Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα plugin που μου δίνει ένα shortcode και μου φτιάχνει μια μπάρα αναζήτησης. Δηλαδή αν το βάλω σε σελίδα μου εμφανίζει έτσι.post-272239-0-61202600-1455748359_thumb.jpg

Εγώ θέλω να βάλω ένα header (Δεν με ενδιαφέρει αν είναι στατικό ή slide. Αν και θα ήθελα να αλλάζει η εικόνα σε κάθε refresh) και επάνω σε αυτό το shortcode.

Δηλαδή όπως το tripadvisor που μου αρέσει πάαααρα πολύ.

Δείτε την παρακάτω εικόνα.

post-272239-0-69403600-1455748818_thumb.jpg

Τώρα έχω το revolution slider που δέχεται shortcode αλλά πολλές φορές εξαφανίζεται το plugin.

Έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο / κώδικα / plugin για να το καταφέρω αυτό?

Δημοσ.

Αν εισαι σε Wordpress (που αυτο φανταζομαι) τοτε μετα το header θα φτιαξεις ενα div με 100% width το οποιο θα εχει μεσα το search. Για να καλεσεις το shortcode θα γραψεις:

<?php echo do_shortcode('______________'); ?>

Όπου ______ θα κανεις επικολληση το shortcode. Αυτο ολο, θα το βαλεις λογικα στο αρχειο header.php του theme σου.

Όσο για την εικονα που θελεις να εχει φοντο, απλα δωσε στο div που εφτιαξες, background-image:url('_____'); με CSS και παλι οπου ____ βαλε το path της εικονας. Αν θελεις δωσε και background-size:cover; 

Αν καταλαβα κατι λαθος η αν εχεις αποριες, μου λες! GL

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εισαι σε Wordpress (που αυτο φανταζομαι) τοτε μετα το header θα φτιαξεις ενα div με 100% width το οποιο θα εχει μεσα το search. Για να καλεσεις το shortcode θα γραψεις:

<?php echo do_shortcode('______________'); ?>

Όπου ______ θα κανεις επικολληση το shortcode. Αυτο ολο, θα το βαλεις λογικα στο αρχειο header.php του theme σου.

Όσο για την εικονα που θελεις να εχει φοντο, απλα δωσε στο div που εφτιαξες, background-image:url('_____'); με CSS και παλι οπου ____ βαλε το path της εικονας. Αν θελεις δωσε και background-size:cover; 

Αν καταλαβα κατι λαθος η αν εχεις αποριες, μου λες! GL

λοιπόν τα κατάφερα με τον τρόπο σου!!! έφτιαξα και τα styles και είμαι κομπλε. 

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Επεξ/σία από hdonoblepsias
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι τελευταιο. Πως μπορω να κανω ολο αυτο το div να εμφανιζεται μονο στην πρωτη σελιδα? 

Δοκίμασα αυτό όπως είναι 

if ( is_page(43) ) {
      echo'<div class="test">your content</div>';
     }

και δουλεύει μια χαρά. 

Όταν όμως βάζω τα δικά μου πετάει σφάλμα. Δηλαδή μαζί με τα δικά μου γίνεται κάπως έτσι..

<?php if ( is_page(8) ) {
      echo'<div style="width:100%;height:300px; background-color:red">

<div style="border: 2px solid #fff;padding:4px 15px 4px 15px;border-radius: 10px;background-color:rgba(72, 117, 141, 0.42);max-width:760px;margin-left: auto; margin-right: auto;position:relative;top:40%;bottom:20px">

<h2 style="color:white;Font-size:38px;text-align:center;text-shadow: 2px 2px 15px #000000;">Γειά σας</h2>

<?php echo do_shortcode('[το shortcode μου]'); ?>

</div>
</div>';
     }  ?>
Επεξ/σία από hdonoblepsias
Δημοσ.

Εχεις βαλει <?php ενω εισαι ηδη μεσα σε php.

Δοκιμασε αυτο

<?php if ( is_page(8) ) { ?>

<div style="width:100%;height:300px; background-color:red">
<div style="border: 2px solid #fff;padding:4px 15px 4px 15px;border-radius: 10px;background-color:rgba(72, 117, 141, 0.42);max-width:760px;margin-left: auto; margin-right: auto;position:relative;top:40%;bottom:20px">
<h2 style="color:white;Font-size:38px;text-align:center;text-shadow: 2px 2px 15px #000000;">Γειά σας</h2>

</div>
</div>

<?php } ?>

Επίσης αν θελεις κατι να εμφανίζεται μόνο στην αρχικη σελιδα και σε καμια αλλη βαλε αυτο:

<?php if ( is_front_page() ) { ?>
κωδικας html
<?php } ?>
  • Like 1
Δημοσ.

Εχεις βαλει <?php ενω εισαι ηδη μεσα σε php.

Δοκιμασε αυτο

<?php if ( is_page(8) ) { ?>

<div style="width:100%;height:300px; background-color:red">

</div>
</div>

<?php } ?>

Επίσης αν θελεις κατι να εμφανίζεται μόνο στην αρχικη σελιδα και σε καμια αλλη βαλε αυτο:

<?php if ( is_front_page() ) { ?>
κωδικας html
<?php } ?>

Σε υπερευχαριστώ φίλε μου. Δούλεψε!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...