aristos12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αγόρασα ενα μεταχ/νο σέ καλή κατάσταση samsung s3 mini ( gt-i8190n 2-3 χρόνων ) κ εχει μέσα adroind 4.1.2 ( τό ειχε κοπέλα κ δέν ασχολήθηκε καθόλου μέ αναβάθμιση κλπ ) γνωρίζει κάποιος φίλος μέ ποιά εκδοση τρέχει καλά μέ αυτό τό κινητό ? κ γιά κάρτα micro sd μεταξύ 16 κ 32 gb ποιά χρησιμοποιείται κ εχετε μείνει ευχαριστημένοι (δέν κολλάει - βγάζει προβλήματα κλπ ) μιά-δυό μέρες πού τό εχω εντάξει καλούτσικο ειναι αλλά μέχρι νά τό μάθω... μέχρι τώρα ειχα τό nokia 6500 slide αστέρι ηταν
Iris_89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ειχα μια τετοια συσκευη μου πριν απο καμποσο καιρο. Ενταξει, δεν ειναι οτι καλυτερο εχει βγει, αλλα για εναν χρηστη με πολυ λιγες απαιτησεις ειναι μια χαρα. Νομιζω πως αναγκαστικα πρεπει να το φλασαρεις με καμια cyan11 για να γινει λιγο καλυτερο. Απο sd card ειχα μια kingston 8gb και ηταν μια χαρα.
saruman123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αγόρασα ενα μεταχ/νο σέ καλή κατάσταση samsung s3 mini ( gt-i8190n 2-3 χρόνων ) κ εχει μέσα adroind 4.1.2 ( τό ειχε κοπέλα κ δέν ασχολήθηκε καθόλου μέ αναβάθμιση κλπ ) γνωρίζει κάποιος φίλος μέ ποιά εκδοση τρέχει καλά μέ αυτό τό κινητό ? κ γιά κάρτα micro sd μεταξύ 16 κ 32 gb ποιά χρησιμοποιείται κ εχετε μείνει ευχαριστημένοι (δέν κολλάει - βγάζει προβλήματα κλπ ) μιά-δυό μέρες πού τό εχω εντάξει καλούτσικο ειναι αλλά μέχρι νά τό μάθω... μέχρι τώρα ειχα τό nokia 6500 slide αστέρι ηταν Καλημερα.Και εγω θα σου πω μια CyanogenMod 12.1 αλλα θελει πρωτα να το ρουταρης και να βαλεις και μια TWRP recovery για να μπορεις να περασεις την rom. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο το κατεχεις..... Απο Sd εγω θα σου ελεγα μια Samsung Class 10 UHS-I Ev,απροβληματιστη και ταχυτατη(τουλαχιστον σε μενα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα