Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα για να μην ανοιξω νεο θεμα αν μπορει καποιος να απαντησει .Εχω ενα συστημα με i3 540 cpu και gtx 750 ti με αναλυση 1600 χ 900.Μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα.Εχω σκοπο να κανω αναβαθμιση συντομα  απλα εχω την titan και καθεται και ελεγα να την δοκιμασω στο υπαρχων.Θα υπαρχει καποιο θεμα με αποτελεσμα να χαλασει η καρτα η απλα δεν θα αποδιδει η καρτα αρκετα?

Αρχικα να πω(αν βασικα δεις και το Post)οτι το να ρωτας σε θεμα αλλου που τουλαχιστον ειναι παρομοιο με σενα το καταλαβαινω.Το να γραφεις ομως για το αν θα εχεις bottleneck με την Titan και τον i3 ειναι λιγο οτι να ναι θα ελεγα. Επισης την λογικη ''αγοραζω λιγα λιγα τα πραγματα'' δεν την καταλαβαινω.Ηδη πχ την titan(αν μιλαμε για την X παντα)εδωσες μια περιουσια και τωρα η 980ti που δεν απεχει τραγικα απο αυτην κοστιζει τα μισα φραγκα. Για το τροφοδοτικο οκ αν και εν μερη αν το εχεις και καθεται χανεις και το DOA 7-14ημερων. Αρα δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω τι εννοεις με το σιγα σιγα.

τροφοδοτικο εχω ενα aerocool kcas500 bronze αλλα εχω και το evga 750g2 σφραγισμενο γιατι θα αλαξω σχεδον τα παντα,αλλα σιγα σιγα.Οποτε θα δουλευει ο επεξεργαστης full συνεχεια και η καρτα ουτε στο 1/3?Απο περιεργια και μονο αν θα την δοκιμαζα.

Στην ουσια αν κρινουμε απο το συστημα που εχεις ολα θα πρεπει να τα αλλαξεις εκτως απο σκληρους/SSD/dvd αν εχεις ηδη, για να μπει η Titan,λογικα και οθονης :P

τροφοδοτικο εχω ενα aerocool kcas500 bronze αλλα εχω και το evga 750g2 σφραγισμενο γιατι θα αλαξω σχεδον τα παντα,αλλα σιγα σιγα.Οποτε θα δουλευει ο επεξεργαστης full συνεχεια και η καρτα ουτε στο 1/3?Απο περιεργια και μονο αν θα την δοκιμαζα.

Τελος να σε ρωτησω και εγω κατι ετσι απο περιεργεια,φιλικα παντα. Θες να δωσεις(αν τα υπολογιζουμε καλα)πανω απο 1800-2000ευρω στο νεο Pc(μαζι πιθανως και με νεα οθονη γιατι η TitanX ειναι καθαρα για 1440-1600p και πανω)και δεν εκατσες να κανεις μια ερευνα αγορας να δεις ποσο μεγαλο Bottlenech τρως απο την TitanX σε παλιας γενιας i3?? Και το λεω γιατι δεν ειναι οτι το κανεις τωρα αυτο,γιατι την εχεις αγορασει ηδη την καρτα.....

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ηθελα να χαλασω το παρων θεμα απλα θεωρησα πως ειναι παρομοιο και για μια ερωτηση δεν χρειαζεται να ανοιξω νεο θεμα.Η τιταν ειναι η πρωτη(6gb) την ειχα σε συστημα στην Σουηδια και λογω ογκου και κοστους μου την εστειλαν τωρα. Απλα ειχα την περιεργια τι θα γινει αν την χρησιμοποιησω με το παλιο μου συστημα για λιγο.Ζητω συγνωμη και απο τον TS δεν ειχα σκοπο να χαλασω το ποστ του.

Δημοσ.

Δεν ηθελα να χαλασω το παρων θεμα απλα θεωρησα πως ειναι παρομοιο και για μια ερωτηση δεν χρειαζεται να ανοιξω νεο θεμα.Η τιταν ειναι η πρωτη(6gb) την ειχα σε συστημα στην Σουηδια και λογω ογκου και κοστους μου την εστειλαν τωρα. Απλα ειχα την περιεργια τι θα γινει αν την χρησιμοποιησω με το παλιο μου συστημα για λιγο.Ζητω συγνωμη και απο τον TS δεν ειχα σκοπο να χαλασω το ποστ του.

Ειδες ομως που παλι μισα τα εγραψες προηγουμενως...Τελειως διαφορετικη στην συμπεριφορα της η αρχικη Titan με την titanX που νομιζανε οι περισσοτεροι που σου απαντησανε(οχι οτι θα αλλαζε κατι με το Bottleneck αλλα αλλαζει σιγουρα απο τις απαιτησεις στο τροφοδοτικο).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελπιζω να την πληρωσες κατω απο 300ευρω γιατι για παραπανω σιγουρα η καρτα δεν αξιζει πλεον.

220 ευρώ. Καλά δεν είναι?

Δημοσ.

220 ευρώ. Καλά δεν είναι?

Και χωρίς εγγύηση είναι πολύ καλή τιμή. Αυτή την περίοδο κυμαίνεται από 230-260€. 220€ πρώτη φορά βλέπω για την συγκεκριμένη. 

Δημοσ.

Εγώ την έδωσα τη συγκεκριμένη γιατί αυτή είχα πριν πάρω καινούρια στο σύστημα μου 250€ με 1,5 χρόνο εγγύηση. Τη πήρες πολύ καλά, είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις το μόνο μείον που βλέπω σε σένα είναι υψηλές θερμοκρασίες. Εμένα δεν έφτασε ποτέ εκεί όσο και αν τη ζόρισα. Ή θέλει καθάρισμα ή το airflow σου είναι πολύ χάλια, αλλά μάλλον και τα 2 για να έχεις τέτοια θερμοκρασία. Εγώ δε την είδα ποτέ αυτή τη θερμοκρασία.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά την πήρα από φίλο, για αυτό η καλή τιμή. Είναι όμως χωρίς εγγύηση.. Όσο για τις θερμοκρασίες, το κουτί μου δεν έχει μπροστινούς ανεμιστήρες intake..

Δημοσ.

Παιδιά την πήρα από φίλο, για αυτό η καλή τιμή. Είναι όμως χωρίς εγγύηση.. Όσο για τις θερμοκρασίες, το κουτί μου δεν έχει μπροστινούς ανεμιστήρες intake..

Πως γινεται να ειναι χωρις εγγυηση ρε συ???Ακομα και το 2013 να πηρε την καρτα οταν πρωτοβγηκε η 780 επρεπε μεχρι το καλοκαιρι να ειναι εντος εγγυησης αφου η Asus δινει 3 χρονια εγγυηση. Για ψαξτο καλου κακου.

Παντως αν οντως κατα μαγικο τροπο ειναι εκτως εγγυησης ειναι πολλα τα λεφτα καθως με τα ιδια χρηματα(και με εγγυηση εβρισκες R9 290 και με 4gb Vram στις αγγελιες). Αρα τα παραπανω που γραφονται για πολυ καλα δεν ισχυουν δυστηχως αλλα μικρη σημασια εχουν ολα αυτα πλεον.

Δημοσ.

Πως γινεται να ειναι χωρις εγγυηση ρε συ???Ακομα και το 2013 να πηρε την καρτα οταν πρωτοβγηκε η 780 επρεπε μεχρι το καλοκαιρι να ειναι εντος εγγυησης αφου η Asus δινει 3 χρονια εγγυηση. Για ψαξτο καλου κακου.

Παντως αν οντως κατα μαγικο τροπο ειναι εκτως εγγυησης ειναι πολλα τα λεφτα καθως με τα ιδια χρηματα(και με εγγυηση εβρισκες R9 290 και με 4gb Vram στις αγγελιες). Αρα τα παραπανω που γραφονται για πολυ καλα δεν ισχυουν δυστηχως αλλα μικρη σημασια εχουν ολα αυτα πλεον.

Και η δικιά μου χωρίς εγγύηση ήταν. Πολλά κομμάτια είναι από εξωτερικό ή δείγματα, δωράκια κ.λπ. Μου βγήκε φοβερή. Από τις καλύτερες αγορές που έκανα. 

Το μεταχειρισμένο έχει ρίσκο. Πάντα. Το θέμα είναι να δοκιμάζεις αν γίνεται το κομμάτι που σε ενδιαφέρει για να μειώσεις το ρίσκο. 

Όσο για το σχόλιό σου για τις τιμές, νομίζω ότι δεν έχεις καλή επαφή με μεταχειρισμένα. Εξαιρετική τιμή είναι τα 220€ για την συγκεκριμένη υλοποίηση, έστω και χωρίς εγγύηση. Με εγγύηση η τιμή της 780 είναι συνήθως πάνω από 250€. Και ακόμα κινούνται στην αγορά. 

Η σύγκριση με την 290 δεν αποδεικνύει κάτι. Και τότε και τώρα μικρότερη ζήτηση είχε από την 780 και για αυτό πάντα είχε και μικρότερη τιμή. Για κάποιο λόγο όλοι κάποια στιγμή θέλησαν να ξεφορτωθούν τις 290 που είχαν και η μεγάλη προσφορά πάντα ρίχνει τις τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι 780 έχουν ζήτηση ακόμα (και όχι μόνο για gaming, έχουν αξία και για επαγγελματικές εφαρμογές πολύ μεγαλύτερη από μια 290 ας πούμε). 

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες ρε pnick ειμαστε σοβαροι???Ποιος θα πανει να δωσει με εγγυηση πανω απο 250ευρω για την 780(που θα ειναι και μικροτερη η εγγυηση ουτως ή αλλως λογω παλαιοτητας) οταν υπαρχει η 970 used στα 300-310(νομιζω πρεπει να ειχα πετυχει και στα 280-290καποια στιγμη κατι Zotac)???Εκτως αν ψαχνουν για κοροιδα.

Το ξαναλεω για αλλη μια φορα day one η Zotac απο Digital Master με δωρεαν μεταφορικα κοστιζε 329ευρω.Και ολως τυχαιως 1.5χρονο μετα ιδιες τιμες βλεπουμε για Gtx 970 του κουτιου με full εγγυηση https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=Gtx+970

Τι καθομαι και διαβαζω για πανω απο 250ευρω με μικρη εγγυηση για τις 780 που ειδικα με τους τελευταιους drivers εχουν φαει πατο σε αρκετα παιχνιδια.Κοροιδευομαστε τωρα???

Και η δικιά μου χωρίς εγγύηση ήταν. Πολλά κομμάτια είναι από εξωτερικό ή δείγματα, δωράκια κ.λπ. Μου βγήκε φοβερή. Από τις καλύτερες αγορές που έκανα. 

Το μεταχειρισμένο έχει ρίσκο. Πάντα. Το θέμα είναι να δοκιμάζεις αν γίνεται το κομμάτι που σε ενδιαφέρει για να μειώσεις το ρίσκο. 

Όσο για το σχόλιό σου για τις τιμές, νομίζω ότι δεν έχεις καλή επαφή με μεταχειρισμένα. Εξαιρετική τιμή είναι τα 220€ για την συγκεκριμένη υλοποίηση, έστω και χωρίς εγγύηση. Με εγγύηση η τιμή της 780 είναι συνήθως πάνω από 250€. Και ακόμα κινούνται στην αγορά. 

Η σύγκριση με την 290 δεν αποδεικνύει κάτι. Και τότε και τώρα μικρότερη ζήτηση είχε από την 780 και για αυτό πάντα είχε και μικρότερη τιμή. Για κάποιο λόγο όλοι κάποια στιγμή θέλησαν να ξεφορτωθούν τις 290 που είχαν και η μεγάλη προσφορά πάντα ρίχνει τις τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι 780 έχουν ζήτηση ακόμα (και όχι μόνο για gaming, έχουν αξία και για επαγγελματικές εφαρμογές πολύ μεγαλύτερη από μια 290 ας πούμε). 

Να σου θυμισω για τα περι ζητησης για την 7970 που επαιζε ποσο καιρο στα 150-170ευρω και μαλιστα τις περισσοτερες φορες χωρις εγγυηση,τι ζητηση ειχε σε σχεση με την ακριβοτερη 770??

Δημοσ.

Όσο και να χτυπιέσαι (που δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιέσαι τώρα τελευταία, δεν ήσουν έτσι στην αρχή...) οι 780 κινούνται και με αυτές τις τιμές για τον απλούστατο λόγο ότι με 250€ δεν υπάρχει κάτι καινούργιο που έστω να πλησιάζει την 780 σε επιδόσεις. Και είναι μια αξιόλογη κάρτα από πολλές απόψεις η 780, πέρα από το gaming. 

Το gaming δεν είναι στα ενδιαφέροντά μου, όπως ίσως γνωρίζεις. Αρκεί όμως να σου πώ ότι με ελαφρύ oc που δοκίμασα στην 780 που έχω βγάζει Valley με σκορ στα πάνω από 66fps. To θεωρείς ευκαταφρόνητο για κάρτα 3ετίας;   

• Like 3
Δημοσ.

Όσο και να χτυπιέσαι (που δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιέσαι τώρα τελευταία, δεν ήσουν έτσι στην αρχή...) οι 780 κινούνται και με αυτές τις τιμές για τον απλούστατο λόγο ότι με 250€ δεν υπάρχει κάτι καινούργιο που έστω να πλησιάζει την 780 σε επιδόσεις. Και είναι μια αξιόλογη κάρτα από πολλές απόψεις η 780, πέρα από το gaming. 

Το gaming δεν είναι στα ενδιαφέροντά μου, όπως ίσως γνωρίζεις. Αρκεί όμως να σου πώ ότι με ελαφρύ oc που δοκίμασα στην 780 που έχω βγάζει Valley με σκορ στα πάνω από 66fps. To θεωρείς ευκαταφρόνητο για κάρτα 3ετίας;   

Επιμενω στο gaming γιατι πολυ απλα αυτος ειναι ο σκοπος της καρτας που αγοραστηκε απο τον ts του θεματος(αρα δεν μπορω να σου πω για επαγγελματικη χρηση ή για αλλη χρηση που αναφερεις).

Οσο για το αλλο που λες δεν ειναι οτι χτυπιεται απλα πιο πολυ απογοητευση που υπαρχουν ατομα που πανε να πιασουν αρκετο κοσμο κοροιδα αν ισχυουν αυτα που γραφονται γιατι οντως δεν εχω δει τελευταια τιμες σε 780. Πανω απο 250ευρω παντως(εστω και με εγγυηση)ειναι παρα πολλα τα λεφτα και εκει καλυτερα οντως καποιος να δωσει λιγα παραπανω να παρει καρτα του κουτιου και με ολοκληρη εγγυηση(μιλώντας παντα για χρηση παιχνιδιων)που ειναι και το μεγαλυτερο ενδιαφερον στις αναβαθμισεις.

Αν δεν το θες για παιχνιδια και θες αναγκαστικα Nvidia τοτε ναι συμφωνω μαζι σου οτι αξιζει,αν δεν σε καλυπτει η φθηνοτερη 960.

Σου λεω τα εβλεπα τοτε που ειχαν πρωτοβγει οι 970 που τρεχανε πολλοι να σπρωξουν τις 780 και 780ti. Ξερεις τι ειναι να βλεπω να πουλαγανε τοτε(γιατι την ειχε πουλησει ηδη)Gtx 780 used 310ευρω και με 330 να μπορουσες να παρεις την καλυτερη και του κουτιου 970? Απιστευτα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τήν πήρα όταν είχαν πρωτοβγεί οι 970 και την χτύπησα στα 270€. 310€ δεν θα έδινα ούτε εγώ τότε για τον ίδιο λόγο που λές. 60-70€ όμως παρακάτω από την φθηνότερη 970 που είναι αρκετά κοντά σε επιδόσεις, ήταν λαυράκι. Και δεν την πήρα για gaming φυσικά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...