Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi5

victor@ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησε η προπώληση του πολυαναμενόμενου Mi5 της Xiaomi. Θα φοράει τον 64bitο επεξεργαστή Snapdragon 820, 3 γιγα RAM, 64 εσωτερικής μνήμης, και το UI της Xiaomi MIUI V7 (βασισμένο πάνω στο Android 6.0). Όσον αφορά την οθόνη διαθέτει 5,2" και FHD ανάλυση. Η σελφοκάμερα είναι στα 4MP ενώ η κεντρική στα 16 με autofocus και φλας. Να σημειώσω ότι δεν έχει SD card slot, η μπαταρία του είναι μόλις 3000mAh, όμως διαθέτει USB Type-C. Η τιμή του είναι ακόμα απροσδιόριστη. Για πείτε γνώμες.

xiaomi-mi5-6.jpeg

Πηγή: Geekbuying

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις όπως φαίνεται.. Γιατί κάπου αναφέρουν 26MP κύριας κάμερας με άνοιγμα διαφράγματος f1.6

Στο kimovil πχ έχει μόνο το spemall και το έχει στα 355€!
http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi5-32gb
Μην ανακοινώνουμε τιμές και μαγαζιά πριν βγει....

Ελπίζω η τιμή του να κυμαίνεται στα 355€ αλλιώς σιγά μην κάνει πωλήσεις.

Δημοσ.

αυτα δεν ειναι τεχνικα χαρακτηριστικά, αλλα σουμα απο τις φήμες/διαρροες. Η τιμή ειναι εξωπραγματική και αστεία ακομα και για preorder.... γενικα το τοπικ ειναι ανευ λογου υπαρξης (ακομα)

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις όπως φαίνεται.. Γιατί κάπου αναφέρουν 26MP κύριας κάμερας με άνοιγμα διαφράγματος f1.6

Ελπίζω η τιμή του να κυμαίνεται στα 355€ αλλιώς σιγά μην κάνει πωλήσεις. Αν όμως η τιμή του είναι στα 355€ και το πλασάρουν οι άλλοι στα 600€ (και το πωλούν μάλιστα) μιλάμε για απάτη.

τα πράγματα είναι απλά, δεν μπαίνουμε σε σελίδες (που έχουν presale) για συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει 

ούτε τα specs θα ναι 100% ούτε η τιμή σωστή , είναι σαν να κοιτάς το 700αρι που έχει κάτω και να λες ααα ωραία έχει έκπτωση 100 ευρώ 

γνώμη μου , γιατί θα μπερδευτούν κι άλλοι και θα ρωτάνε , είναι να σβήσεις την τελευταία πρόταση που αφορά την τιμή 

ή διαγραφή/κλείδωμα για καμιά εβδομάδα που θα υπάρχει επίσημα :)

Δημοσ.

αυτα δεν ειναι τεχνικα χαρακτηριστικά, αλλα σουμα απο τις φήμες/διαρροες. Η τιμή ειναι εξωπραγματική και αστεία ακομα και για preorder.... γενικα το τοπικ ειναι ανευ λογου υπαρξης (ακομα)

Ο σκοπός είναι να συζητήσουμε για το τηλέφωνο, αφού είναι και τόσο πολυαναμενόμενο και όχι να το παρουσιάσω, αφού δεν το έχω καν στα χέρια μου.

τα πράγματα είναι απλά, δεν μπαίνουμε σε σελίδες (που έχουν presale) για συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει 

ούτε τα specs θα ναι 100% ούτε η τιμή σωστή , είναι σαν να κοιτάς το 700αρι που έχει κάτω και να λες ααα ωραία έχει έκπτωση 100 ευρώ 

γνώμη μου , γιατί θα μπερδευτούν κι άλλοι και θα ρωτάνε , είναι να σβήσεις την τελευταία πρόταση που αφορά την τιμή 

ή διαγραφή/κλείδωμα για καμιά εβδομάδα που θα υπάρχει επίσημα :)

Λοιπόν επειδή είδα ότι η τιμή του δεν είναι η επίσημη,  την αφαίρεσα μετά την προτροπή σου.

Λοιπόν αρκετά με την τιμή. Ο SD820 τι λέει; Έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία;

Δημοσ.

Απο την στιγμή που το Μι5 θα είναι το πρώτο που θα φοράει τον 820 η μόνη εμπειρία που μπορεί να έχει κάποιος είναι σαν αυτή της "προπώλησης"..

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε σε 3 εκδόσεις: 3GB RAM + 32GB ROM / 3GB RAM + 64GB ROM / 4GB RAM + 128GB ROM σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

384€, 426€ και 505€ αντίστοιχα!

Ορίστε και ένα βιντεάκι για την κάμερά του:

Πηγή: aicompare.com

• Like 1
Δημοσ.

Οι τιμές από που προέκυψαν!? 440$ έχει η Pro έκδοση. Από κινεζομάγαζο είναι οι τιμές!?

attachicon.gifFB_IMG_1456345851500.jpg

Ιδέα δεν έχω, γι αυτό το λόγο έχω βάλει και πηγή. Αν και μου φαίνονται υπερβολικά λίγα τα 440$ για αυτά που προσφέρει στο PRO. Μακάρι να είναι έτσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...