Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν εννοούσα αυτό. Πάρε το πιο απλό, ότι όλα αυτά που γράφτηκαν μπορεί να τον επηρέασαν αρνητικά, να στεναχωρήθηκε, να μην είχε εκεί το μυαλό του ή οτιδήποτε.

Οτι στεναχωρηθηκε ειναι γεγονος γι'αυτο και απεσυρε το τραγουδι. Απλα αυτο που λες εσυ σημερα το εχω διαβασει σε πολλα σχολια απο φανς του και τρελαινομαι.. Ειπαμε αλλο η κριτικη και αλλο η ζωη του ανθρωπου προς Θεου.

• Like 1
Δημοσ.

Δε φταιει ουτε η τροχαια, ουτε το κρατος. Στην αμερικη που ειναι πιο αυστηρα τα πραγματα με drunk driving παλι υπαρχει μεγαλο προβλημα. Το προβλημα θα μπορουσε να λυθει αν τα μαγαζια που σερβιρουν αλκοολ κανανε κ αυτα μια προσπαθεια πχ. Να σου κρατανε τα κλειδια και μονο οταν εσυ ο καποιος στη παρεα ειναι κατω απο το οριο να τα παιρνες πισω η τουλαχιστον να αναλαβει σεκιουριτι να κανει αλκοοτεστ στα μεγαλα μαγαζια κατα την εξοδο

• Like 1
Δημοσ.

Δε φταιει ουτε η τροχαια, ουτε το κρατος. Στην αμερικη που ειναι πιο αυστηρα τα πραγματα με drunk driving παλι υπαρχει μεγαλο προβλημα. Το προβλημα θα μπορουσε να λυθει αν τα μαγαζια που σερβιρουν αλκοολ κανανε κ αυτα μια προσπαθεια πχ. Να σου κρατανε τα κλειδια και μονο οταν εσυ ο καποιος στη παρεα ειναι κατω απο το οριο να τα παιρνες πισω η τουλαχιστον να αναλαβει σεκιουριτι να κανει αλκοοτεστ στα μεγαλα μαγαζια κατα την εξοδο

Να μάθει ο κόσμος να παίρνει ταξί. Για την δική του ασφάλεια πρόκειται.

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, αν ήταν άσημος και όχι δημόσιο πρόσωπο, οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα λέγατε σχόλια του στυλ "να ο μακακας που έτρεχε και είχε πιει και πήρε στον λαιμό του και άλλους". Να λέμε και την αλήθεια παιδες. Η υποκρισία δεν μου αρέσει. Γενικά μιλάω και δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά. Και για τον κάθε Παντελίδη.

Φιλικά

Μα το λεμε αλλα με ανακουφιση που δεν σκοτωσε καποιον.Οσο για τα κοριτσια που ηταν μαζι του,φερουν και αυτες ευθυνη.

Δημοσ.

η τροχαια εδωσε τα πρωτα στοιχεια.

ετρεχε με 150 και δεν φορουσαν ζωνες.. ( μονο η κοπελα που καθοταν πισω φοραγε.. και επαθε τα λιγοτερα) ... οταν βγει και η τοξικολογικη.. θα καταλαβετε τι παει να πει υποκρισια - χαζομαρα η οτι αλλο

• Like 3
Δημοσ.

Καλά έγω ένα δεν έχω καταλάβει ακόμα: Γιατί δεν φοράει ζώνες ο κόσμος;

Είναι άβολο ξέρω γω; Τους ενοχλεί στην οδήγηση; Τι;

Όχι οτι αν στουκάρεις στον τοίχο με 150 θα σε σώσει η ζώνη αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι οτι αν στουκάρεις στον τοίχο με 150 θα σε σώσει η ζώνη αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω.

δε παιρνουν την οδηγηση στα σοβαρα η/ και δε πιστευουν οτι θα τρακαρουν ποτε

Δημοσ.

προσωπικά νιώθω τρελά άβολα ... όταν ΔΕΝ φοράω ζώνη

• Like 6
Δημοσ.

Α) Τα διπλώματα δίνονται χωρίς ελεγχο ουσιαστικό και χωρίς ουσιαστικό επανελεγχο μετά απο κάποια χρόνια. Και τα επίσης τα πρόστημα του ΚΟΚ είναι αστεία και δίνονται ανάλογα με την ανάγκη εσόδων που έχει η κάθε τοπική τροχαία.

Β)Μέγα λάθος! Ο τροχονόμος είναι εκπρόσωπος του κράτους εκείνη τη στιγμή. το αν δεν εφαρμόζει τους νόμους, τότε πρεπει να ξηλώνεται άμεσα και επιδεικτικά. Είσαι τροχονόμος, παίζεις με ζωές! Δεν είναι δική σου επιλογή η εφαρμογή νόμων.

A) Επειδή προηγουμένως αναφέρθηκες σε παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το πρόστιμο είναι 700 ευρώ. Εάν τώρα συνυπολογίσουμε ότι ο βασικός μισθός αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα είναι 500κάτι ευρώ, σημαίνει ότι κάποιος θα πρέπει να δουλεύει 1,5 μήνα για να πληρώσει μία κλήση. Εάν την πληρώσει εντός 10ημέρου, θα πρέπει να δουλεύει 3 εβδομάδες. Θεωρείς αυτό το πρόστιμο αστείο. Το μόνο "αστείο" στην υπόθεση είναι ότι δεν κόβονται όσες κλήσεις θα έπρεπε. Φάε μία κλήση 700 ευρώ και εάν θεωρείς το ποσό αστείο, ξαναπέρνα με κόκκινο.

Β) Πολύ σωστά το λες και δεν βλέπω πού διαφωνούμε. Γιατί τσουβαλιάζεις ολόκληρο κράτος για έναν εκπρόσωπό του που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Υπόψιν, ότι το κράτος έχει φροντίσει και για αυτές τις περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εμαθα στο πατερα μου να βαζει ζωνη οταν καθοταν συνοδηγος και δε φορουσε ποτε.  Βαρεθηkα να του λεω να βαλει συνεχεια και αρχησα να παταω λιγοαποτομα φρενο (πηγαινοντας σιγα) ισα ισα να γλυστρησει απο το καθισμα και ελεγα "ζωνη".  Τωρα ψιλοφοβαται και τη φοραει απο μονος του με το που ξεκιναω.

Δημοσ.

Θυμάμαι είχα μπει σε αυτοκίνητο γνωστού, πήγα να φορέσω ζώνη και μου είπε κάτι του στυλ 'τι δεν με εμπιστεύεσαι σαν οδηγό'; Σχεδόν παρεξηγήθηκε δηλαδή. Πέρα από αυτό το κόλλημα του αλάνθαστου οδηγού δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλη παρανόηση έχουν κάνει στο μυαλό τους όσοι δεν ξοδεύουν μισό δευτερόλεπτο για αυτό το θέμα. Όποιος συμφορουμίτης συνηθίζει να μην φοράει ζώνη ας μου λύσει την απορία παρακαλώ.

• Like 5
Δημοσ.

το ξερω το μερος

αφου ερχοταν απο γλυφαδα πως βρεθηκε εκει αν δεν περασε απο το γκολφ?

δεν ειναι δυνατο να μπεις εκει αλλιως

εκτος κι αν ερχεσαι απο Αθηνα

αλλα αν ερχεσαι απο Αθηνα γιατι να ξαναστριψεις για Αθηνα ?

ή κάποιος δικός του έμενε εκεί. μπορεί κάποια απο τις κοπέλες που ήταν μαζί του.

ή ερχόταν απο την βουλιαγμένης προς αθήνα. είδε πίξιμο μπροστά. είπε ας μπούμε προς αεροδρόμιο μήπως κόψουμε δρόμο.

είδε οτι δεν του βγήκε και ότι έκανε τρελή κυκλαρα και μετά ανέβηκε πλακωμένος επειδή έκανε μαλακία.  anyway

A) Επειδή προηγουμένως αναφέρθηκες σε παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το πρόστιμο είναι 700 ευρώ.

17 χρόνια οδηγώ. ξέρω πόσο είναι το κόκκινο. Λίγα είναι.

stop, Κοκκινα, ταχύτητες, κράνος, ζώνη και ότι άλλο κοστίζει ανθρώπινη ζωή, 10χιλιάρικα, αφαίρεση διπλώματος επ αόριστον, κατάσχεση αυτοκινήτου. Για όλους επιτόπου, είτε είσαι άνεργος μπατήρης είτε είσαι υπουργός. Απο την πρώτη μέρα. χωρίς καμία ελαστικότητα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...