ToxicJee Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Και ναι! Έχω ένα σπαστικό πρόβλημα! Έχω ένα μικρό καναλάκι και γράφω gameplay βίντεο εκεί. Επειδή έχει εξαντληθεί η υπομονή μου να κάνω sync το βίντεο με τον ήχο (Fraps για video record, και Audition για sound record) είπα να κατεβάσω το Dxtory γιατί κάνει multiple audio tracks (πχ ένα του μικροφώνου και ένα των ήχων των Windows) αλλά σε σχεδόν όλα τα codecs που έχω κατεβάσει, δεν ποιάνω 60fps, ποιάνω ανάμεσα σε 30-55... Είναι σπαστικό γιατί η κίνηση είναι λιγάκι διαφορετική και με πονάει το κεφάλι μου... Με το Fraps, το οποιό υποτείθεται οτί είναι ποιό βαρύ πρόγραμμα ποιάνω 60+ fps, μπορεί και να χτυπήσει 150... Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο codec, settings η οτιδήποτε για το Dxtory; Έχω κατεβάσει το Lagarith Lossless και κάποια της Matrox, και στα 2 δεν ποιάνω πάνω από 55fps :3 Επίσης είμαι μανιακός με την εικόνα και γενικότερα την καλή ποιότητα που θέλω να είναι σε γενικές γραμμές κρύσταλο (like fraps) και φυσικά να μην έχω lags, και να ποιάνω πάνω από 60fps. Οπότε μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό codec, η ακόμη καλύτερα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω multiple audiotracks στο fraps.
TheELF Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το obs γράφει και τα δύο και μπορείς να γράψεις μέσου της κάρτας γραφικών (nvidia ή intel igpu) αλλά και με cpu/x264. Ή απευθείας με το shadowplay της nvidia που είναι ποιο «ελαφρύ» . Το fraps γράφει χωρίς συμπίεση για αυτό και έχεις καλύτερα FPS.
ToxicJee Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έχω δοκιμάσει με το obs αλλά επειδή είναι δυπήρηνος γαμιέται :3 Shadowplay δεν υποστιρίζει η κάρτα γραφικών μου. Επίσης από όσο γνωρίζω το shadowplay δεν έχει multiple audiotracks
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Shadowplay δεν υποστιρίζει η κάρτα γραφικών μου. Επίσης από όσο γνωρίζω το shadowplay δεν έχει multiple audiotracks Όχι έχει, in-game+microphone μια χαρά. Δεν μας λες μια από τι αποτελείτε το σύστημά σου να ξέρουμε τι παίζει; Πάντως με dual άμα γράψεις με codec μέσου επεξεργαστή λογικό είναι να χάσεις αρκετά FPS αλώστε για αυτό υπάρχου οι GPU.
ToxicJee Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Celeron G1840Asrock H81M HDSCorsair Vengeance 4GB 1600MHz CL9Nvidia GT210 (θα αλλάξει σύντομα σε GTX 750Ti)Western Digital 1TB Caviar Blueτώρα τα άλλα δεν χρειάζονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα