fan1s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 έχω αγορασει (Aliexpress) εδω κ ενα χρόνο ενα κινητο Lenovo το οποιο μονο πριν 2-3 μέρες του πέρασα καρτα σιμ διοτι την είχα σε προηγουμενη συσκευη ,το πρόβλημα με το λενοβο ειναι οτι οταν ενεργοποιω το πακετο δεδομένων του παροχου για να εχω internet δεν με βάζει στο 3G ουτε καν μου δείχνει βελάκια και το H διπλα στη γραμμη του σήματος και δεν φορτόνει καμαι σελίδα επομένως τι να κάνω, πως το λύνω; model A750 lenovo
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Θα πας ρυθμισεις-ασυρματο και δικτυα-περισσοτερα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης και εκει επελεξε οποιο σου γραφει internet π.χ. Vf internet οπως ειναι σε 'μενα με την βονταφον
kostas_tech Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πρέπει να πάς στην σελίδα της εταιρείας σου π.χ. Vodafone, Cosmote κλπ. και να βρείς τις ρυθμίσεις ιντερνετ για το τηλέφωνο σου,
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πρέπει να πάς στην σελίδα της εταιρείας σου π.χ. Vodafone, Cosmote κλπ. και να βρείς τις ρυθμίσεις ιντερνετ για το τηλέφωνο σου, Μιλαμε για σμαρτφον ,ετσι;;. Αυτο ή το sms με την λεξη wap γινοταν σε εποχες symbian και πριν....
kostas_tech Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Χρειάστηκε στο Xperia SP μου και για Cosmote και για Vodafone..
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Για να μπούμε στο ίντερνετ από το δίκτυο κινητής θα πρέπει να έχουμε ρυθμίσει σωστά το APN της συσκευής. Μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα κάνοντας τα εξής: καλώντας στον πάροχο και ζητώντας να μας στείλει τις ρυθμίσεις βάζοντάς τις χειροκίνητα στη διαδρομή "Ρυθμίσεις συστήματος > Ασύρματο και δίκτυα > Περισσότερα > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Ονόματα σημείου πρόσβασης".
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αχχχ Σαρουμαν.....Ελα βρε τι επαθες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα