Προς το περιεχόμενο

Macbook 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Pro δεν είναι μονοσήμαντα καλύτερο από το Macbook, είναι διαφορετικό. Άλλο να κουβαλάς 2 κιλά στην πλάτη και άλλο 1 κιλό.

Επιπλέον σε σημαντικά σημεία για την καθημερινή χρήση, όπως ταχύτητα σκληρού, είναι ίσως ό,τι πιο γρήγορο υπάρχει με ταχύτητες που πλησιάζουν RAM παλαιότερων ετών.

Προσωπικά το βασικό μου θέμα είναι το πληκτρολόγιο για το οποίο έχω ανοίξει thread. Μου τη σπάει η χαμηλή ανάλυση της κάμερας και με ενοχλεί η μη αναβαθμισιμότητα σκληρού και RAM (τα 256GB μου είναι λίγα και τα 8GB σύντομα θα ξεπεραστούν).

Γράφω από έναν Macbook 2008 με SSD και 8GB RAM. Με ενοχλεί η ΤΝ 720p οθόνη, η κακή μπαταρία και το βάρος, 8 χρόνια μετά όμως ο επεξεργαστής μια χαρά σβέλτος είναι.

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο μείον του Macbook (12") είναι η συνδεσιμότητα. Με μια θύρα usb (type c) σημαίνει ότι θα πρέπει να κουβαλάς ένα σορό αντάπτορες. Ούτε ένα κλασσικό στικάκι μνήμης usb δεν μπορείς να συνδέσεις out of the box

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται από το τί έχεις ήδη. Αν για παράδειγμα έχεις wireless εκτυπωτή και φωτογραφική με wifi συνδεσιμότητα καθώς και σκληρό κουμπωμένο στο router...

Πέραν του ότι σταδιακά τα mail επιτρέπουν μεγαλύτερα αρχεία οπότε το usb stick χάνει τη χρησιμότητά του.

Βέβαια έναν αντάπτορα που να δίνει κλασσικό USB θα τον πάρεις δεν τη γλιτώνεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,θέλω ν αγοράσω το σχετικά καινουριο λαπτοπ της apple,αλλα την ειδικη εκδοση(bto),στα 1.3 GHz(+328 ευρω)...δεν τον χρειαζομαι για δουλεια,απλα θα ηθελα να εχω κατι βολικο,γρηγορα και ταυτοχρονα designατο....προηγουμενως ειχα εναν air του 2013,με i7-8gb ram-256ssd...ποιες ειναι διαφορες τους σε ταχυτητα κυριως..δλδ οι διαφορες του επεξεργαστη που ειχα,με τον 1.3 που θελω να παρω....αυτο θελω κυριως να γνωριζω...και αν εχετε κατι αλλο να επισημαίνεται,φυσικα ευπροδεκτο...ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Το air που είχες το έδωσες για να πάρεις το συγκεκριμένο ή γενικά; 

Επειδή έχω το ίδιο air, αλλά με 512, δεν θα το άλλαζα με αυτό το παιχνιδάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...