bandicoot92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα στην ομαδα,επειδη σκεφτομαι να παω σε ultra wide αλλα δεν ξερω αν θα βολευει στα games ( lol,lineage, τετοια φαση ).Εχει κανενας εμπειρια με τισ συγκεκριμενες να μου πει την γνωμη του?
XMorsX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα στην ομαδα,επειδη σκεφτομαι να παω σε ultra wide αλλα δεν ξερω αν θα βολευει στα games ( lol,lineage, τετοια φαση ).Εχει κανενας εμπειρια με τισ συγκεκριμενες να μου πει την γνωμη του? Καλησπερα. Στα παιχνιδια και στις ταινιες που το υποστηριζουν ειναι ενδιαφερον. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ομως, με την εννοια οτι η εντυπωση που σου αφηνει ειναι αναλογη με αυτη που σου αφηνει μια μεγαλυτερη η μικροτερη οθονη σε σχεση με αυτην που εχεις τωρα. Ποια εχεις τωρα, τι budget διαθετεις, ποια η χρηση του υπολογιστη και τι hardware εχεις?
bandicoot92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα. Στα παιχνιδια και στις ταινιες που το υποστηριζουν ειναι ενδιαφερον. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ομως, με την εννοια οτι η εντυπωση που σου αφηνει ειναι αναλογη με αυτη που σου αφηνει μια μεγαλυτερη η μικροτερη οθονη σε σχεση με αυτην που εχεις τωρα. Ποια εχεις τωρα, τι budget διαθετεις, ποια η χρηση του υπολογιστη και τι hardware εχεις?budget μεχρι 200 ,Τωρα δεν έχω οθόνη έφτιαξα μόνο το pc.Φοραει Gtx 960 4gb ,και προορίζεται για gaming .Σαν οθόνη (χαρακτηριστικά-εμφάνιση ) μου άρεσε πολυ η asus vx239h-w,έχεις κάποια γνώμη για την συγκεκριμένη; https://www.skroutz.gr/s/4274628/Asus-VX239H-W.html?from=autocomplete&keyphrase=asus+vx239h-w
XMorsX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλη ειναι. Δε ξεχωριζει ομως κιολας. Αν δεν εχει προβλημα με τις glossy, θα προτεινα τις S2415H και S2316H. Το glossy coating τους χαριζει πιο καθαρη και ζωντανη εικονα.
bandicoot92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλη ειναι. Δε ξεχωριζει ομως κιολας. Αν δεν εχει προβλημα με τις glossy, θα προτεινα τις S2415H και S2316H. Το glossy coating τους χαριζει πιο καθαρη και ζωντανη εικονα. αυτό με το glossy το δω ξανά ακούσει και με ψιλοφοβιζει λίγο διοτι δεν το έχω δει ποτε και φοβάμαι οτι δεν θα με βολέψει :/
XMorsX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αυτό με το glossy το δω ξανά ακούσει και με ψιλοφοβιζει λίγο διοτι δεν το έχω δει ποτε και φοβάμαι οτι δεν θα με βολέψει :/ Μπορείς να ελέγξεις στοιχειωδώς τον περιβάλλοντα φωτισμό σου? Εννοώντας να κλείνεις τις κουρτίνες από τα παράθυρα και να χρησιμοποιείς bias lighting την νύχτα. Αξίζει να το κάνεις διότι οι matte 1080p έχουν πιο βαρύ coating από τις matte 1440p+ και ως συνέπεια λιγότερο ζωντανή και καθαρή εικονα. Εξαίρεση αποτελεί η Eizo EV2336W, η οποία όμως είναι πολύ ακριβή.
bandicoot92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όχι αυτή ξεφεύγει αρκετά ,θα πάω να τσεκάρω την Ντέλ σε κανένα κατάστημα αλλά μάλλον θα πάω στην Asus ,σε ευχαριστω για τον χρόνο σου ,καλη συνέχεια φιλε μου .
XMorsX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όχι αυτή ξεφεύγει αρκετά ,θα πάω να τσεκάρω την Ντέλ σε κανένα κατάστημα αλλά μάλλον θα πάω στην Asus ,σε ευχαριστω για τον χρόνο σου ,καλη συνέχεια φιλε μου . Παρακαλω. Αν αποφασισεις να παρεις matte οθονη (τα καταστηματα με τον εντονο φωτισμο τους δεν ειναι τα καλυτερα μερη για να τσεκαρεις οθονες, ποσο μαλλον glossy), καλυτερη λυση ειναι η Dell P2414H, εχει καλυτερη βαση με ρυθμιζομενο υψος και δεν εχει frameless casing με εσωτερικα μαυρα bezels που χαλανε το αντιλαμβανομενο βαθος του μαυρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα