Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το επαγγελμα του ειναι τετοιο οποτε πηγαινε γυρευοντας.σουρωσε και στουκαρε....no regrets 

Από πότε οι τραγουδιστές πάνε γυρεύοντας να σκοτωθούν σε τροχαία? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα? Σκέψου να ήταν πιλότος του WRC τι θα λέγανε. 

Λίγο σεβασμό στον νεκρό.

• Like 2
Δημοσ.

παίδες ας αφήσουμε τους ειδικούς πάνω σε τέτοια θέματα να μιλήσουν και να αποφανθούν τι και πως...το να λέει ο καθένας οτι έτρεχε με τόσα ο άλλος με τόσα , αν είχε χαμηλό αυτοκίνητο η ψηλό  αν είχε φρένα η όχι, ...δεν βγάζει κάνεις άκρη. Σ¨αυτη την χώρα  που όλοι έχουν άποψη για όλα ,που ο κάθε δημοσιογράφος για να πουλήσει η φυλλάδα του η για ανεβάσει την  θεαματικότητα γράφει  και λέει οτι φιφα του κατέβει δεν πρόκειται να φτιάξει τίποτα όσοι και να σκοτωθούν στην άσφαλτο, Σε 15-20 μέρες (και πολλές λέω) οτι λέμε εμείς εδώ και γενικά οτι λέγετε για το τραγικό συμβάν και την οδηγική παιδεία του καθενός θα έχει ξεχαστεί και θα οδηγούμε δίχως αύριο, παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες, stop κλπ.

http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/pikres-ali8ies-gia-to-distixima-tou-panteli-pantelidi-apo-ton-ekpedefti-8oma-papapasxo

Δημοσ.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/aurio-h-khdeia-toy-pantelh-pantelidh-se-laiko-proskunhma-sth-nea-iwnia.3916115.html

Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει αύριο στις 3 μμ στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα

Λαϊκό προσκύνημα; Πάμε καλά;

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι το εξής και δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά για να γυρίσει τούμπα ένα αμάξι τέτοιας κατηγορίας, και δεν ενοοώ την μάρκα, θα πρέπει να είχε πολύ μεγάλη επιτάχυνση. Σίγουρα όχι τα 110 km/h. Μπορεί και να κάνω λάθος.

110 km/h ειναι καποια ταχυτητα ενω η επιταχυνση οριζεται σαν ταχυτητα ανα χρονο.

Για να καταληξουμε αν ειναι λογικη η τουμπα που εκανε το αμαξι πρεπει να ξερουμε το βαρος του και την δυναμη που ασκησε το εμποδιο στο οποιο βρηκε η οποια και ειναι αναλογη της ταχυτητας του οχηματος

Δημοσ.

Δεν συμβαίνει συχνά με δημοφιλείς ανθρώπους;

Ειναι υπερβολη.. και αν το θες διαφορετικα δεν ταιριαζει στην ταπεινη προσωπικοτητα που εδειχνε ο Παντελιδης. Οχι και λαικο προσκυνημα..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συμβαίνει συχνά με δημοφιλείς ανθρώπους;

Ναι συμβαίνει σε εθνάρχες, πρωθυπουργούς, αρχιεπισκόπους ξέρω γω. Τον Παντελίδη τον ξέραμε πόσο; 3 χρόνια;

Δημοσ.

Ειναι υπερβολη.. και αν το θες διαφορετικα δεν ταιριαζει στην ταπεινη προσωπικοτητα που εδειχνε ο Παντελιδης. Οχι και λαικο προσκυνημα..

Ίσως είναι δεν ξέρω, απλά λέω ότι συμβαίνει.

Ναι συμβαίνει σε εθνάρχες, πρωθυπουργούς, αρχιεπισκόπους ξέρω γω. Τον Παντελίδη τον ξέραμε πόσο; 3 χρόνια;

Είχα την εντύπωση ότι γίνεται και με καλλιτέχνες...ποιος αποφασίζει για το αν θα γίνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Ίσως είναι δεν ξέρω, απλά λέω ότι συμβαίνει.

Είχα την εντύπωση ότι γίνεται και με καλλιτέχνες...ποιος αποφασίζει για το αν θα γίνει κάτι τέτοιο;

Η οικογενεια

• Like 1
Δημοσ.

Λιγα μετρα πιο πριν ή μετα να έφευγε θα επεφτε απο την γέφυρα στην ΛΒουλιαγμένης, με οτι αυτο συνεπάγεται. Στην ουσια εφυγε και ήταν και τυχερός που δεν πηρε και κάποιον αλλο μαζι του

Όταν γράφονται τέτοιες .... μήπως  είναι καλύτερα να κλειδώνεται το θέμα;

Το αν ήταν καλός τραγουδιστής ή αν ήταν ένας άθλιος τραγουδιστής που δεν γουστάραμε να τον ακούμε εξαιρετικά μικρή σημασία έχει...

Αν επίσης πήγαινε με 100 ή με 80 ή με 180 η αν φοραγε ζώνη ή  αν είχε βγάλει ςντελως τις ζώνες από το αυτοκίνητο αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιοι βγάζοντας ένα φακινγκ πόρισμα...

Αυτό που μετράει είναι ότι έφυγε ένας ακόμα νέος  άνθρωπος και έχω νευριάσει πραγματικά με τις @@ριες που βλέπω να γράφονται...

GET A LIFE επιτέλους...

Δημοσ.

63 AMG ήταν η mercedes?

Έτσι φαίνεται απο τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα κάθετα ομίχλης. Εκτός αμα ειναι λοοκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που συνεχως επαναλαμβανουν διαφοροι ειδικοι της τελεορασης οτι δεν υπαρχουν ιχνη φρεναρισματος-σε αμαξι με abs- και οτι ο εγkεφαλος του αυτοκινητου θα δειξει τι εγινε λες και ειναι σαν το μαυρο κουτι του αεροπλανου που εχει καταγραφεα ,με ξεπερνα.

Επεξ/σία από akis337
  • Like 3
Δημοσ.

Το έγραψα ποιό πανω δεν έχει black box το συγκεκριμένο. Το ecu του δεν εχει log παρα μόνο ωρα που άνοιξαν οι αερόσακοι.. Αν είχαν βάλει σωστό date

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...