George! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, σύνδεσα τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση μέσω ενός 10μετρου hdmi και ενώ δίνει εικόνα στην tv, ο ήχος παίζει μόνο από τον υπολογιστή. Έκανα δοκιμή των ηχείων της τηλεόρασης μέσα από την διαχείριση συσκευών ήχου του υπολογιστή και ακούγονται από τα ηχεία της τηλεόρασης οι δοκιμαστικοί ήχοι αλλά ότι και αναπαράγω στο pc ο ήχος παίζει μόνο από τα ηχεία του υπολογιστή. Επίσης δοκίμασα ως προεπιλεγμένη συσκευή ήχου την τηλεόραση αλλά πάλι ο ήχος παίζει από τα ηχεία του υπολογιστή. Μητρική έχω την asus z97-a και χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της cpu. Η οθόνη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένη μέσω θύρας dvi. Η τηλεόραση είναι η Samsung ue32h6200. http://www.asus.com/Motherboards/Z97A/specifications/
nikos1982 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 απο την καρτα ηχου αλλάξε αντι να βγαζει ηχο απο τα ηχεια να βγαζει απο την τηλεοραση.θα δεις να σου εχει επιλογη το ονομα της.
George! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 απο την καρτα ηχου αλλάξε αντι να βγαζει ηχο απο τα ηχεια να βγαζει απο την τηλεοραση.θα δεις να σου εχει επιλογη το ονομα της. Δεν βλέπω να έχει κάτι:
veteranos123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω αν επιλέξεις το μεσαίο "digital outpout" θα παίζει. Θα πρέπει να δείχνει το πράσινο βέλος όπως τα ηχεία. Αν πατήσεις στο digital outpout δεξί κλικ τι επιλογές σου έχει;
darksoho33 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 πας και κανεις προεπιλεγμενη επιλογη την τηλεοραση σου απο την ιδιοτητες ηχων. και στην κανει με τικ πρασινο. 2ος τροπος περνα τους οδηγους της καρτας γραφικων ξανα εχοντας ηδη συνδεδεμενο το Hdmi Πανω στην tv. Λογικα θα εισαι ετοιμος
George! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Νομίζω αν επιλέξεις το μεσαίο "digital outpout" θα παίζει. Θα πρέπει να δείχνει το πράσινο βέλος όπως τα ηχεία. πας και κανεις προεπιλεγμενη επιλογη την τηλεοραση σου απο την ιδιοτητες ηχων. και στην κανει με τικ πρασινο. Ενώ τα είχα δοκιμάσει και τα δύο αλλά μεμονομένα το καθέ ένα και δεν μου είχε δουλέψει, τα δοκίμασα σε συνδυασμό και τελικά παίζει από την τηλεόραση. Σας ευχαριστώ. Έχω δύο ερωτήσεις ακόμα: 1)Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναπαράγει ήχο από τα ηχεία του υπολογιστή για ότι φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή και ότι περνάει στην διπλανή επιφάνεια εργασίας, δηλαδή στην τηλεόραση να παίζει ήχο από την τηλεόραση; 2)Γίνεται να μην περνάει ο δείκτης του ποντικιού έξω από τα όρια της οθόνης του υπολογιστή στην δεξιά πλευρά όταν η τηλεόραση είναι σβηστή; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από George!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα