Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi5

victor@ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω, γι αυτό το λόγο έχω βάλει και πηγή. Αν και μου φαίνονται υπερβολικά λίγα τα 440$ για αυτά που προσφέρει στο PRO. Μακάρι να είναι έτσι

440$ είναι στα 399€. Μια χαρά είναι για τα χαρακτηριστικά που έχει! Μιλάμε για 820 με 4/128GB, 600Mbps ταχύτητα, κεραμικό καπάκι... Ελλάδα αντίστοιχη συσκευή θα πουλιόταν πάνω από 800€, χαλαρά!
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

440$ είναι στα 399€. Μια χαρά είναι για τα χαρακτηριστικά που έχει! Μιλάμε για 820 με 4/128GB, 600Mbps ταχύτητα, κεραμικό καπάκι... Ελλάδα αντίστοιχη συσκευή θα πουλιόταν πάνω από 800€, χαλαρά!

Στο Vickmall εχει 370€(in stock)

http://www.vickmall.com/xiaomi-mi5-3gb-32gb-5-15-inch-android-6-0-os-4g-lte-smartphone.html

Δημοσ.

Το Geekbuying το προμοτάρει και δίνει κουπόνι 5 δολαρίων 5XIAOMIMI5 )

Επιπλέον έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες της κινέζικης ναυαρχίδας

jzQaG5y.jpg

mWbC4rr.jpg

Ακριβό μου φαίνεται συγκριτικά με τις τιμες που ανακοίνωσε η Xiaomi.Αναμένεται να πεσουν?

Νομίζω ότι σε αυτά τα χαρακτηριστικά η τιμή του είναι ζεστό λουκουμάκι.

Δημοσ.

Το Geekbuying το προμοτάρει και δίνει κουπόνι 5 δολαρίων ( 5XIAOMIMI5 )

Επιπλέον έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες της κινέζικης ναυαρχίδας

jzQaG5y.jpg

mWbC4rr.jpg

Νομίζω ότι σε αυτά τα χαρακτηριστικά η τιμή του είναι ζεστό λουκουμάκι.

Ακριβά το έχει (409.99$). Spemall και Coolicοοl έχουν την ίδια έκδοση στα 399.99$.
Δημοσ.

Δεν αντιλεγω οτι ειναι λαχειο,απλα οτι ειναι υψηλοτερες οι τιμες απ'αυτες που ανακοινωθηκαν...Ελπιζω στη πορεια κ μετα τις πρωτες αποστολες συσκευων να υπαρξει πτωση των τιμων!

Δημοσ.

Γενικά την έχουν αυτή την τάση οι κινέζοι να φουσκώνουν τις τιμές τους. Όπως και να 'χει, τρέλανέ μας ρε Xiaomi

Δημοσ.

Μην περιμένετε να δείτε τις τιμές που ανακοινώνει η Xiaomi στα κινεζομάγαζα. Πχ, δείτε στο κατάστημα της Xiaomi (www.mi.com/store), τα ακουστικά πόσο τα έχει (κάνουν 79.99$). Στα κινεζομάγαζα κάνουν 85-100$ ανάλογα το μαγαζί.

Δημοσ.

Κοιτώντας πάντως σήμερα για τιμές στο Kimovil, ειδικά για το Xiaomi Mi5 Pro που είναι το καλύτερο και πιο φοβερό από τα 3, σαν πιο φθηνό μαγαζί έχει στην τελική το Coolicοοl με 515.99$ (470€)! Το Spemall που το έχει πρώτο λέει ότι έχει μεταφορικά 8-10€, οπότε δεν είναι το πιο φθηνό. Πάντως η τιμή αυτή για τα χαρακτηριστικά του Pro, είναι φοβερή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...