Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ναι! Έχω ένα σπαστικό πρόβλημα! Έχω ένα μικρό καναλάκι και γράφω gameplay βίντεο εκεί. Επειδή έχει εξαντληθεί η υπομονή μου να κάνω sync το βίντεο με τον ήχο (Fraps για video record, και Audition για sound record) είπα να κατεβάσω το Dxtory γιατί κάνει multiple audio tracks (πχ ένα του μικροφώνου και ένα των ήχων των Windows) αλλά σε σχεδόν όλα τα codecs που έχω κατεβάσει, δεν ποιάνω 60fps, ποιάνω ανάμεσα σε 30-55... Είναι σπαστικό γιατί η κίνηση είναι λιγάκι διαφορετική και με πονάει το κεφάλι μου... Με το Fraps, το οποιό υποτείθεται οτί είναι ποιό βαρύ πρόγραμμα ποιάνω 60+ fps, μπορεί και να χτυπήσει 150... Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο codec, settings η οτιδήποτε για το Dxtory; Έχω κατεβάσει το Lagarith Lossless και κάποια της Matrox, και στα 2 δεν ποιάνω πάνω από 55fps :3 Επίσης είμαι μανιακός με την εικόνα και γενικότερα την καλή ποιότητα που θέλω να είναι σε γενικές γραμμές κρύσταλο (like fraps) και φυσικά να μην έχω lags, και να ποιάνω πάνω από 60fps. Οπότε μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό codec, η ακόμη καλύτερα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω multiple audiotracks στο fraps.

Δημοσ.

Το obs γράφει και τα δύο και μπορείς να γράψεις μέσου της κάρτας γραφικών (nvidia ή intel igpu) αλλά και με cpu/x264.

Ή απευθείας με το shadowplay της nvidia που είναι ποιο «ελαφρύ» .

Το fraps γράφει χωρίς συμπίεση για αυτό και έχεις καλύτερα FPS.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει με το obs αλλά επειδή είναι δυπήρηνος γαμιέται :3 Shadowplay δεν υποστιρίζει η κάρτα γραφικών μου. Επίσης από όσο γνωρίζω το shadowplay δεν έχει multiple audiotracks

Δημοσ.

Shadowplay δεν υποστιρίζει η κάρτα γραφικών μου. Επίσης από όσο γνωρίζω το shadowplay δεν έχει multiple audiotracks

Όχι έχει, in-game+microphone μια χαρά.

Δεν μας λες μια από τι αποτελείτε το σύστημά σου να ξέρουμε τι παίζει;

Πάντως με dual άμα γράψεις με codec μέσου επεξεργαστή λογικό είναι να χάσεις αρκετά FPS αλώστε για αυτό υπάρχου οι GPU.

Δημοσ.

Celeron G1840
Asrock H81M HDS
Corsair Vengeance 4GB 1600MHz CL9
Nvidia GT210 (θα αλλάξει σύντομα σε GTX 750Ti)
Western Digital 1TB Caviar Blue
τώρα τα άλλα δεν χρειάζονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...