Glikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα dell latitude e5410. Είχε win 7 home premium που το πήρα πρόσφατα και του έβαλα ενα key αυθεντικό που είχα. Το θεμα είναι ότι το μετάνιωσα διότι του πέρασα μετά τα ultimate. Παρατήρησα οτι ανεβάζει θερμοκρασία και όταν πχ είμαι στο ίντερνετ. Υποθέτω ότι τα home premium ηταν πιο ελαφριά. Ίσως φταίει και η λίγη ram. Ιό δεν έχει και όλα τα drivers ειναι κομπλέ. Οπότε θα κατεβάσω πάλι τα home να του περάσω, ελπίζοντας να λυθεί το θεμα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορώ να χρησιμοποιήσω το key πάλι στα νέα home που θα κατεβάσω. (btw θα του αναβαθμίσω ram/ssd οπότε ίσως ένας ακόμα λόγος που ζορίζεται τωρα λίγο).
nikοs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις ποτέ πάει για καθαρισμό το λαπτοπ σου;;; Δεν δικαιολογείται η αύξηση θερμοκρασίας επειδή άλλαξες από home σε ultimate...Για τι θερμοκρασίες μιλάμε;;;Τα χαρακτηριστικά του λαπτοπ πες μας...
Glikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το άνοιξα να το καθαρίσω και ήταν πεντακάθαρο. Δεν ξέρω γιατί συνέβη ίσως επειδή ειναι πιο βαριά τα ultimate. Θα κάνω την αναβάθμιση και θα περάσω τα home premium και ίδωμεν
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όπως ειπε και ο προηγούμενος απλα να αλλάξεις windows και να βαράει μεγαλύτερες θερμοκρασίες δεν γίνεται 1
WalkerSW Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι πιο βαριά τα ultimate! Το ίδιο πράγμα είναι! Κάτι άλλο συμβαίνει! 2
kSiS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 μήπως εγκατέστησες κανένα malware καταλάθος μετά το φορμάτ ? παρατήρησε στο διαχείριση εργασιών σε τι ποσοστό δουλεύει ο επεξεργαστής αφού τον έχεις ανάψει και δεν τρέχεις καμία εφαρμογή. 1
Euclides Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το άνοιξα να το καθαρίσω και ήταν πεντακάθαρο. Έβγαλες τον ανεμιστήρα και έλεγξες ότι δεν έχουν μπλοκάρει οι δίοδοι του αέρα στο heatsink? 1
Glikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ναι παιδιά όλα ηταν καθαρά. Ίχνος σκόνης. Το καθάρισα και παλι έτσι για το γαμωτο. Έβαλα και παστούλα. Η cpu δουλεύει απο 5-45% οταν έχω πχ μόνο YouTube. (συνήθως στο 30-40% μεσο όρο). Οι θερμοκρασίες φτάνουν μέχρι τους 70 βαθμούς σε cpu και ο hdd ο μαμίσιος ειναι μέσο όρο στους 45 βαθμούς. Δεν ειναι λογικό αυτό. Απο προγράμματα antivirus εχω προσωρινά το Microsoft security essentials. Ram έχει 4 GB (διαβάζονται τα 3). Σε λίγες μέρες θα του εχω 8 GB ram και ssd. Drivers έχει όλα περασμένα κανονικά. Πιστεύω κάποιο πρόγραμμα / εργασία που δεν έχω εντοπίσει το προκαλεί αυτό. Αλλιώς φταίνε τα Windows some how. Άλλο λόγω δεν μπορώ να σκεφτώ. Να προσθέσω ότι χωρίς να ανοίξω τίποτα, ούτε πρόγραμμα ούτε web η CPU είναι στους 45-50 βαθμούς και ο hdd στους 40-45. ( έκανα έλεγχο στον hdd και είναι 100% healthy).
Dtsal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όλα τα 7άρια είναι ίδια μην ακούω βλακείες. Υποθέτω μόλις πέρασες τα ultimate έκανες και φορμάτ ε? Αν ναι τότε εκεί είναι το θέμα σου. (όχι επειδή έκανες φορμάτ) Λογικά επιβάρυνες πολύ το μηχάνημα σου καθώς περνούσες τα προγράμματα, αρχεία κλπ. Το ξέρω ότι είναι τρελό αλλά πολλές φορές αυτή είναι η αιτία.
Glikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Φορματ ναι...αλλα θα περάσω τα home premium παλι. Τι παίχτηκε λες?
nikοs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως είχε πουθενά thermal pad και εσύ έβαλες πάστα;;; 1
Glikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Την thermal pad την άφησα όπως είναι. Πάστα έβαλα στην cpu διότι είχε φύγει σχεδόν όλη. Τώρα βέβαια συνέβη ενα μικρό ατύχημα αλλα δεν νομίζω ότι έγινε ζημιά. Καθώς έβγαζα το 4-pin fan. Κατα λάθος φυγανε 2-3 κομματάκια απο το πλαστικό πλάγια της βάσης του 4-pin. Απειροελάχιστο υλικό. Αλλα όχι τα pin. Κουμπώνει κανονικά δηλαδή. Και το fan δουλεύει κανονικά. Οπότε δεν ειναι αυτό.
nikοs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αφού δουλεύει δεν είναι το fan....Ανέβασε μας μια εικόνα από τις θερμοκρασίες....
Glikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αργότερα θα ανεβάσω θερμοκρασίες από το speccy διότι λεω να κοιμηθώ λιγάκι. Πάντως να βαράει 45-65 βαθμούς με web μόνο δεν ειναι λογικό. Κάτι με το φορματ υποψιάζομαι έγινε
nikοs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν δεν παίζει ρόλο η έκδοση των windows αυτό είναι το μόνο σίγουρο...κάτι λάθος κατά τον καθαρισμό θα έχει γίνει...δεν θα έχεις βιδώσει καλά την ψύκτρα ή κάτι αντίστοιχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα