Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες.. εδω και καποιο καιρο μου ειχε σπασει το digitizer της οθονης μου και ειχε παραγγειλει μια απο το ebay.. μετα απο 2 βδομαδες εφτασα (προχθες) και αποφασισα να την αλλαξω μονος μου.. Μετα την αλλαγη ομως πατησα το κουμπι να ανοιξει και τιποτα.. καμια ανταποκριση η σημαδι ζωης.. το μονο σημαδι ζωης που υπαρχει ειναι να αναβει το Led του κινητου σε κοκκινο χρωμα οταν το βαζω να φορτισει με ενα συγκεκριμενο μοτιβο ( 8 φορες αναβει μικρη παυση και μετα ξανα)..

Να επισημανω οτι πηρα ολοκληρο frame για το κινητο που σημαινει οτι επρεπε να βαλω τα παντα πανω στο καινουργιο frame.. 

Παρακαλω Βοηθηστε επειγον γιατι ειμαι ηδη 2 μερες χωρις κινητο και το χρειαζομαι  :cry:

Δημοσ.

Δεν νομιζω... Αλλωστε δεν θα ειχε καθολου σημεια ζωης.... Ψαχνοντας το θεμα με τα 8 blinking leds , βρηκα την απαντηση περι μπαταριας και βλεποντας τον τυπο στο γιουτουμπ πως την "στραβωσε" ξεκολλωντας την, μου φυγαν οι αποριες.... Αυτα...

Δημοσ.

δηλαδη παιρνω μια μπαταρια και ειμαι οκ? 
μπορεις να μου στειλεις το βιντεο και την σελιδα απο οπου διαβασες αυτο?

Δημοσ.

και εγω την εβγαλα αλλα δεν την στραβωσα τοσο πολυ... εχει ισα ισα μια κλιση.. αρα παραγγελνω μια μπαταρια και σας λεω τι παιζει.. σωστα? 

Δημοσ.

Κοιτα.... Εγω σου λεω τι νομιζω... Τωρα αν εσυ αγορασεις μπαταρια και παλι δεν δουλευει, μην μου φορτωσεις τα βαρη. Ο,τι κανεις , το κανεις με δικη σου ευθυνη

Δημοσ.

φίλε μου είναι γνωστό πρόβλημα με το κούμπωμα της μπαταρίας. Δοκίμασε να το πιέσεις με το νύχι σου στην κάτω πλευρά του με αρκετή δύναμη (δλδ στην πλευρά προς την μπαταρία). Βάλε το στο φορτιστή και δοκίμασε το κοιτώντας την οθόνη να δεις αν πάει να ανάψει. Αν τελικά είναι όντως αυτό, κάνε ένα μπαλάκι πολύ μικρό από μονωτική ταινία και βάλε το πάνω σε αυτό το σημείο και μετά βίδωσε το καπάκι. Παίξε με το μέγεθος της ταινίας ώστε να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να σπρώχνει το κούμπωμα της μπαταρίας προς τα κάτω όταν θα βιδώσει, αλλά και τόσο μικρό ώστε να κουμπώσει σωστά το κάλλυμα γιατί αν προεξέχει έστω και λίγο, δε θα καταφέρεις να κλείσεις ποτέ τελείως το back cover. Δοκίμασέ το και πες μου. Αν θέλεις έχω μπαταρίες να δοκιμάσεις.

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...