akis337 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Κριμα πραγματικά να χάνονται έτσι νέοι άνθρωποι,μπορεί να μην άκουγα τα τραγούδια του αλλά μου ήταν μια συμπαθητική φιγούρα χωρίς πολλά πολλά και δήθενιες...δεν ξέρω αν ήταν όντως έτσι αλλά αυτό μου έβγαζε. Κουράγιο στους δικούς του και καλή ανάρρωση στις κοπέλες. 2
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ μαζί σου. Μια καλή κουβέντα, μια κουβέντα παρηγοριάς στην οικογένεια αρκεί. Μην κυρήξουμε και εθνικό πένθος όμως. Και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κάθε μικρολεπτομέρεια του συμβάντος, σαν καμιά θείτσα της γειτονιάς, αν έτρεχε, πόσο έτρεχε, πόσο φρέναρε, αν είχε abs , τι είχε πιεί , που πήγαινε, γιατί έκοψε δρόμο κλπ. Espresso έγινε το θέμα. Σε όλους τους διάσημους έτσι γίνεται...δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα ρε γαμώτο! Έκανα μια εκπομπή σε τοπικό ραδιόφωνο και το σήμα ήταν του Παντελή... https://www.youtube.com/watch?v=3lcm23Jc31o Σαν να έχασα φίλο μου νοιώθω....
pirate79 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από pirate79
Tēladominus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχήν, δεν "κράζαμε" τον Παντελίδη, αλλά εποικοδομητικά αποκαλύπταμε ΚΑΠΟΙΑ την υπερβολικά ΣΚΑΤΕΝΙΑ άθλια και εντελώς γελοίο έκτρωμα μουσικής του Παντελίδη... Δεν ήταν ΟΛΗ η μουσική του, αλλά το "Δεν ταιριάζεται σου λέω" ήτανε. Έχει διαφορά. Άλλο "Νίκο, θέλω να πάω μια βόλτα μαζί σου." και άλλο πράγμα το "Νίκο, θέλω να φάω τα ΕΝΤΕΡΑ ΣΟΥ."... Ότι και να γίνει κρίμα στο παληκάρι. Νέος άνθρωπος και χάθηκε σε ένα τροχαίο. Συμπονάμε γιατί εμείς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ εμείς οι "κράχτες" όπως μας δυσφημείτε που είμαστε υψηλά πανέξυπνοι και έχουμε έναν υψηλό δείκτη IQ ξέρουμε πως νοιώθει η οικογένεια και ξέρουμε πως μια νέα ζωή με πολλές δυνατότητες και ελπίδες. Δεν τον αξιολογούσα την καλοσύνη και τις αρετές του μα την μουσική και μουσικοσυνθετική του ικανότητα. Δηλαδή, απόσταση είναι... εντελώς αταίριαστη. Ξέρω πως σαν άνθρωπος ήταν προσγειωμένος και καλοσυνάτος ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια άλλωστε. Λυπάμαι...αλλά αντίο φίλε Παντελίδη. Να είμαι ελαφρό το χώμα που θα σε σκεπάσει...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Η ειρωνία είναι ότι φορούσε ζώνη όταν έφυγε... RIP κι από μένα απο το ποιος φταιει Αυτός φταίει. Μια ζωή επίκαιρος ήταν https://www.youtube.com/watch?v=KmvtpdR9W_k
xristoforos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Θυμάμαι όταν ο Παντελίδης άρχισε να γίνεται γνωστός με το "δεν ταιριάζετε σου λέω", απέκτησε πολλούς θαυμαστές αλλά είχε και πολλούς haters. Μερικοί φίλοι μου που τότε έκραζαν και έλεγαν για "γυφτοτράγουδα σκυλολαϊκά" κτλ τώρα άρχισαν τα RIP. Όπως και να έχει εγώ έχω τηρήσει ουδέτερη στάση. δεν στέκει αυτό που λες.Και εγώ τον έκραζα/ Δεν μου άρεσε ε τι να κάνω. Αλλά επειδή δεν μου άρεσε απαγορεύτεραι να δώσω τα συλλυπητήρια μου? Γενικώς δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα περίεργα του τύπου "χθες τον κράξατε για ένα στοίχο και σήμερα οι υποκριτές γεμίσανε τύψεις". Δεν είναι κουλό αυτό? Λες και οι κύπροιοι των φάγανε. Κάθε φορά που κράζουμε κάποιον πρέπει να προβλέψουμε αν πεθάνει ? Χαζές απόψεις και ήταν ή δεν ήταν μεθησμένος? συμαντική λεπτομέρια οκ το βρήκα.ήταν. http://www.protothema.gr/greece/article/554623/padelis-padelidis-kare-kare-to-trohaio-pou-ekopse-to-nima-tis-zois-tou-/ 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 οκ το βρήκα.ήταν. http://www.protothema.gr/greece/article/554623/padelis-padelidis-kare-kare-to-trohaio-pou-ekopse-to-nima-tis-zois-tou-/ Tωρα θα το ξεφτιλίσουν το θέμα και οι ίδιοι οι δικοί του, λες και ήταν πράκτορας της μοσαντ, ζητήστε εκει μια συγνώμη απο τις οικογένειες των κοριτσιών και τα υπόλοιπα είναι του ...κ
xristoforos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Tωρα θα το ξεφτιλίσουν το θέμα και οι ίδιοι οι δικοί του, λες και ήταν πράκτορας της μοσαντ, ζητήστε εκει μια συγνώμη απο τις οικογένειες των κοριτσιών και τα υπόλοιπα είναι του ...κ εγώ λέω ότι κρίμα το παιδί αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρενείς πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό που έκανε ο Παντελης Παντελίδης ήταν έγκλημα.Μεθησμένος με 150 χλμ και δύο νεαρά κορίτσια μαζί...Δεν βρίζουμε νεκρούς αλλά αν ζόυσε θα τον έλεγα Μαλ@@@κ@@@ς
Vapir Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 καλά απ την άλλη ποτέ δεν ξέρεις τι παίζεται στη νύχτα. Έχουν σκοτωθεί άνθρωποι για μαλακίες όχι για πρώτο όνομα κ αντιζηλίες δεν λέω πως είναι το ποιο πιθανό αλλα και εγώ αν ήμουν οικογένεια του θα ήθελα να ψάξω όλες τις πιθανότητες, δεν τρέχει τίποτα, αν τους βοηθήσει να αποδεχθούν αυτό που έγινε και να προχωρήσουν με τη ζωή τους λίγο ευκολότερα why not?
ASFE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγω διαβαζω οτι δεν φορουσε ζωνη. Οτι απλα την ειχε κουμπωσει για να μην χτυπαει το μπιπερ. Πολλα θα ακουστουν παντως. Καλο παραδεισο να εχει.
Vapir Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 εγώ λέω ότι κρίμα το παιδί αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρενείς πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό που έκανε ο Παντελης Παντελίδης ήταν έγκλημα.Μεθησμένος με 150 χλμ και δύο νεαρά κορίτσια μαζί...Δεν βρίζουμε νεκρούς αλλά αν ζόυσε θα τον έλεγα Μαλ@@@κ@@@ς απο χθες έχουμε διαβάσει πως η μια έχασε το χέρι της , μετά οτι πέθανε , οτι ήταν μεθυσμένος , οτι έτρεχε με 150 , οτι έτρεχε με 100 , οτι έτρεχε με 110 , εγώ θα πω να βγάλουν το σκασμό όλοι οι μπινέδες δημοσιοκάφροι και να βγει ένα επίσημο πόρισμα. Όλα τα άλλα είναι πίπες σιγά μη διαβάσουμε κ πρώτο θέμα .. με τις κρυφές κάμερες στα νεκροτομία
xristoforos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 καλά απ την άλλη ποτέ δεν ξέρεις τι παίζεται στη νύχτα. Έχουν σκοτωθεί άνθρωποι για μαλακίες όχι για πρώτο όνομα κ αντιζηλίες δεν λέω πως είναι το ποιο πιθανό αλλα και εγώ αν ήμουν οικογένεια του θα ήθελα να ψάξω όλες τις πιθανότητες, δεν τρέχει τίποτα, αν τους βοηθήσει να αποδεχθούν αυτό που έγινε και να προχωρήσουν με τη ζωή τους λίγο ευκολότερα why not? επειδή είναι υποκρισία. Κανένας τις νύχτας δεν του ζήτησε να τρέχει με 150 μετά από ποτά. Θα ήταν το ποιό περίεργο έγκλημα στην ιστορία της νύχτας. Πάντως ένα συγγνώμη στις οιγένειες κοριτσίων δεν βλάπτει. Αν και το φαινόμενο που τα χαζά κορίτσια κάθονται με μεθησμένους οδηγούς πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή απο χθες έχουμε διαβάσει πως η μια έχασε το χέρι της , μετά οτι πέθανε , οτι ήταν μεθυσμένος , οτι έτρεχε με 150 , οτι έτρεχε με 100 , οτι έτρεχε με 110 , εγώ θα πω να βγάλουν το σκασμό όλοι οι μπινέδες δημοσιοκάφροι και να βγει ένα επίσημο πόρισμα. Όλα τα άλλα είναι πίπες σιγά μη διαβάσουμε κ πρώτο θέμα .. με τις κρυφές κάμερες στα νεκροτομία βασικά η ταχύτητα είναι επίσημο πορίσμα
Vapir Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 επειδή είναι υποκρισία. Κανένας τις νύχτας δεν του ζήτησε να τρέχει με 150 μετά από ποτά. Θα ήταν το ποιό περίεργο έγκλημα στην ιστορία της νύχτας. Πάντως ένα συγγνώμη στις οιγένειες κοριτσίων δεν βλάπτει. Αν και το φαινόμενο που τα χαζά κορίτσια κάθονται με μεθησμένους οδηγούς πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή ρε φίλε το παίζεις χαζός ή τρολλάρεις? τι κανένας δεν του ζήτησε να τρέχει με 150 μετά απο ποτά? αυτό κατάλαβες οτι αναφέρουν σαν δολιοφθορά ή ότι ήταν πειραγμένο το αμάξι του ή κάτι του ρίξανε στο ποτό του ? το αν στέκει ή δε στέκει δεν έχουμε καμια δουλειά να το κρίνουμε οι sherlock holmes του insomnia ,δικαίωμα της οικογένειας είναι που δεν φταίει σε τίποτα να το ψάξει όσο θέλει. αν ποτέ πεθάνει δικό σου συγγενικό πρόσωπο μη το ψάξεις. βασικά η ταχύτητα είναι επίσημο πορίσμα βασικά το επίσημο πόρισμα αναφέρει 100-150 αλλα επιλέγουμε το 150 γιατι βοηθάει στο κράξιμο
xristoforos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ρε φίλε το παίζεις χαζός ή τρολλάρεις? τι κανένας δεν του ζήτησε να τρέχει με 150 μετά απο ποτά? αυτό κατάλαβες οτι αναφέρουν σαν δολιοφθορά ή ότι ήταν πειραγμένο το αμάξι του ή κάτι του ρίξανε στο ποτό του ? το αν στέκει ή δε στέκει δεν έχουμε καμια δουλειά να το κρίνουμε οι sherlock holmes του insomnia ,δικαίωμα της οικογένειας είναι που δεν φταίει σε τίποτα να το ψάξει όσο θέλει. αν ποτέ πεθάνει δικό σου συγγενικό πρόσωπο μη το ψάξεις. βασικά το επίσημο πόρισμα αναφέρει 100-150 αλλα επιλέγουμε το 150 γιατι βοηθάει στο κράξιμο ηρεμία.δεν σινεχίζω στο μοτίβο σου. άλλαξε συμπεριφορά και μιλάμε
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Λιγα μετρα πιο πριν ή μετα να έφευγε θα επεφτε απο την γέφυρα στην ΛΒουλιαγμένης, με οτι αυτο συνεπάγεται. Στην ουσια εφυγε και ήταν και τυχερός που δεν πηρε και κάποιον αλλο μαζι του
Προτεινόμενες αναρτήσεις