Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας. Αγόρασα μια μεταχειρισμένη ASUS 780 directCU II, απο έναν φίλο και κάτι μου φαίνεται ότι δεν πάει καλά με τισ μνήμες.

Συγκεκριμένα σε IDLE, το GPUZ δείχνει:

GPU Clock: 324 Mhz

Memory Clock: 162 Mhz

GPU Temp: 26 C

Ενώ τρέχοντας 5 λεπτά το stress test του FurMark, το GPUZ δείχνει:

GPU Clock: 954 Mhz

Memory Clock: 1502 Mhz

GPU Temp: 82 C

FanSpeed: 65%

Είναι σωστά τα ρολόγια των μνημών?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας. Αγόρασα μια μεταχειρισμένη ASUS 780 directCU II, απο έναν φίλο και κάτι μου φαίνεται ότι δεν πάει καλά με τισ μνήμες.

Συγκεκριμένα σε IDLE, το GPUZ δείχνει:

GPU Clock: 324 Mhz

Memory Clock: 162 Mhz

GPU Temp: 26 C

Ενώ τρέχοντας 5 λεπτά το stress test του FurMark, το GPUZ δείχνει:

GPU Clock: 954 Mhz

Memory Clock: 1502 Mhz

GPU Temp: 82 C

FanSpeed: 65%

Είναι σωστά τα ρολόγια των μνημών?

Καθάρησε την κάρτα. 82C σε 65% ανεμηστήρα είναι πολλά. Εκτός αν βράζει το κουτί σου

• Like 2
Δημοσ.

Καθάρησε την κάρτα. 82C σε 65% ανεμηστήρα είναι πολλά. Εκτός αν βράζει το κουτί σου.

Το κουτί μου δεν έχει μπροστινό ανεμιστήρα. Θα αγοράσω έναν. Έχουμε κανένα γρήγορο λινκ για τη διαδικασία καθαρισμού της VGA?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η κάρτα. Την ίδια έχω. Τα νούμερα λογικά. Μπορείς να ανεβάσεις τους ανεμιστήρες της. Να τρέχει Furmark με 65% είναι βασανιστήριο. Φτιάξε ένα profile στο Afterburner και ανέβασε τους ανεμιστήρες για θερμοκρασίες πάνω από 70°. 

Σε ένα valley πόσο ανεβαίνει η θερμοκρασία; 

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα για να μην ανοιξω νεο θεμα αν μπορει καποιος να απαντησει .Εχω ενα συστημα με i3 540 cpu και gtx 750 ti με αναλυση 1600 χ 900.Μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα.Εχω σκοπο να κανω αναβαθμιση συντομα  απλα εχω την titan και καθεται και ελεγα να την δοκιμασω στο υπαρχων.Θα υπαρχει καποιο θεμα με αποτελεσμα να χαλασει η καρτα η απλα δεν θα αποδιδει η καρτα αρκετα?

Δημοσ.

τροφοδοτικο εχω ενα aerocool kcas500 bronze αλλα εχω και το evga 750g2 σφραγισμενο γιατι θα αλαξω σχεδον τα παντα,αλλα σιγα σιγα.Οποτε θα δουλευει ο επεξεργαστης full συνεχεια και η καρτα ουτε στο 1/3?Απο περιεργια και μονο αν θα την δοκιμαζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...