reborn010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα, μηπως εχει κανεις ιδεα που θα μπορουσα να βρω το συγκεκριμενο συστηματακι η κατι παρομοιο εντος Ελλαδας?http://www.deepcool.com/product/dcoolingaccessory/accessory/2014-07/48_922.shtml(Εψαξα σε κατι κινεζικα μαγαζακια αλλα δεν εχουν συνδεση molex και τα ledakia ηταν λιγο περιεργα)Βρισκομαι Αθηνα αλλα σκοπευω να κανω παραγγελια αν ειναι επαρχια.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Παλιότερα το είχαν 2-3 καταστήματα στο skroutz. Πλέον μόνο εδώ: https://www.easytechnology.gr/plerophorike-kai-tablet/upologistes/hardware/koutia/deepcool-rgb-colour-led-tainia-se-diaphora-khromata-me-telekheiristerio-dp-cled-rc-30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Να σαι καλα Τεο σε ευχαριστω πολυ, εφαγα τον κοσμο για να τα βρω και δεν τα βρισκα πουθενα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλοφόρετο σου εύχομαι. Είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα που βγάζει και το χειριστήριο βολεύει πάρα πολύ. Εγώ το πήρα στην μισή σχεδόν τιμή απο ότι κάνει στο παραπάνω κατάστημα, αλλά ακόμη και η τιμή που έχει τώρα είναι πολύ καλή. Εδώ και ένα δείγμα απο το φωτισμό τους: Το πρώτο κομμάτι που πήρα ήταν ελατωματικό, άλλο πατούσα στο χειριστήριο και άλλα ανάβαν οπότε τσέκαρε το μόλις το πάρεις μήπως σου κάνει τίποτα περίεργα και θέλει άμεσα αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πηγα σημερα και πηρα αλλα απογοητευτικα παρα πολυ. Πρωτον οταν τους πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν υπαρχει διαθεσιμο μου ειπαν πως ναι, εκανα κρατηση λοιπον και πηγα απο το μαγαζι να παρω το προϊον. Φτανοντας εκει ειδα πως το προϊον δεν ηταν καν της Deepcool, ουτε βρισκοταν καν σε καποια σοβαρη συσκευασια (ηταν μεσα σε ενα σακουλακι). Η τιμη ιδια παρολα αυτα και ειπα μιας και πηγα να τα παρω διοτι δεν εχω βρει καπου αλλου. Ετσι λοιπον τα αγορασα. Φτανοντας σπιτι και συνδεοντας τα στο PC μου συνειδητοποιησα πως στην μια LED ταινια αναβαν μονο τα πρωτα 3 LED. Δευτερον καθως τεσταρα το σημειο το οποιο θελω να τα τοποθετησω μεσα στο κουτι μου η μια LEDοταινια ακουμπησε στο τροφοδοτικο μου και εκανε ενα "τσαφ", ολο το μηχανημα εσβησε και μου εριξε και τον γενικο του σπιτιου. Εφοσον εγινε και αυτο (περα οτι ηταν ελατοματικα) θα ζητησω επιστροφη χρηματων και θα ψαξω για κατι αλλο και αλλου. Αν ξερει καποιος κατι καλο να μου προτεινει ας το κανει.Υ.Γ. Οταν τους ειπα πως αυτα δεν ειναι της Deepcool ειπαν πως εχουν ιδια ακριβως λειτουργια και χαρακτηριστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 http://www.ledgr.gr/product/3/100/121/tainia-led-smd-3528-60-led/m-48-w/m-5m.html http://www.ledgr.gr/product/3/90/546/rgb-controller-16-pliktrwn-72w-12vdc-6a-ir.html αν πιανουν τα χερια σου κανε την μοντα μονος. την ταινια λογικα μπορεις να την αγορασεις και ανα μετρο οχι αναγκαστικα 5 μετρα οποτε τηα παρεις αυτη που χρειάζεσαι και θα σου βγει και ποιο φτηνα απο αυτη που θελεις να αγορασεις.αν δεις στην υπογραφη μου εχω κανει ενα θεμα πως και τι.οχι με rgb ταινια με μονοχρωμη αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι. αγορασε απο οποιο μαγαζι βρεις την ποιο οικονομικη να κανεις την δουλεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Κακώς τα πήρες εξαρχής. Γενικά μην το ξανακάνεις με κανένα προϊόν αυτό. Μετά δεν μπορείς να αποδείξεις ούτε ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πήγαινε άλλαξέ τα και πάρε τα χρήματά σου πίσω ή το το προϊόν της Deepcool αν το έχουν. Αν δεν το έχουν, τα χρήματά σου πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 @nikos απλα ηθελα να ειναι ετοιμο molex ωστε να μην κανω πατεντες κλπ. @τεο αυτο θα κανω, παντως αν δειτε κατι καλο ριχτε ενα μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν διάφορα. Απλά για το συγκεκριμένο, έχω άποψη γιατί το χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τα εχω και τα δυο,το deepcool σαν ετοιμη λυση καλο ειναι δε λεω απλα εχω κανει και το αλλο,το δευτερο πολυ πιο δυνατο πιο πολλες λειτουργιες! Ομως και στα δυο υπαρχει αυτο το προβλημα πχ πατας το μπλε και αναβει κοκκινο,προσωπικα δεν με ενοχλει γιατι τα εχω μονιμα στο λευκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Στο δικό μου σετ πάντως όλα δουλεύουν κανονικά. Όλες οι αποχρώσεις, όλες οι λειτουργίες και η αλλαγή έντασης φωτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα