kirileman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό πώς γίνεται? Ως προς τι ήταν καλός μουσικός τότε? Μη μου πεις τραγουδιστής https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82 Ο όρος (συνθέτης) αναφέρεται ιδιαίτερα σε κάποιον που γράφει τη μουσική επιτρέποντας κατά συνέπεια σε άλλους να την εκτελέσουν. Αυτό διακρίνει το συνθέτη από έναν μουσικό που αυτοσχεδιάζει ή παίζει ένα μουσικό όργανο. Γι' αυτό είπα ότι τον θεωρούσα καλό μουσικό. Είχε ψωμιά για να γίνει καλός συνθέτης, θα μπορούσε να γίνει, αλλά θέλει σπουδή και δουλειά.
xristoforos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 φαίνεται ότι πιώμενος ήταν αλλά ας περιμένουμε επίσημο πόρισμα.Το ότι έτρεχε πάντως σε ένα σημείο που ένας λογικός θα φρέναρε είναι γεγονός/
Iris_89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ σκέφτομαι το εξής και δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά για να γυρίσει τούμπα ένα αμάξι τέτοιας κατηγορίας, και δεν ενοοώ την μάρκα, θα πρέπει να είχε πολύ μεγάλη επιτάχυνση. Σίγουρα όχι τα 110 km/h. Μπορεί και να κάνω λάθος.
dimitrisOP Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ σκέφτομαι το εξής και δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά για να γυρίσει τούμπα ένα αμάξι τέτοιας κατηγορίας, και δεν ενοοώ την μάρκα, θα πρέπει να είχε πολύ μεγάλη επιτάχυνση. Σίγουρα όχι τα 110 km/h. Μπορεί και να κάνω λάθος. SUV οδηγούσε , με ψιλό κέντρο βάρους , οπότε δεν θέλει πολύ να τουμπάρει... 1
hliastsek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ενδιαφέρον αρθρο http://www.topspeed.gr/2016/02/blog-post_18.html 1
alex_000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ σκέφτομαι το εξής και δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά για να γυρίσει τούμπα ένα αμάξι τέτοιας κατηγορίας, και δεν ενοοώ την μάρκα, θα πρέπει να είχε πολύ μεγάλη επιτάχυνση. Σίγουρα όχι τα 110 km/h. Μπορεί και να κάνω λάθος. δεν είναι τίποτα τα 110 για ένα σπορ αμάξι σε τόσο ανοιχτή στροφή (όπως μου φαίνεται από google maps αλλιώς είναι από κοντά σίγουρα) αλλά για το SUV είναι αλλιώς.
Papakaliati Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 δεν είναι τίποτα τα 110 για ένα σπορ αμάξι σε τόσο ανοιχτή στροφή (όπως μου φαίνεται από google maps αλλιώς είναι από κοντά σίγουρα) αλλά για το SUV είναι αλλιώς. Ε καλα μην βγαλουμε και συμπερασματα απο μια εικονα στο google maps ... Δεν φαινεται καν και τοσο ανοιχτη η στροφη πια. Καπως ετσι θα σκεφτηκε βασικα και ο Παντελιδης πριν το ατυχημα.
alex_000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ξέρω δεν βλέπω τίποτα ένα μεγάλο pixel είναι... 1
anwnymh29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα πριν λιγο διαβασα οτι πραγματογνωμονας απεφανθη οτι οδηγουσε με 60 χιλιομετρα την ωρα.. με τετοια ταχυτητα φερνει τουμπες στον αερα ενα αμαξι..και μερσεντες κιολας? Αν ισχυει η ειδηση..
Papakaliati Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα πριν λιγο διαβασα οτι πραγματογνωμονας απεφανθη οτι οδηγουσε με 60 χιλιομετρα την ωρα.. με τετοια ταχυτητα φερνει τουμπες στον αερα ενα αμαξι..και μερσεντες κιολας? Αν ισχυει η ειδηση.. Εχει ακουστει απο 60 μεχρι 150, αρα καποιος απο αυτους θα λεει μαλακιες. Επιπλεον δεν εφερε και κολοτουμπες το αμαξι, μην υπερβαλουμε, ακριβως διπλα στον δρομο ειναι.
anwnymh29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Βεβαια με την προσκρουση διπλασιαζεται η ταχυτητα..αλλα αλλο 60 και αλλο 150..Τοση ζημια με 60 χιλιομετρα?Δεν ξερω..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 H ML 63 AMG δεν έχει EDR(event data recorder ) οπότε μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει.
Socratis_g Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 το παιχνίδι θα γίνει με τις τοξικολογικές εξετάσεις. αν αποδειχτεί πιωμένος οι ασφαλιστικές δεν θα δώσουν αποζημιώσεις. τα κορίτσια αν ήταν νυμφάλια θα θεωρηθούνε έμμεσοι αυτουργοί (?)
Ghost_Rider Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 το επαγγελμα του ειναι τετοιο οποτε πηγαινε γυρευοντας.σουρωσε και στουκαρε....no regrets
Swimmer21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια επειδη πηγε ο πατερας μου στο σημειο, τον καλεσε η αστυνομια λογω της ιδιοτητας του στο Δημο Ελληνικου, το αμαξι επειδη ηταν μεγαλο με μεγαλες ροδες καταφερε και ανεβηκε τις τσιμεντενιες μπαρες ασφαλειας που εχουν ΠΡΙΝ τα καγκελα στη στροφη. Δηλαδη ειναι καπως ετσι ο δρομος απο αριστερα προς τα δεξια: |ΔΡΟΜΟΣ [] <-Μπαρα || <-ΚαγκελαΤο αμαξι καταφερε και καβαλησε τις μπαρες και περασε η ροδα απο την αλλη μερια αναμεσα στις μπαρες και τα καγκελα! Εχασαν την επαφη οι ροδες με τον δρομο και ηταν στον αερα και τσουλαγε! Αρα ουσιαστικα δεν ειχε φρενα και τσουλαγε και χτυπαγε τα καγκελα.. Λενε μαλιστα οτι αν ειχε χαμηλοτερο αυτοκινητο απλα θα επεφτε στις μπαρες στη στροφη και ισως να γλιτωνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις