απλά ας μην ασχολείται με όσους θρηνούν ή με το θέμα γενικότερα. 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Φιλε μου γενικως για καθε ψυχη που χανεται στον δρομο οι ανθρωποι τους πονανε και θρηνουν..φυσικα και η ζωη των υπολοιπων συνεχιζεται. Μπραβο στους ειλικρινεις που απαλλαχθηκαν απο την παρουσια του. Δεν εχω να πω κατι αλλο επι του θεματος.
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Bασικά,δεν επεσε και κανεις πάνω του,αν θες να το δούμε απ αυτήν την μεριά,ούτε και μηχανική βλαβη υπήρξε. Οπως φαινεται,δεν φρέναρε ποτέ.Απλά πηγε και καρφωθηκε.Κοιμήθηκε στο τιμόνι?Χαζευε τα μπουτάκια της συνοδου?Δεν ξέρω. Το οτι όλοι κάνουν λάθη,δεν τα δικαιολογεί,απλα τα καθιστά πιιο συνηθισμένα. Η μονη "σκληρότητα",στα όρια της ηλιθιότητας,που ειδα και δεν μ'αρεσε,ήταν posts του τύπου "του άξιζε με την μουσικη που έπαιζε/τωρα επιτελους απαλαχθηκαμε" και αλλα τέτοια. Το να γράψω όμως οτι "δεν θα μου λειψει",απ την στιγμη που δεν τον εκτιμάω σαν καλλιτεχνη,δεν ειναι σκληρότητα,αλλα μάλλον συνέπεια σε αυτά που έλεγα και πριν πεθάνει. Γιατί αν "επρεπε" να μου λειψει,απλά επειδη "ήταν ενα νέο παιδί και ειναι κρίμα",τότε το ίδιο θα επρεπε να μου λείπουν καθε μέρα μερικές χιλιάδες που πεθαινουν στους δρομους αλλα δεν επηρεάζουν επ ουδενι την καθημερινότητα μου. Ελεος με τον καθωσπρεπισμο και τις politically correct αποψεις. Και ναι,τα post τυπου "τώρα τουλαχιστον απαλαχθηκαμε",μπορεί να ειναι ανώριμα ,αλλα τουλαχιστον ειναι ειλικρινή. Αν έγιναν τέτοια σχόλια δεν είναι ειλικρινή, είναι για λύπηση. Και τα σχόλια και αυτοί που τα κάνανε. 2
suffocater Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αν έγιναν τέτοια σχόλια δεν είναι ειλικρινή, είναι για λύπηση. Και τα σχόλια και αυτοί που τα κάνανε. To ένα δεν αποκλείει το άλλο. Μπορούν να συνυπάρχουν. Και πάλι προτιμώ την κοινωνία που δεν φοβάται να πει αυτό που σκεφτεται,ασχετα αν ειναι politically correct. Αυτό,φυσικά,δεν σημαίνει οτι θα ειναι υπεράνω κριτικής. Αλλα έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η "υποχρέωση" για εκφραση συγκεκριμένων συναισθηματων,ειδικά σε κάθε θάνατο. Για τον ίδιο λόγο που με εκνεύριζε οταν έβλεπα "rip lemmy,rip bowie,θα μας λειψεις" κλπ,απο κοριτσάκια που κάθε βράδυ ειναι πάνω στα (πρώτα) τραπεζια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 To ένα δεν αποκλείει το άλλο. Μπορούν να συνυπάρχουν. Και πάλι προτιμώ την κοινωνία που δεν φοβάται να πει αυτό που σκεφτεται,ασχετα αν ειναι politically correct. Αυτό,φυσικά,δεν σημαίνει οτι θα ειναι υπεράνω κριτικής. Αλλα έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η "υποχρέωση" για εκφραση συγκεκριμένων συναισθηματων,ειδικά σε κάθε θάνατο. Για τον ίδιο λόγο που με εκνεύριζε οταν έβλεπα "rip lemmy,rip bowie,θα μας λειψεις" κλπ,απο κοριτσάκια που κάθε βράδυ ειναι πάνω στα (πρώτα) τραπεζια. Απαγορεύεται μία που ανεβαίνει στα τραπέζια να ακούει και Bowie όταν θέλει?
suffocater Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Απαγορεύεται μία που ανεβαίνει στα τραπέζια να ακούει και Bowie όταν θέλει? Τιποτα δεν απογορεύεται,όμως δεν ακούει. Και για να προλάβω την επόμενη ερώτηση σου,ναι,μιλάω για ατομα που γνωρίζω προσωπικά. Αλλα πέρα απ αυτό,ισχυρίζεσαι οτι στά άπειρα "rip ταδε" που διαβάζεις σε καθε θάνατο,ειναι όλοι φανς του εκάστοτε? Γιατι εγώ ισχυρίζομαι ξεκάθαρα πως ΔΕΝ ειναι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τιποτα δεν απογορεύεται,όμως δεν ακούει. Και για να προλάβω την επόμενη ερώτηση σου,ναι,μιλάω για ατομα που γνωρίζω προσωπικά. Αλλα πέρα απ αυτό,ισχυρίζεσαι οτι στά άπειρα "rip ταδε" που διαβάζεις σε καθε θάνατο,ειναι όλοι φανς του εκάστοτε? Γιατι εγώ ισχυρίζομαι ξεκάθαρα πως ΔΕΝ ειναι. Μα φυσικά και δεν είναι όλοι φανς με την έννοια που φαντάζεσαι. Αλλά γιατί να απαγορεύεται ή να είναι περίεργο το να πει κάποιος rip ...τάδε χωρίς να είναι θαυμαστής του? Εκτός αν φαντάζεσαι πως για να γράψεις το rip, θα πρέπει να είσαι συγκλονισμένος και να έχεις πέσει στα πατώματα από το κλάμα και τον οδύνη!
suffocater Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μα φυσικά και δεν είναι όλοι φανς με την έννοια που φαντάζεσαι. Αλλά γιατί να απαγορεύεται ή να είναι περίεργο το να πει κάποιος rip ...τάδε χωρίς να είναι θαυμαστής του? Εκτός αν φαντάζεσαι πως για να γράψεις το rip, θα πρέπει να είσαι συγκλονισμένος και να έχεις πέσει στα πατώματα από το κλάμα και τον οδύνη! Kαλά,εμένα προσωπικα μου φαινεται περιττο το rip λογω (α)θρησκευτικών πεποιθήσεων,αλλα ασχετα με αυτό,δεν θα εγραφα πχ, rip lady gaga,γιατι δεν την ακούω,ή rip για εναν golfer,επειδή δεν παρακολουθω το αθλημα. Αν η λογική ειναι"α,πέθανε ενας ανθρωπος,κριμα ειναι",τότε θα επρεπε να γράφεις καθε μέρα κανα χιλιαρικο rip. Αν η λογική ειναι"α,πέθανε ενας γνωστός ανθρωπος,κριμα ειναι",τότε μου φαίνεται τουλ. αστείο. Δηλαδή τί,το κριτήριο του rip ειναι η δημοφιλία του θανόντος?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Kαλά,εμένα προσωπικα μου φαινεται περιττο το rip λογω (α)θρησκευτικών πεποιθήσεων,αλλα ασχετα με αυτό,δεν θα εγραφα πχ, rip lady gaga,γιατι δεν την ακούω,ή rip για εναν golfer,επειδή δεν παρακολουθω το αθλημα. Αν η λογική ειναι"α,πέθανε ενας ανθρωπος,κριμα ειναι",τότε θα επρεπε να γράφεις καθε μέρα κανα χιλιαρικο rip. Αν η λογική ειναι"α,πέθανε ενας γνωστός ανθρωπος,κριμα ειναι",τότε μου φαίνεται τουλ. αστείο. Δηλαδή τί,το κριτήριο του rip ειναι η δημοφιλία του θανόντος? Δηλαδή για να πει κάποιος rip ή "κρίμα" πρέπει ή να είναι δικός του άνθρωπος ή να παίρνει σβάρνα κάθε μέρα τις αναγγελίες κηδειών για να μην του ξεφύγει καμία???
suffocater Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δηλαδή για να πει κάποιος rip ή "κρίμα" πρέπει ή να είναι δικός του άνθρωπος ή να παίρνει σβάρνα κάθε μέρα τις αναγγελίες κηδειών για να μην του ξεφύγει καμία??? Αυτο ρωτάω. Αν δεν χρειάζεται να ειναι δικος του,τότε γιατί δεν λεει για όλους? Επίσης,αν το θέμα ήταν οτι απλα"δεν εμαθε για καποιον θάνατο",και γραφει μόνο για οποιον ακούσει,τότε θα επρεπε να διαβάσουμε τα ίδια rip και για τον έκο,που εγινε λίγο αργότερα και δεν ήταν κανένας ασημαντος ωστε να μην το ξέρουν. Δεν συνέβη ομως. Αρα το κριτήριο ποιο ειναι τελικά?
kirileman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αρα το κριτήριο ποιο ειναι τελικά? Τα κριτήρια είναι προσωπικά και ο καθένας μας μπορεί να πενθεί όταν και για όποιον γουστάρει, χωρίς να πρέπει να λογοδοτήσει για αυτό. 1
suffocater Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τα κριτήρια είναι προσωπικά και ο καθένας μας μπορεί να πενθεί όταν και για όποιον γουστάρει, χωρίς να πρέπει να λογοδοτήσει για αυτό. Αυτο καταλαβες? ΠΟΙΑ ειναι ρώτησα. Μηπως ειναι και απορρητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις