Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι αναιτια σκληρος . Δεν δικαιολογω την επικινδυνη οδηγηση αλλα το "εγω δεν τον κλαιω-δεν χανει κανεις απο τον χαμο του" ειναι σκληροτατο και απανθρωπο..μεχρι και η μητερα της μιας κοπελας που βρισκεται στην εντατικη τον εκλαψε. Ουτε οι εμπλεκομενοι δεν νιωθουν τετοια συναισθηματα..Μην κανεις τον τελειο αν και ανεφερες οτι δεν οδηγεις παρα μονο ποδηλατο.

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι αναιτια σκληρος . Δεν δικαιολογω την επικινδυνη οδηγηση αλλα το "εγω δεν τον κλαιω-δεν χανει κανεις απο τον χαμο του" ειναι σκληροτατο και απανθρωπο..μεχρι και η μητερα της μιας κοπελας που βρισκεται στην εντατικη τον εκλαψε. Ουτε οι εμπλεκομενοι δεν νιωθουν τετοια συναισθηματα..Μην κανεις τον τελειο αν και ανεφερες οτι δεν οδηγεις παρα μονο ποδηλατο.

Κοπέλα είναι.

Δημοσ.

Α συγνωμη για την αλλαγη φυλου!

Τελος παντων ας τον αφησουμε τον ανθρωπο να κανει το ταξιδι του..εχουν ειπωθει αρκετα γι'αυτο το συμβαν.

• Like 1
Δημοσ.

ενδιαφερον.....

Όταν φεύγει κάποιος που τον αγαπάει πολύς κόσμος έτσι γίνεται. Εδώ τόσοι ξένοι σταρ έχουν κάνει τα χίλια μύρια και όταν πεθαίνουν δεν στέκεται κανείς σε αυτά, ο Παντελίδης μας πείραξε;

Πιστεύω ότι δεν ξεχαστεί πάντως, αντίθετα θα μεγαλώσει κι άλλο μετά θάνατον!

(Το κρίμα για τις κοπέλες δεν το έγραψα αλλά είναι αυτονόητο νομίζω)

και τι σχεση εχουν οι ξενοι? στην αμερικη κυβερναει η ηλιθιοκρατια αυτη την στιγμη, δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα......μηπως και εμεις ειμαστε ηλιθιοι?

Δημοσ.

ενδιαφερον.....

και τι σχεση εχουν οι ξενοι? στην αμερικη κυβερναει η ηλιθιοκρατια αυτη την στιγμη, δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα......μηπως και εμεις ειμαστε ηλιθιοι?

Σου έγραψα, όταν πεθαίνει κάποιος που αγαπάει πολύς κόσμος έτσι γίνεται σε όλο τον κόσμο. Και γενικά όταν φεύγει κάποιος που αγαπάμε στεκόμαστε στο γεγονός, όχι στον τρόπο για να δούμε αν αξίζει να τον κλάψουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Ενας απλα αγαπημενος καλλιτεχνης του κοσμου ηταν..τι σε κανει να πιστευεις οτι ηταν προτυπο? Ηλιθιο ειναι να μην αφηνεις τον νεκρο σε χλωρο κλαρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Σου έγραψα, όταν πεθαίνει κάποιος που αγαπάει πολύς κόσμος έτσι γίνεται σε όλο τον κόσμο. Και γενικά όταν φεύγει κάποιος που αγαπάμε στεκόμαστε στο γεγονός, όχι στον τρόπο για να δούμε αν αξίζει να τον κλάψουμε.

δεν διαφωνω, αλλα οσο δεν κρινουμε το πως πεθανε απλα το αποφευγουμε για να μην μας κρινουνε οτι ειμαστε ακαρδοι, δεν βαζουμε μυαλο, διοτι και εγω κυκλοφορώ στους δρομους, δεν ειναι μονο τα αμαξια, δεν γινεται να φοβαμαι να βγω εξω διοτι ειναι κοολ να τρεχεις σαν τρελλος χωρις ζωνη.

Αυτοι που τρεχουν και βαζουν σε κίνδυνο ζωες αλλων, ειναι επικίνδυνοι ανθρωποι που ζουν αναμεσα μας, γιατι φοβοσαστε να το πειτε ανοιχτα? παρα δεν φοβοσαστε οτι μπορει να ειναι η δικια σου κορη στο αμαξι ενος τετοιου τρελλου?

Δημοσ.

δεν διαφωνω, αλλα οσο δεν κρινουμε το πως πεθανε απλα το αποφευγουμε για να μην μας κρινουνε οτι ειμαστε ακαρδοι, δεν βαζουμε μυαλο, διοτι και εγω κυκλοφορώ στους δρομους, δεν ειναι μονο τα αμαξια, δεν γινεται να φοβαμαι να βγω εξω διοτι ειναι κοολ να τρεχεις σαν τρελλος χωρις ζωνη.

Αυτοι που τρεχουν και βαζουν σε κίνδυνο ζωες αλλων, ειναι επικίνδυνοι ανθρωποι που ζουν αναμεσα μας, γιατι φοβοσαστε να το πειτε ανοιχτα? παρα δεν φοβοσαστε οτι μπορει να ειναι η δικια σου κορη στο αμαξι ενος τετοιου τρελλου?

Γιατί καλώς ή κακώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν στεκόμαστε σ'αυτό. Άσε που δεν ξέρω αν βγήκαν οι εξετάσεις, τα πορίσματα κλπ.

Δημοσ.

Γιατί καλώς ή κακώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν στεκόμαστε σ'αυτό. Άσε που δεν ξέρω αν βγήκαν οι εξετάσεις, τα πορίσματα κλπ.

ας περιμενουμε λοιπον τις εξετασεις αυτες να δουμε στα σιγουρα......

Δημοσ.

αν αυτος ο ανθρωπος ηταν πιωμενος, και απο οτι λενε πηγαινε με 150χλ τι μας λεει για το ηθος του σαν ανθρωπος που ειχε μεσα 2 κοπελες?

και αν ηταν η δικη σου κορη μεσα θα τον εκλαιγες?

εμενα παντως κατι δεν μου καθεται καθολου καλα σε ολο αυτο και ανυσηχω για το τι ειδους μήνυμα περνιεται στην νεολαια. Ζησε αγρια, εντονα και πηγαινε και στουκαρε με αλλα ατομα μεσα βαλτα στο νοσοκομειο τη μια με τραυματα την αλλη σε κομα και η μιση ελλαδα θα σε κλαιει για το ποσο καλος ησουνα? εμενα δεν μου ακουγεται και πολυ καλος ετσι ενας ανθρωπος.

περιεργα πραγματα........ξερει κανεις καμια πληροφορια της προκοπης? διοτι οτι αρθρα διαβαζω λενε ποτο, ξενυχτι, ναρκωτικα, γρηγορη οδηγηση και μεχρι οτι κοιμήθηκε στο τιμονι, και μετα οτι "αδικοχαθηκε" δεν λενε και πολυ καλα πραγματα.

Αυτά με τα δήθεν μηνύματα στην νεολαία και τα περι ήθους/ευθύνης επειδή ήπιε και έβαλε άλλους στο όχημα, τα ακούω εδώ και πολλά χρόνια κάθε φορά που γίνεται ένα τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς νέους που επέστρεφαν από την τάδε διασκέδαση και ήταν πιωμένοι.

Όταν μάθουμε να είμαστε προληπτικοί σε όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα και δεν σκεφτόμαστε ελληναράδικα "έλα μωρέ εγώ τώρα αντέχω τα ποτά τόσα χρόνια πίνω το βράδυ οδηγώ χωρίς ζώνη και δεν έπαθα τίποτα, σήμερα θα τρακάρω?", τότε θα αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Ενας απλα αγαπημενος καλλιτεχνης του κοσμου ηταν..τι σε κανει να πιστευεις οτι ηταν προτυπο? Ηλιθιο ειναι να μην αφηνεις τον νεκρο σε χλωρο κλαρι. 

O νεκρός ειναι νεκρός.Σύντομα χώμα και ήδη "αναισθητος".(Ή και αναισθητος,χωρις εισαγωγικα)

Ηλιθιο ειναι να φοβάσαι να πεις οτι κάποιος ειναι ήταν ηλιθιος(ή οτιδήποτε αρνητικό) επειδή ειναι πλέον νεκρός.

Ούτε και ακουσα κανέναν να λεει το ίδιο ,για τον χίτλερ,πχ.Εκεί δεν στεκει αυτο το "επιχείρημα"?

Και το κράξιμο στον παντελίδη δεν ειναι τόσο προσωπικό,όσο στην γενικότερη μπουζουκλερί "κουλτούρα" που πρέσβευε.

Γι αυτό και δεν θα σταματήσει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

O νεκρός ειναι νεκρός.Σύντομα χώμα και ήδη "αναισθητος".(Ή και αναισθητος,χωρις εισαγωγικα)

Ηλιθιο ειναι να φοβάσαι να πεις οτι κάποιος ειναι ήταν ηλιθιος(ή οτιδήποτε αρνητικό) επειδή ειναι πλέον νεκρός.

Ούτε και ακουσα κανέναν να λεει το ίδιο ,για τον χίτλερ,πχ.Εκεί δεν στεκει αυτο το "επιχείρημα"?

Και το κράξιμο στον παντελίδη δεν ειναι τόσο προσωπικό,όσο στην γενικότερη μπουζουκλερί "κουλτούρα" που πρέσβευε.

Εδώ μου τα χαλάς... Τι θα πει "μπουζουκλερί κουλτούρα"? Και γιατί να μειώσω κάποιον που ακούει ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής? Οκ ούτε και γω είμαι φαν αλλά δεν θεωρώ τους φανς ...υποανάπτυκτους ή χαζούς. Έχω γνωρίσει και πραγματικά άξεστους ανθρώπους που στον ελεύθερο χρόνο τους άκουγαν μόνο "ποιοτική" μουσική... :P

Να πεις για την "αγιοποίηση" μερικών διασημων μετά το θάνατό τους, να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά μην αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα γούστα του καθενός. 

PS: Επίσης δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη. Αν μου αρέσει το είδος της "τέχνης" του, τον κρίνω μόνο για αυτό και όχι για το αν είναι καλό παιδί γενικότερα...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να πω αν ειναι "σωστη" ή οχι η μπουζουκλερί κουλτουρα.
Απλά λέω πως το "μισος" που εξέλαβε μετα θάνατον ο παντελιδης,δεν ήταν προσωπικό αλλα για την γενικότερη μουσικη σκηνη που αντιπροσωπεύει.

Επίσης,θα μου φαινόταν υποκριτικό όσοι τον εκραζαν πριν,να σταματούσαν ξαφνικά,επειδή πεθανε.

Και φυσικά,η προσωπικη ζωή δεν σχετίζεται με το ταλέντο του εκαστοτε καλλιτεχνη.
Πολλοι παιχταράδες ήταν τσογλανια στην προσωπικη τους ζωή,ή είχαν ακραία πολιτικά πιστεύω κλπ.
Βεβαια,ειναι δικαίωμα του καθενος να μην θέλει να υποστηρίξει καποιον καλλιτεχνη λογω προσωπικων επιλογών ανεξάρτητων της μουσικής,αλλα χαζό και να μην αναγνωρίζει το καλλιτεχνικο του ταλέντο,απλα επειδή διαφωνει με τις υπολοιπες αποψεις του.

Δημοσ.

Για καθε τροχαιο μια ηλιθιοτητα δεν ευθυνεται σχεδον παντα? Δεν ημουν φαν του , δεν ειμαι φαν αυτης της μουσικης γενικοτερα,δεν καταλαβαινω ομως αυτη την σκληροτητα που εχει βγει προς το προσωπο του και ουτε υποστηριζω την επικινδυνη οδηγηση. Απο τον πεζο μεχρι τον ποδηλατη και τον μηχανοβιο μεχρι τον οδηγο αυτοκινητου ολοι κανουν λαθη στον δρομο..πολλες φορες μοιραια!Ναι να συζητησουμε για την νοοτροπια μας στους δρομους,ναι να συζητησουμε για τους προβληματικους δρομους..οχι να πεσουμε ολοι πανω απο το πτωμα του και να το φαμε επειδη δεν μας αρεσε η μουσικη του.Αυτο ειναι ανθρωποφαγια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...