Προς το περιεχόμενο

Acer Predator XB270HUbprz vs Asus rog PG279Q

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια λετε να εκανα μλκια που δεν πηγα για freesync με fury x αντι τις 980ti? Της freesync οθονες ειναι 200 ευρω πιο φθηνες! damn u nvidia!

monitor thread.!  :-D

Καλυτερα να αναφερθει μην κανει μετα την πραγματικη χαζομαρα(το εχουμε πετυχει αλλωστε σε αλλες παρομοιες καρτες)και πουλησει την 980ti για Fury X.

Δημοσ.

το συμπέρασμα είναι οτι το καλύτερο combo αυτήν την στιγμή είναι η 980ti μαζι με PG279Q. 

υπάρχει βέβαια και η acer 34" που με sli 980ti θα ήταν μούρλια.. αλλά ας μην το ξεφτιλίσουμε.  :-D

Δημοσ.

Acer predator XB270HU 700 ευρώ + 30 μεταφορικά από alternate.de. Στέλνουν και αντικαταβολή απο εκεί. Αντιθέτως η PG279Q θα σου βγει τουλάχιστον 880 ευρώ, ανεξαρτήτως από που θα την πάρεις. Δεν την λες και αμελητέα τη διαφορά...

Δημοσ.

Αν πάντως καταλήξεις στην Asus και θέλεις κατάστημα να την αγοράσεις στείλε μου μήνυμα να σου πω κατάστημα από Αθήνα που την αγόρασα και εγώ και δε με παιδέψανε καθόλου για την αλλαγή που χρειάστηκε να κάνω. Δε μπορώ να πω για την ACER δε την έχω δει πάντως η ASUS είναι άρρωστη οθόνη απλά.

Δημοσ.

Αν πάντως καταλήξεις στην Asus και θέλεις κατάστημα να την αγοράσεις στείλε μου μήνυμα να σου πω κατάστημα από Αθήνα που την αγόρασα και εγώ και δε με παιδέψανε καθόλου για την αλλαγή που χρειάστηκε να κάνω. Δε μπορώ να πω για την ACER δε την έχω δει πάντως η ASUS είναι άρρωστη οθόνη απλά.

Θα μου εκανε εντυπωση αν δεν εννοεις το Msystems αλλα και παλι γιατι να μην ενημερωσεις και τον υπολοιπο κοσμο να γνωριζει ειτε για το καταστημα ειτε για την οθονη σε περιπτωση RMA απο προσωπικο παραδειγμα?:)

Δημοσ.

Απλά για να μη φαίνεται σαν διαφήμιση όχι για κάποιον άλλον λόγο. Το κατάστημα είναι Polytope Ν.Σμύρνη ίσα ίσα καλό είναι να φαίνονται τα καλά καταστήματα.

Απόλυτα συνεργάσιμοι και οι διαδικασίες έτρεξαν όντως όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ειδικά μέσα στις γιορτές που είναι και πιο δύσκολο.

Δημοσ.

Παιδια το συγκεκριμενο καταστασημα ειναι πολυ καλο το συνιστω ανεπιφυλακτα ,ολοι πολυ φιλικοι με πραγματικες γνωσεις στα θεματα γυρω απο υπολογιστες και πολυ επαγγελματιες.

Δημοσ.

Απλά για να μη φαίνεται σαν διαφήμιση όχι για κάποιον άλλον λόγο. Το κατάστημα είναι Polytope Ν.Σμύρνη ίσα ίσα καλό είναι να φαίνονται τα καλά καταστήματα.

Απόλυτα συνεργάσιμοι και οι διαδικασίες έτρεξαν όντως όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ειδικά μέσα στις γιορτές που είναι και πιο δύσκολο.

Ισα ισα που αν ειναι μικρα καταστηματα κανει καλο για ολους.Μονο σε αλυσιδες τυπου Πλαισιο,Public,eshop κλπ δεν μου αρεσουν γιατι ενω υπαρχει κοσμος που οντως τους φερονται σπαθι,υπαρχουν αλλοι τοσοι που εχουν τρεματα καθε 3 και λιγο.

Δημοσ.

Από το Polytope όπως και το msystems, έχω κάνει αρκετές αγορές. Βέβαια το κατάστημα το καλό φαίνεται στα δύσκολα και δεν μου μου έχει τύχει ώστε να εκφράσω πλήρη άποψη. Και εγώ είμαι της άποψης να τα υποστηρίζουμε τα πιο μικρά-συνοικιακά μας καταστήματα, ειδικά όταν είναι σωστοί απέναντι στον καταναλωτή. 

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο είχανε άψογη εξυπηρέτηση και εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος θα τους συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Μακάρι όπως είπε και από πάνω το παιδί όλα τα καταστήματα να φερόντουσαν με αυτό το τρόπο στα δύσκολα όπως μου φέρθηκαν εμένα με την οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...