Προς το περιεχόμενο

headphones+microphone or headshet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα τωρα εχω τα logitech  g430 οπου ειμαι πολυ ευχαριστημενος οταν τα συνδεω με καρφι. Απο εβδομαδα θα εχω καινουρια μητρικη με realtek 1150 και supreme fx + amp headphones. Αυτο που σκεφτομαι ειναι να παω σε ακουστικα μουσικης (ετσι και αλλιως το surround για τα games ειναι θεμα software) + ενα μικροφωνο πουλωνατς τα g430 που ειναι και δυο μηνων απο αντικατασταση απο logitech . Αξιζει λετε ;Μηπως να παω ξανα σε headshet; Γενικα τι προτεινετε;   Budget 60.

Δημοσ.

Προτεινω να κατσεις οπως εχεις. Τσαμπα χρηματα θα δωσεις και αν ισχυει το pc της υπογραφης καλυτερα να τα κρατησεις για μια αλλη αναβαθμιση πχ σε καρτα γραφικων-ssd κλπ. 

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις πολύ ποιοτικά ακουστικά στο budget σου. Mακριά από gaming headsets αν αναζητάς ποιότητα σε μουσική.

Δημοσ.

Σου γράφω τα δικά μου , τα έχω για παιχνίδι και Μουσική. 

Το καλύτερο μικρόφωνο στα λεφτά του ...

https://www.skroutz.gr/s/1671929/SpeedLink-Spes-Clip-On-Microphone.html

Καθαρό χωρίς παραμορφώσεις , ( κάνω και ομιλίες με αυτό ... έχει πέσει 100 φορές κάτω και δεν έχει πάθει τίποτα ) με μεταλλικό clip που δεν χαλάει . 

Και ακουστικά 

http://www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=18317

Αν βρείς καλύτερο ήχο και stage σε ακουστικά έως 70 euro έλα να μου το πεις να τα πάρω και εγώ ...

Και δεν θα ξοδευτείς και δεν θα αγοράσεις τις αηδίες τύπου razor με 100 euro που δεν παίζουν μία.  

Δημοσ.

Επειδη ειχαν περασει απο τα χερια μου τα Superlux ας συμπληρωσω το παραπανω.Σαν Budget λυση αν τα χρηματα ειναι τοσα ειναι οτι το καλυτερο,αφου αλλωστε συνδεονται και με καρτακι οχι usb και βλακειες.Το μονο κακο που εχουν ειναι οτι απο εργονομια δεν ειναι οτι το καλυτερο ή για πολυωρη χρηση(σε μενα προσωπικα)κοινως σε πιανει το κεφαλι σου με τα πανω ψευτο μαξιλαρακια που εχουν.Αν το Budget ειναι πχ μεχρι τα 80ευρω το καλυτερο Headset ειναι μακραν τα HyperX Cloud ειδικα αν υπαρχει και καρτα ηχου.Το εχω ξαναπει και θα το ξαναλεω συνεχεια μεχρι να βγει κατι αλλο αντιστοιχο οτι σαν συνολο τα Cloud ειναι(οπως φενεται αλλωστε και απο τον κοσμο που τα πηρε)ετη φωτος μπροστα.Βεβαια ειναι πανω απο το budget σου και δυστηχως που δεν τα προλαβε κοσμος πιο παλια που παιζανε σε πολλες προσφορες στα 65περιπου ευρω.

Τα Superlux παντως για τα χρηματα τους απο οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα παραπανω και τα επομενα ειναι ο ορισμος του value for money αλλα δυστηχως Ελλαδα τα βρισκεις δυσκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Σου γράφω τα δικά μου , τα έχω για παιχνίδι και Μουσική. 

Το καλύτερο μικρόφωνο στα λεφτά του ...

https://www.skroutz.gr/s/1671929/SpeedLink-Spes-Clip-On-Microphone.html

Καθαρό χωρίς παραμορφώσεις , ( κάνω και ομιλίες με αυτό ... έχει πέσει 100 φορές κάτω και δεν έχει πάθει τίποτα ) με μεταλλικό clip που δεν χαλάει . 

Και ακουστικά 

http://www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=18317

Αν βρείς καλύτερο ήχο και stage σε ακουστικά έως 70 euro έλα να μου το πεις να τα πάρω και εγώ ...

Και δεν θα ξοδευτείς και δεν θα αγοράσεις τις αηδίες τύπου razor με 100 euro που δεν παίζουν μία.  

Για τα Superlux τι sound card προτεινεις;

Αναμεσα σε αυτο το Speedlink και zalman zm-mc1 mic ποιο προτεινεις;

Δημοσ.

Κοίτα με της μητρικής παίζω τώρα και δεν έχω κανένα παράπονο, Αλλά αλλά μέχρι πριν διαλύσω σε κομμάτια και πουλήσω τον 2ο πύργο έπαιζαν σε μία SoundBlaster Audigy2 Z5 που την έχω τώρα και κάθετε . 

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από τα Zalman αλλά από τα review βλέπω ότι είναι τίμια για τα λεφτά τους.

Και πάλι θα προτιμούσα τα Speedlink , 1ον γιατί ξέρω στην πράξη τι κάνουν σε καθαρότητα ήχου . 2ον για την αντοχή που έχουν.

Όσο αφορά τα λεγόμενα του φίλου @chourdis , έχει ένα δίκιο . Τα ακουστικά είναι πως θα κάτσουν στο κεφάλι και στα αυτιά . Πιστεύω ότι για κεφάλι μεγαλύτερο των 58-59 cm δεν κάνουν.

Επίσης εμένα χωράνε οριακά τα αυτιά μου μέσα. Έτσι είναι ξεκούραστα σε πολύωρη χρήση gaming ... Αν τα πάρεις (και επειδή το επάνω μέρος αποτελείται από 2 μεταλλικές ράβδους)  μπορείς να τα ανοίξεις, ώστε να μην σε πιέζουν αργότερα εάν χαλάσει το προστατευτικό στο αυτί ( 2 χρόνια που τα έχω δεν έχει πάθει τίποτα ) το αλλάζει με κάποιο καλύτερο .

Θα βρείς πάρα πολλές αναφορές και review στο δίκτυο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...