Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...θέλω να αγοράσω μια κάμερα για το pc.. Έχω δει αρκετές στο e-shop αλλά δεν ξέρω πια να πάρω..Δεν θέλω να ξεπερασω τα 15 ευρώ..

Δημοσ.

φιλε μου καποτε το eshop που λες ειχε την logitech c270 νομιζω γυρω στα 18 ευρω,αυτη ηταν καμερα ποιοτικη,εννοειται με ενσωματωμενο μικροφωνο αλλα απο ο,τι ειδα τωρα δεν την εχει και γενικα πρεπει να πας σε παρα πανω χρηματα ετσι κι αλλιως για να παρεις κατι καλο κι οχι πιξελιασμενες κατωτερες εικονες κτλ μεχρι 15 ευρω παιρνεις πολυ μετρια πραγματα. μεχρι 25 βρισκεις αυτην που σου ειπα

Δημοσ.

φιλε μου καποτε το eshop που λες ειχε την logitech c270 νομιζω γυρω στα 18 ευρω,αυτη ηταν καμερα ποιοτικη,εννοειται με ενσωματωμενο μικροφωνο αλλα απο ο,τι ειδα τωρα δεν την εχει και γενικα πρεπει να πας σε παρα πανω χρηματα ετσι κι αλλιως για να παρεις κατι καλο κι οχι πιξελιασμενες κατωτερες εικονες κτλ μεχρι 15 ευρω παιρνεις πολυ μετρια πραγματα. μεχρι 25 βρισκεις αυτην που σου ειπα

Η HP που εστειλα ειναι HD.. μια χαρα εικονα εχει..

Δημοσ.

προσεξα την microsoft 3000 στο eshop, και αυτη δοκιμασμενη αρκετα καλη, κλασσικα πραγματα, ο,τι πληρωσεις παιρνεις...

την hp που λες δεν την εχω δοκιμασει αλλα εφοσων την εχεις εσυ οκ. απλα ξερεις τι γινεται,παιζουν ρολο και οι drivers που θα βαλεις κτλ γι΄ αυτο αλλος λεει οτι ειναι πολυ καλη καποια, αλλος στην ιδια λεει οτι ειναι χαλια.. και αναλογα το τι απαιτησεις εχει ο καθενας.. απλα οταν παρεις κατι ποιο ποιοτικο,εκει μειωνονται οι διαφορες αποψεων

Δημοσ.

Δεν την εχω την HP, τα χαρακτηριστικα βλεπω.. Καλα νταξει αν θελει κατι πραγματικα καλο πρεπει να πληρωσει παραπανω αλλα δεν ξερω τι χρηση θελει να κανει..νομιζω αν ειναι μονο για skype και με 10 ευρω μια χαρα ειναι!

Δημοσ.

αυτο λεω κι εγω αναλογα τι απαιτησεις εχει ο αλλος για ποιοτητα κτλ. πολλες φορες τα χαρακτηριστικα που γραφουν ειδικα στα πιο φθηνα ειναι μπαρουφες..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για  την άμεση ανταπόκριση.,....για απλή χρήση την θέλω...skype και τέτοια...

Επειδή κατά λάθος άνοιξα δύο φορές το θέμα ας κλειδώσουν το άλλο..

Στο άλλο θέμα μου πρότειναν αυτήν

https://www.skroutz.gr/s/275549/Logitech-HD-Webcam-C270.html?from=best_picks

είναι λίγο πιο ακριβή αλλά αν αξίζει θα προσπαθήσω να βάλω άλλα 5 ευρώ

Δημοσ.

αδελφε αυτην σου πρωτοειπα παρα πανω οτι ειναι πολυ καλη και την εχω δοκιμασμενη!

οπ...τώρα το είδα..είμαι απο κινητό και δεν διάβασα την δικιά σου απάντηση...

Μάλλον αυτήν θα πάρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...