Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ενα αμαξι τρακαρει δε κολλαει το κοντερι η ειναι μυθος αυτο? Μια φορα τρακαρα πηγαινωντας γρηγορα αλλα δε το προσεξα

Mύθος είναι.

Δεν είναι ρολόι να σπάσει και να δείχνει την ώρα που έσπασε.

• Like 1
Δημοσ.

δεν στέκει αυτό που λες.Και εγώ τον έκραζα/ Δεν μου άρεσε ε τι να κάνω. Αλλά επειδή δεν μου άρεσε απαγορεύτεραι να δώσω τα συλλυπητήρια μου?

Γενικώς δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα περίεργα του τύπου "χθες τον κράξατε για ένα στοίχο και σήμερα οι υποκριτές γεμίσανε τύψεις". Δεν είναι κουλό αυτό? Λες και οι κύπροιοι των φάγανε. Κάθε φορά που κράζουμε κάποιον πρέπει να προβλέψουμε αν πεθάνει ? Χαζές απόψεις

και ήταν ή δεν ήταν μεθησμένος? συμαντική λεπτομέρια

οκ το βρήκα.ήταν.

http://www.protothema.gr/greece/article/554623/padelis-padelidis-kare-kare-to-trohaio-pou-ekopse-to-nima-tis-zois-tou-/

Κοίτα εγώ ανέφερα ένα φαινόμενο που βλέπω και ναι με ενοχλεί γιατί το κράξιμο σπάνια αφορά αποκλειστικά στο μουσικό είδος κάποιου αλλά αφορά γενικότερα το άτομο και τον άνθρωπο, για εμένα σημαίνει υποκρισία αυτό. Τώρα εσύ κάνε οτι θέλεις δεν θα σου πω τι θα κάνεις και σε ποιον θα πεις συλλυπητήρια.

Τα περι κυπρίων και ποιος έφαγε ποιον δεν αφορούν το σχόλιό μου.

Δημοσ.

Αν αληθεύει, πήγαινε γυρεύοντας...

Πληροφορίες από τον οικογενειακό κύκλο του τραγουδιστή αναφέρουν ότι άλλες τρεις φορές ο Παντελίδης είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι, με αποτέλεσμα τρία συγκλονιστικά ατυχήματα, στα οποία είχε προκληθεί ολική καταστροφή των οχημάτων και ο τραγουδιστής είχε γλυτώσει από θαύμα.

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/23302/agoniodeis-syskepseis-sta-nisia-den-stamatoyn-oi-roes-ton-prosfygon

Δημοσ.

Nαι αλλά βλέποντας το αυτοκίνητο δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν έτρεχε. Η ζημιά είναι μικρή, αν πήγαινε με 150χλμ θα είναι φύγει απέναντι. Η αιτία θανάτου φαίνεται πως ήταν το σίδερο που διαπέρασε το αυτοκίνητο και σούβλισε τόσο τον ίδιο όσο και την κοπέλα στο πίσω κάθισμα. Θα μπορούσε να κοιμήθηκε ή κάποιος να τον έκλεισε και να έφυγε από την πορεία του.

Το δεν έτρεχα, είναι σχετικό. Και με 40 να πας, μπορείς να σκοτωθείς, ειδικά αν δεν φοράς ζώνη, ή φοράς , αλλά σε λάθος ύψος.

Τώρα, αν υπολογίσουμε ότι το αμάξι καβάλησε' τα τσιμεντένια διαζώματα, ε τότε η ζημία θα φανεί από κάτω, και επιπλέον, ξήλωσε της μπάρες και κάτι διαζώματα πιο πριν.Λογικό είναι και με 80 να τράκαρε, και λιγότερο από 80-90 δεν πήγαινε με τίποτα, με αμάξι 510 ίππων, 6.3L κυβικών.

Τέσπα, R.I.P., για τον ίδιο και για κάθε άλλο που χάνετε κάθε μέρα κάθε λεπτό.

Δημοσ.

Ειμαι λιγο προβληματισμένη με το τελευταίο φαινόμενο αυτο......

Αυτα που εχω διαβασει ειναι που με προβληματιζουν, περα οτι ηταν ενας αγαπητος καλλιτεχνης, υπαρχουν καποια στοιχεια που με προβληματίζουν για το τι ειδους ανθρωπος ηταν.

Βεβαια, ακομη περιμενουμε καποια αποτελεσματα για τον θανατο του, και εννοειται οτι θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι, αλλα αν ο θανατος του ηταν γρηγορη οδηγηση+αλκοολ+ελειψη υπνου......

τι ακριβως θεοποιουμε αυτη την στιγμη?

δεν οδηγω, εχω ποδηλατο, πριν απο περιπου ενα χρονο εκει που μενω καποια παιδια 20-25 τρακαρανε μετα απο ξενυχτι και πολυ αλκοολ το πρωι, πεθανανε οι κοπελες και την γλυτωσε ο οδηγος, μερικες φορες περναω στο σημειο αυτο, αν ημουν εκει? και με περναν και μενα σβαρνα?

ισως επειδη εχω δει πολυ Ζηνα απο μικρη και εχω μερικα κυπελα στο πολεμικες τεχνες, οταν θα ερχετε ενας μεθυσμενος τρελλος να κανω και εγω αλαλαλαλαλαλα και καμια κολοτουμπα στον αερα για να γλυτωσω, ειναι ομως λυση αυτη?

αν αυτος ο ανθρωπος ηταν πιωμενος, και απο οτι λενε πηγαινε με 150χλ τι μας λεει για το ηθος του σαν ανθρωπος που ειχε μεσα 2 κοπελες?

και αν ηταν η δικη σου κορη μεσα θα τον εκλαιγες?

εμενα παντως κατι δεν μου καθεται καθολου καλα σε ολο αυτο και ανυσηχω για το τι ειδους μήνυμα περνιεται στην νεολαια. Ζησε αγρια, εντονα και πηγαινε και στουκαρε με αλλα ατομα μεσα βαλτα στο νοσοκομειο τη μια με τραυματα την αλλη σε κομα και η μιση ελλαδα θα σε κλαιει για το ποσο καλος ησουνα? εμενα δεν μου ακουγεται και πολυ καλος ετσι ενας ανθρωπος.

περιεργα πραγματα........ξερει κανεις καμια πληροφορια της προκοπης? διοτι οτι αρθρα διαβαζω λενε ποτο, ξενυχτι, ναρκωτικα, γρηγορη οδηγηση και μεχρι οτι κοιμήθηκε στο τιμονι, και μετα οτι "αδικοχαθηκε" δεν λενε και πολυ καλα πραγματα.

• Like 2
Δημοσ.

ξερει κανεις καμια πληροφορια της προκοπης? 

Nαι, βασικά ο ίδιος και οι 2 κοπέλες που ήταν μέσα.

Δημοσ.

Ενα thread ειναι αρκετο πιστευω.  :-(

http://www.insomnia.gr/topic/600574-πέθανε-ο-παντελίδης/

αυτα που εχω διαβασει και εγω.... πολυ μεγαλη ταχύτητα, δεν φρενάρισε.

εγω προσωπικα τετοιους ανθρωπους δεν τους κλαιω.......βριστε με, πειτε οτι θελετε, δεν με ενδιαφερει να ειναι και ο ιδιος ο πατερας μου, ενας ανθρωπος που οδηγαει σαν τρελλος μετα απο ξενυχτι, ειναι δημοσιος κίνδυνος, δεν χανει κανεις απο τον χαμο του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα σε βρισουμε αλλα πηγαινε για υπνο να γλυτωσουμε καμια τουφα μαλλι!

τι ειναι αυτο που σε θυμώνει απο αυτα που λεω? εχεις καποια λογικα επιχειρήματα? διοτι τα δικα μου ειναι λογικα, η ειναι συναισθηματική η αντίδραση σου?

• Like 2
Δημοσ.

Όταν φεύγει κάποιος που τον αγαπάει πολύς κόσμος έτσι γίνεται. Εδώ τόσοι ξένοι σταρ έχουν κάνει τα χίλια μύρια και όταν πεθαίνουν δεν στέκεται κανείς σε αυτά, ο Παντελίδης μας πείραξε;

Πιστεύω ότι δεν ξεχαστεί πάντως, αντίθετα θα μεγαλώσει κι άλλο μετά θάνατον!

(Το κρίμα για τις κοπέλες δεν το έγραψα αλλά είναι αυτονόητο νομίζω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...