Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ http://www.cnet.com/products/sony-vaio-vgn-fs515e-15-4-celeron-m-390-win-xp-home-512-mb-ram-80-gb-hdd-series/specs/ σε αριστη κατασταση εβαλα 2 γιγα ραμ μιας και δεν υπαρχει δυνατοτητα για παραπανω και λεω να αλλαξω και επεξεργαστη με τα λιγα που ξερω ο καλυτερος που ειναι συμβατος ειναι αυτος Pentium M 765 αξιζει ο κοπος εχετε να προτεινεται κατι αλλο?

Δημοσ.

αν οι μνημες σου ειναι ddr2 θα δοκιμαζα καποιον 760 ειτε 770 στα 533.

ναι η μνημες ειναι ddr 2 αλλα στα specs λεει 400mhz fsb δεν θα εχω προβλημα στα 533

Δημοσ.

Καταρχάς πρέπει να δείς αν αλλάζει ο επεξεργαστής γιατι δεν αλλάζει σε ολα τα laptop , ψάξε για το συγκεκριμένο μοντέλο που εχεις αν έβγαινε με αλλο επεξεργαστή και ποιον η αν κάποιος έχει τοποθετήσει αλλο για να πάς σε πιο safe επιλογή που θα ξέρεις οτι standar δουλεέυει

Δημοσ.

Καταρχάς πρέπει να δείς αν αλλάζει ο επεξεργαστής 

Καλημερα, σημερα ανοιξα το λαπτοπ και ναι ο επεξεργαστης αλλαζει, σε αυτη τη σελιδα http://gr.mouser.com/new/Intel/intel-9xx-controller/ λεει οτι παιρνει ολους τους Intel Pentium M 400MHz αξιζει ο κοπος, λεω να του βαλω 7αρια.

Δημοσ.

Κατ εμέ στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει να δώσεις λεφτά...Με 100-120 ευρώ αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο με πολύ καλύτερες δυνατότητες. 

Δημοσ.

Κατ εμέ στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει να δώσεις λεφτά...Με 100-120 ευρώ αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο με πολύ καλύτερες δυνατότητες.

Καλησπερα, επειδη το συγκεκριμενο θελω να τo δωσω στην ανιψουλα μου, και η καιροι ειναι δυσκολοι, τις μνημες τις ειχα και αν ειναι να δω καποια διαφορα με την αλλαγη του επεξεργαστη να τον αλλαξω. η χρηση θα ειναι απλη λιγο φβ και youtube

Δημοσ.

O pentium είναι ανώτερος,όμως ουσιαστικά πλέον με τις απαιτήσεις που έχει και το απλό browsing πάλι είναι "λίγος".Αν κάνεις την αλλαγή φρόντισε να βάλεις και μια ελαφριά έκδοση 32bit windows όπως τα home basic και να απενεργοποιήσεις τα διάφορα εφέ κτλπ κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

O pentium είναι ανώτερος,όμως ουσιαστικά πλέον με τις απαιτήσεις που έχει και το απλό browsing πάλι είναι "λίγος".Αν κάνεις την αλλαγή φρόντισε να βάλεις και μια ελαφριά έκδοση 32bit windows όπως τα home basic και να απενεργοποιήσεις τα διάφορα εφέ κτλπ κτλπ.

Καλημερα σκεφτομαι τα windows 7 starter. αξιζει να κανω αυτο που εκανε ο φιλος γιαννης http://www.insomnia.gr/topic/546488-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-ssd-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C-laptop-%CE%BC%CE%B5-ide/ η πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Φίλε μου όπως σου ξαναείπα δεν αξίζει να δώσεις ούτε ένα ευρώ για το συγκεκριμένο.Όλα πάνω του είναι πλέον παλιά...Εγώ πρώτος σε παλαιότερα νήματα έλεγα πως αντί να πετάμε-αλλάζουμε τα laptop μας μπορούμε να τα αναβαθμίσουμε με χαμηλό κόστος όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει!!!

Καλύτερα πούλα το για ανταλλακτικά και με τα λεφτά που θα δαπανούσες για να το αναβαθμίσεις πάρε κάτι μεταχειρισμένο...Με 100-150 ευρώ σίγουρα θα βρείς κάτι σε core 2 duo ή i3 κτλπ...Ένας ssd+ram+επεξεργαστής+αντάπτορας θα σου κοστίσουν πολύ περισσότερο!!!!

Επίσης τα starter δεν αξίζουν,καλύτερα τα home basic ή premium σε 32bit ... Εσένα δεν σε νοιάζει τόσο η έκδοση όσο το 32μπιτο...Αρκεί βέβαια να κάνεις και τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να μην τρέχουν χαζομάρες κατά την εκκίνηση και να απενεργοποιήσεις τα πολλά εφέ κτλπ κτλπ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...