Προς το περιεχόμενο

Acer Predator XB270HUbprz vs Asus rog PG279Q

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια απο τις δυο να παρω? 

Ακουσα και οι δυο εχουν blb. Θα ηθελα να ακουσω και γνωμες απο καποιους που τις εχουν δοκιμασει!

Τιμη πανω κατω η ιδια ειναι.

Συστημα: i7 6700k

GB z170x Gaming 7

GB GTX 980 ti G1 Gaming

16 gb ram

Evga g2 1300W (για μελλοντικο sli)

Δημοσ.

Ανάμεσα στης 2 εννοείτε την PG279Q λόγω ότι έχει καλύτερα futures και κάπως λιγότερα προβλήματα. 

την PG279Q βασικά την συγκρίνεις με την ACER XB271HU που ακούγετε ότι είναι κάπως καλύτερη, αλλά καμία δεν είναι τέλεια.

προσωπικά έχω την PG279Q και είναι πάρα πολύ καλή μετά από 2 επιστροφές βέβαια.. έχει λίγο blb αλλά δεν το καταλαβαίνω κατά τη χρήση. 

Δημοσ.

Αν πετυχεις καλο δειγμα, η PG279Q υπερεχει στα σημεια, εχει μεγαλυτερο μεγιστο ρυθμο ανανεωσης (λεπτομερεια), ειναι multi-input και εχει φυσικο matte και oχι glossy bezel το οποιο αυξανει το αντιλαμβανομενο βαθος του μαυρου (διορθωνεται με τη χρηση bias lighting).

Απο την αλλη η Asus μαλλον εχει βγαλει πιο πολλα προβληματα qc, αν και σε αυτο τον τομεα και οι δυο ειναι βραστα. Η νεα XB271HU (αναλογη της Asus) εχει καπως λιγοτερα qc issues προς το παρον, αλλα μαλλον οφειλεται στο οτι δεν εχει πουλησει αρκετα ακομη ή ο κοσμος βαριεται να γραφει τα αναμενομενα. Απο ιταλικο αμαζον παντως αγοραζεις την XF270HU στα 680 ευρω, πολυ καλη τιμη μπροστα στα 900 που θελει η pg279q απο Ελλαδα. Δυστυχως το ιταλικο amazon δε φαιρνει ελλαδα τα αλλα μοντελα με g-sync.

Δημοσ.

Ρε παιδια λετε να εκανα μλκια που δεν πηγα για freesync με fury x αντι τις 980ti? Της freesync οθονες ειναι 200 ευρω πιο φθηνες! damn u nvidia!

Δημοσ.

Ρε παιδια λετε να εκανα μλκια που δεν πηγα για freesync με fury x αντι τις 980ti? Της freesync οθονες ειναι 200 ευρω πιο φθηνες! damn u nvidia!

Ειναι πιο φθηνες οι freesync οθονες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και τα ιδια :)

Επισης η 980ti ειναι η δυνατοτερη καρτα της αγορας(η titan για αλλη χρηση καλυτερα). Αν αγοραζες την FuryX θα βαραγες το κεφαλι σου στον τοιχο,οχι μονο σε σχεση με τις επιδοσεις της 980ti αλλα και για τα λεφτα που ζηταει,αλλα και για τα 4gb Vram. Ποσο μα ποσο fail σε αυτο τον τομεα η AMD...Βεβαια να μου πεις και στην R9 390 τα 8gb τα εβαλε πιο πολυ για marketing λογω του ολου θεματος με τις gtx 970 αλλα δεν της βγηκε...

Το οτι επισης οι Freesync οθονες ειναι πιο φθηνες δεν σημαινει οτι ειναι και το ιδιο καλες επισης.

Η Asus σε Freesync μερια μπορει να εχεις αυτες τις προτασεις πχ https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=catspan&keyphrase=Asus+mg αλλα ειναι κατωτερες απο το PG279Q αυτο ειναι το θεμα :)

Δημοσ.

Παντως φιλε μπορει να πας και στο asus mg279q με nvidia card.Σιγουρα το gsync βοηθαει αλλα τα 144 hz με ips panel δεν τα χανεις .Αμα ψαξεις στο youtube υπαρχουν videakia και ειναι πολυ smooth to gameplay.

Δημοσ.

H FuryX παίζει να είναι η πιο αποτυχημένη κάρτα της αγοράς αυτή τη στιγμή λόγω των 4gb VRAM όπως είπε και ο Fulgore. Με το σύστημα που έχεις αξίζει να πάρεις 1440p με Gsync και IPS. Νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που είπε ο XMorsX με την Acer από το ιταλικό amazon.

Δημοσ.

Ας μην ισοπεδωνουμε εντελως την fury X, εχει μονο 4gb μνημη επειδη ειναι η νεα HBM που επιτρεπει μεγαλυτερες ταχυτητες αλλα προς το παρον δεν κατασκευαζεται με μεγαλυτερη χωρητικοτητα των 4GB. Αποδιδει γενικα χειροτερα απο την 980ti, ιδιαιτερα σε αναλυσεις κατω των 4Κ, αλλα δεν εχουμε καποια αποδειξη που να δειχνει οτι φταιει η ελλειψη μνημης.

Δημοσ.

Ας μην ισοπεδωνουμε εντελως την fury X, εχει μονο 4gb μνημη επειδη ειναι η νεα HBM που επιτρεπει μεγαλυτερες ταχυτητες αλλα προς το παρον δεν κατασκευαζεται με μεγαλυτερη χωρητικοτητα των 4GB. Αποδιδει γενικα χειροτερα απο την 980ti, ιδιαιτερα σε αναλυσεις κατω των 4Κ, αλλα δεν εχουμε καποια αποδειξη που να δειχνει οτι φταιει η ελλειψη μνημης.

Ας ισοπεδωσουμε εντελως την FuryX γιατι πολυ απλα αυτο της αξιζει για αυτα που προσφερει και αυτα που ζηταει. Αυτο αλλωστε ενδιαφερει εμας σαν αγοραστες,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για προιον που απευθυνεται σε λιγους.

Δημοσ.

Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την 980ti. Και αν κάποιος βρεθεί με 4K Freesync monitor σαν την πολύ καλή benQ bl3201pt η fury x είναι η καλύτερη λύση του.

Δημοσ.

Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την 980ti. Και αν κάποιος βρεθεί με 4K Freesync monitor σαν την πολύ καλή benQ bl3201pt η fury x είναι η καλύτερη λύση του.

Για τα χρηματα που κοστιζει και αυτα που προσφερει απο Ελλαδα ειναι πεταμενα λεφτα. Επισης 4κ και 4gb Vram δεν πανε μαζι λυπαμαι :)

Αυτο ειναι που δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την 980ti???

http://www.guru3d.com/articles_pages/rise_of_the_tomb_raider_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html

Γελανε και οι πετρες....

Η καρτα ειναι σκετη αποτυχια και απο τις χειροτερες που εχουν βγει απο πλευρας Amd οπως αναφερθηκε σωστα παραπανω. Μαλιστα μου κανει εντυπωση που δεν κραζει ο κοσμος την καρτα ενω ειναι τοσο χαλια.Μονο την Nvidia ξερουμε να κραζουμε στο insomnia μου φενεται ...

Δημοσ.

Για τα χρηματα που κοστιζει και αυτα που προσφερει απο Ελλαδα ειναι πεταμενα λεφτα. Επισης 4κ και 4gb Vram δεν πανε μαζι λυπαμαι :)

Αυτο ειναι που δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την 980ti???

http://www.guru3d.com/articles_pages/rise_of_the_tomb_raider_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html

Γελανε και οι πετρες....

Η καρτα ειναι σκετη αποτυχια και απο τις χειροτερες που εχουν βγει απο πλευρας Amd οπως αναφερθηκε σωστα παραπανω. Μαλιστα μου κανει εντυπωση που δεν κραζει ο κοσμος την καρτα ενω ειναι τοσο χαλια.Μονο την Nvidia ξερουμε να κραζουμε στο insomnia μου φενεται ...

Συμφωνω μεν, αλλα ο τιτλος ειναι ολοκαινουριος, δεν ειναι χαρακτηριστικη περιπτωση.

Εντασσεται στο γενικοτερο μειον της AMD στο οτι δε βγαζει day-one drivers οπως κανει η nVIdia. Τουλαχιστον εγω το παιρνω σοβαρα αυτο πλεον, εχω σταματησει να προτεινω 390 εναντι των 970 με την ευκολια που το εκανα μεχρι ενα σημειο. Θεωρω παντως οτι σε καποιες μερες η κατασταση στο tomb raider θα εξισορροπιστει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...