NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 stop, Κοκκινα, ταχύτητες, κράνος, ζώνη και ότι άλλο κοστίζει ανθρώπινη ζωή, 10χιλιάρικα, αφαίρεση διπλώματος επ αόριστον, κατάσχεση αυτοκινήτου. Για όλους επιτόπου, είτε είσαι άνεργος μπατήρης είτε είσαι υπουργός. Απο την πρώτη μέρα. χωρίς καμία ελαστικότητα. Μπα λιγα ειναι, νομίζω 50.000 ειναι καλύτερα, για να πληρώσουμε και το δντ 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Για την ιστορία, η έκθεση της τροχαίας αναφέρει πως το αυτοκίνητο έτρεχε περίπου με 115km/h, δεν υπήρξε φρενάρισμα και ο Παντελίδης καθώς και η μία από τις κοπέλες, φορούσαν τις ζώνες τους μιας και τις έκοψαν για να τους βγάλουν από το όχημα. PS: Εκτός κι αν ο ΣΚΑΙ μεταδίδει ο,τι θέλει! 3
tzizzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 @billdanos δωσε λινκ με την εκθεση και τα στοιχεια γιατι αλλα διαβασα εγω και τωρα ΔΕΝ υπαρχουν, τα αντικατεστησαν με μια τυπικη δηλωση 5 γραμμων σημερα θυμηθηκα ξανα γιατι τα ΜΜΕ στην Ελλαδα ειναι απλα μπου@@@λο
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Για την ιστορία, η έκθεση της τροχαίας αναφέρει πως το αυτοκίνητο έτρεχε περίπου με 115km/h, δεν υπήρξε φρενάρισμα και ο Παντελίδης καθώς και η μία από τις κοπέλες, φορούσαν τις ζώνες τους μιας και τις έκοψαν για να τους βγάλουν από το όχημα. PS: Εκτός κι αν ο ΣΚΑΙ μεταδίδει ο,τι θέλει! Αυτο περίμενα να διαβάσω "δεν υπήρξε φρενάρισμα" ανέκδοτο !
dimitrisOP Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πιο φρενάρισμα με το abs..... η ΕΑ δεν ξέρει ότι υπάρχει το abs και ψαχνει τις μαύρες γραμμες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 @billdanos δωσε λινκ με την εκθεση και τα στοιχεια γιατι αλλα διαβασα εγω και τωρα ΔΕΝ υπαρχουν, τα αντικατεστησαν με μια τυπικη δηλωση 5 γραμμων σημερα θυμηθηκα ξανα γιατι τα ΜΜΕ στην Ελλαδα ειναι απλα μπου@@@λο Ε ναι προφανώς και δεν βγάζεις άκρη όταν ο ΣΚΑΙ στο δελτίο live αναφέρει πως ο Παντελίδης και η μια κοπέλα φορούσαν ζώνες που αναγκάστηκαν να κόψουν για να τους βγάλουν, ενώ μετά μπαίνεις στο site του και διαβάζεις πως ο Παντελίδης και η μία κοπέλα ΔΕΝ φορούσαν ζώνες... :/ Αυτο περίμενα να διαβάσω "δεν υπήρξε φρενάρισμα" ανέκδοτο ! Πιο φρενάρισμα με το abs..... Έχω την εντύπωση πως και με το ABS μένουν σημάδια φρεναρίσματος (ειδικά σε βίαιες καταστάσεις). Σαφώς δεν είναι τα ίδια με τα παλιά οχήματα που ο τροχός κλείδωνε εντελώς, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν σημάδια. 1
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ή ερχόταν απο την βουλιαγμένης προς αθήνα. είδε πίξιμο μπροστά. είπε ας μπούμε προς αεροδρόμιο μήπως κόψουμε δρόμο. είδε οτι δεν του βγήκε και ότι έκανε τρελή κυκλαρα και μετά ανέβηκε πλακωμένος επειδή έκανε μαλακία. anyway κατα 99% αυτο εγινε και εκει με δυνατο αυτοκινητο πιανεις για πλακα 150 1
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη φίλοι και συγγενείς έσπευσαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου και μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου άντρα. Τότε έγινε αντιληπτό πως γνωστός δημοσιογράφος είχε μπει με κρυφή κάμερα και όπως έγινε γνωστό ξυλοκοπήθηκε άγρια από συγγενείς του Παντελή Παντελίδη Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος αυτός είναι ο Στρατής Λημνιός ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε πως κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού λιποθύμησε 3 φορές, πριν του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 1
HALF EVIL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Κρίμα για τα νέα παιδιά, άσχετα ποιοί ήταν και σε ποιούς άρεσαν ή όχι. Αλλά τέτοια ανάλυση και 11 σελίδες ρε παιδιά το βρίσκω υπερβολή. Για τον φίλο μου τον Αντώνη που κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο επειδή έπαθε έμφραγμα και βγήκε από τον δρόμο δεν γράφτηκε τίποτε. 5
InspectoR95 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Κρίμα για τα νέα παιδιά, άσχετα ποιοί ήταν και σε ποιούς άρεσαν ή όχι. Αλλά τέτοια ανάλυση και 11 σελίδες ρε παιδιά το βρίσκω υπερβολή. Για τον φίλο μου τον Αντώνη που κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο επειδή έπαθε έμφραγμα και βγήκε από τον δρόμο δεν γράφτηκε τίποτε. φιλε μου πολλα θεματα μπορουν να ανοιξουν.. απο το ποιος φταιει, μεχρι τα γιατι, μεχρι το γιατι γινεται τοσος ντορος μονο οταν ενα ονομα παθαινει κατι κλπ κλπ.. ορεξη να εχεις για κουβεντες. η ουσια ομως και το αποτελεσμενα ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) δεν αλλαζουν.. οντας 20 χρονων και οντας φαν αυτου του ειδους τραγουδιου χαλαστηκα υπερβολικα.. αλλα η ολη ουσια ειναι οτι ειτε εισαι φαν, ειτε οχι, ειτε τον πας ειτε δεν τον πας κλπ οφειλεις να δειξεις τον απαιτουμενο σεβασμο στο εκαστοτε ατυχημα του καθε παντελη και τον γολγοθα που εχει να τραβηξει η οικογενεια του. τετοια συμβαντα ωστοσο το μονο "θετικο" που αφηνουν σσο θετικο μπορει να ειναι αυτο ειναι το γεγονος πως σε κανουν να συνειδητοποιεις οτι το μονο ουσιαστικο προβλημα ειναι η υγεια. ουτε τα λεφτα, ουτε το τι θα φορεσεις, ουτε το που θα πας για καφε.. τιποτα! Υγεια και τυχη. 2
HALF EVIL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ μαζί σου. Μια καλή κουβέντα, μια κουβέντα παρηγοριάς στην οικογένεια αρκεί. Μην κυρήξουμε και εθνικό πένθος όμως. Και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κάθε μικρολεπτομέρεια του συμβάντος, σαν καμιά θείτσα της γειτονιάς, αν έτρεχε, πόσο έτρεχε, πόσο φρέναρε, αν είχε abs , τι είχε πιεί , που πήγαινε, γιατί έκοψε δρόμο κλπ. Espresso έγινε το θέμα. 3
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Με την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη φίλοι και συγγενείς έσπευσαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου και μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου άντρα. Τότε έγινε αντιληπτό πως γνωστός δημοσιογράφος είχε μπει με κρυφή κάμερα και όπως έγινε γνωστό ξυλοκοπήθηκε άγρια από συγγενείς του Παντελή Παντελίδη Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος αυτός είναι ο Στρατής Λημνιός ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε πως κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού λιποθύμησε 3 φορές, πριν του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Πρώτο θεμα , το σαϊτ που χε φωτο του νεκρού Φύσσα Και λιγες μάπες εφαγε. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Θυμάμαι όταν ο Παντελίδης άρχισε να γίνεται γνωστός με το "δεν ταιριάζετε σου λέω", απέκτησε πολλούς θαυμαστές αλλά είχε και πολλούς haters. Μερικοί φίλοι μου που τότε έκραζαν και έλεγαν για "γυφτοτράγουδα σκυλολαϊκά" κτλ τώρα άρχισαν τα RIP. Όπως και να έχει εγώ έχω τηρήσει ουδέτερη στάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις