Tmark Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 το επαγγελμα του ειναι τετοιο οποτε πηγαινε γυρευοντας.σουρωσε και στουκαρε....no regrets Από πότε οι τραγουδιστές πάνε γυρεύοντας να σκοτωθούν σε τροχαία? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα? Σκέψου να ήταν πιλότος του WRC τι θα λέγανε. Λίγο σεβασμό στον νεκρό. 2
stra777 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 παίδες ας αφήσουμε τους ειδικούς πάνω σε τέτοια θέματα να μιλήσουν και να αποφανθούν τι και πως...το να λέει ο καθένας οτι έτρεχε με τόσα ο άλλος με τόσα , αν είχε χαμηλό αυτοκίνητο η ψηλό αν είχε φρένα η όχι, ...δεν βγάζει κάνεις άκρη. Σ¨αυτη την χώρα που όλοι έχουν άποψη για όλα ,που ο κάθε δημοσιογράφος για να πουλήσει η φυλλάδα του η για ανεβάσει την θεαματικότητα γράφει και λέει οτι φιφα του κατέβει δεν πρόκειται να φτιάξει τίποτα όσοι και να σκοτωθούν στην άσφαλτο, Σε 15-20 μέρες (και πολλές λέω) οτι λέμε εμείς εδώ και γενικά οτι λέγετε για το τραγικό συμβάν και την οδηγική παιδεία του καθενός θα έχει ξεχαστεί και θα οδηγούμε δίχως αύριο, παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες, stop κλπ. http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/pikres-ali8ies-gia-to-distixima-tou-panteli-pantelidi-apo-ton-ekpedefti-8oma-papapasxo
totem_lost Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/aurio-h-khdeia-toy-pantelh-pantelidh-se-laiko-proskunhma-sth-nea-iwnia.3916115.html Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει αύριο στις 3 μμ στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα Λαϊκό προσκύνημα; Πάμε καλά; 6
censOred Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ σκέφτομαι το εξής και δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά για να γυρίσει τούμπα ένα αμάξι τέτοιας κατηγορίας, και δεν ενοοώ την μάρκα, θα πρέπει να είχε πολύ μεγάλη επιτάχυνση. Σίγουρα όχι τα 110 km/h. Μπορεί και να κάνω λάθος.110 km/h ειναι καποια ταχυτητα ενω η επιταχυνση οριζεται σαν ταχυτητα ανα χρονο.Για να καταληξουμε αν ειναι λογικη η τουμπα που εκανε το αμαξι πρεπει να ξερουμε το βαρος του και την δυναμη που ασκησε το εμποδιο στο οποιο βρηκε η οποια και ειναι αναλογη της ταχυτητας του οχηματος
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/aurio-h-khdeia-toy-pantelh-pantelidh-se-laiko-proskunhma-sth-nea-iwnia.3916115.html Λαϊκό προσκύνημα; Πάμε καλά; Δεν συμβαίνει συχνά με δημοφιλείς ανθρώπους; 1
anwnymh29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν συμβαίνει συχνά με δημοφιλείς ανθρώπους; Ειναι υπερβολη.. και αν το θες διαφορετικα δεν ταιριαζει στην ταπεινη προσωπικοτητα που εδειχνε ο Παντελιδης. Οχι και λαικο προσκυνημα.. 1
totem_lost Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν συμβαίνει συχνά με δημοφιλείς ανθρώπους; Ναι συμβαίνει σε εθνάρχες, πρωθυπουργούς, αρχιεπισκόπους ξέρω γω. Τον Παντελίδη τον ξέραμε πόσο; 3 χρόνια;
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι υπερβολη.. και αν το θες διαφορετικα δεν ταιριαζει στην ταπεινη προσωπικοτητα που εδειχνε ο Παντελιδης. Οχι και λαικο προσκυνημα.. Ίσως είναι δεν ξέρω, απλά λέω ότι συμβαίνει. Ναι συμβαίνει σε εθνάρχες, πρωθυπουργούς, αρχιεπισκόπους ξέρω γω. Τον Παντελίδη τον ξέραμε πόσο; 3 χρόνια; Είχα την εντύπωση ότι γίνεται και με καλλιτέχνες...ποιος αποφασίζει για το αν θα γίνει κάτι τέτοιο;
dimitrisOP Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως είναι δεν ξέρω, απλά λέω ότι συμβαίνει. Είχα την εντύπωση ότι γίνεται και με καλλιτέχνες...ποιος αποφασίζει για το αν θα γίνει κάτι τέτοιο; Η οικογενεια 1
anwnymh29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Η οικογενεια Δεν νομιζω να αποφασιζει η οικογενεια..με την εννοια να απαιτει λαικο προσκυνημα.
fotaras13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Λιγα μετρα πιο πριν ή μετα να έφευγε θα επεφτε απο την γέφυρα στην ΛΒουλιαγμένης, με οτι αυτο συνεπάγεται. Στην ουσια εφυγε και ήταν και τυχερός που δεν πηρε και κάποιον αλλο μαζι του Όταν γράφονται τέτοιες .... μήπως είναι καλύτερα να κλειδώνεται το θέμα; Το αν ήταν καλός τραγουδιστής ή αν ήταν ένας άθλιος τραγουδιστής που δεν γουστάραμε να τον ακούμε εξαιρετικά μικρή σημασία έχει... Αν επίσης πήγαινε με 100 ή με 80 ή με 180 η αν φοραγε ζώνη ή αν είχε βγάλει ςντελως τις ζώνες από το αυτοκίνητο αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιοι βγάζοντας ένα φακινγκ πόρισμα... Αυτό που μετράει είναι ότι έφυγε ένας ακόμα νέος άνθρωπος και έχω νευριάσει πραγματικά με τις @@ριες που βλέπω να γράφονται... GET A LIFE επιτέλους...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 63 AMG ήταν η mercedes? Έτσι φαίνεται απο τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα κάθετα ομίχλης. Εκτός αμα ειναι λοοκ
akis337 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτο που συνεχως επαναλαμβανουν διαφοροι ειδικοι της τελεορασης οτι δεν υπαρχουν ιχνη φρεναρισματος-σε αμαξι με abs- και οτι ο εγkεφαλος του αυτοκινητου θα δειξει τι εγινε λες και ειναι σαν το μαυρο κουτι του αεροπλανου που εχει καταγραφεα ,με ξεπερνα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από akis337 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Το έγραψα ποιό πανω δεν έχει black box το συγκεκριμένο. Το ecu του δεν εχει log παρα μόνο ωρα που άνοιξαν οι αερόσακοι.. Αν είχαν βάλει σωστό date
Προτεινόμενες αναρτήσεις