Προς το περιεχόμενο

Gaming monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τολματε να σχολιαζετε τον xmorsx βλασφημοι; Που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε καν φόρουμ για οθόνες; 9/10 απαντήσεις εδώ μέσα είναι δικές του.

Αυτό ισχύει πράγματι. Γενικά να προτείνεις μια οθόνη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα γιατί τα specs από μόνα τους δεν φτάνουν ούτε για πλάκα. Χρειάζεσαι ενημέρωση από διάφορα reviews, απόψεις στο internet κλπ. Και ο XMorsX το έχει ψάξει πολύ το θέμα και μπράβο που έχει το κουράγιο και την διάθεση να βοηθάει άτομα στο forum ασχέτως αν επαναλαμβάνονται συχνά ίδιες ερωτήσεις.

• Like 5
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και σε αλλα θεματα γινεται αυτο.Και αυτο γιατι λιγα ατομα πραγματικα καθονται ειτε να ασχοληθουν λιγο παραπανω ειτε να βοηθησουν και τον υπολοιπο κοσμο.

• Like 3
Δημοσ.

Και σε αλλα θεματα γινεται αυτο.Και αυτο γιατι λιγα ατομα πραγματικα καθονται ειτε να ασχοληθουν λιγο παραπανω ειτε να βοηθησουν και τον υπολοιπο κοσμο.

Ναι που μόνο στις οθόνες ο xmorsx παίζει να ειναι και ο μόνος που "ξερει". Υπάρχουν και άλλοι που απαντούν σε ερωτήσεις κτλ αλλά ένα θέμα δεν κλείνει εάν δεν πει την γνώμη του ο xmorsx πρώτα ;) Με έχει βοηθήσει αρκετές φορές, το εχει ψάξει το θέμα με τις οθονες αρκετά και φαίνεται.

• Like 4
Δημοσ.

Χαίρομαι που οι κόποι μου βρισκουν ανταπόκριση ;)

Δε θέλω βέβαια από την άλλη να με θεωρειτε υπεράνω κριτικής. Όταν κάπου αμφιβαλλουμε ή διαφωνουμε πρεπει να ακουγομαστε όλοι μας. Θα προτιμούσα ομως με καλύτερο τρόπο από τον παραπάνω, με περισσότερο σεβασμό, χωρίς ειρωνικά σχόλια και φθηνές ατάκες.

• Like 5
Δημοσ.

Οντως τα διαβασα ολα αυτα?? Ε αμα τα λεει ο μονοκερος ξερει! Να μην κανουμε συζητηση αλλη φορα γιατι φθηνα σχολια κ κριτικες περι οθονων ξερει μονο ο XMorsX να κανει αφου αλλωστε κανει και σχετικα τεστ σπιτι του οταν πινει τον καφε του... Δεν αμφισβητω την γνωμη κανενος και τα ακουω ολα..αμφισβητω την θεληση του να τα επιβαλλει και να τα προβαλλει προς τα εξω.. Το οτι εχω διαβασεις 45352452 reviews για οθονες δεν σημαινει οτι ειμαι και ειδικος! Λες τι συμπερασματα εχεις βγαλει απο την εμπειρια σου και οποιος θελει ακουει..

Δημοσ.

Οντως τα διαβασα ολα αυτα?? Ε αμα τα λεει ο μονοκερος ξερει! Να μην κανουμε συζητηση αλλη φορα γιατι φθηνα σχολια κ κριτικες περι οθονων ξερει μονο ο XMorsX να κανει αφου αλλωστε κανει και σχετικα τεστ σπιτι του οταν πινει τον καφε του... Δεν αμφισβητω την γνωμη κανενος και τα ακουω ολα..αμφισβητω την θεληση του να τα επιβαλλει και να τα προβαλλει προς τα εξω.. Το οτι εχω διαβασεις 45352452 reviews για οθονες δεν σημαινει οτι ειμαι και ειδικος! Λες τι συμπερασματα εχεις βγαλει απο την εμπειρια σου και οποιος θελει ακουει..

Αυτο ισχυει η αληθεια ειναι βεβαια αν δεν ειναι η δουλεια σου σε ολα αυτα δεν ειναι και το πιο ευκολο να δοκιμαζεις πολλα πραγματα.

Δημοσ.

Βασικά ακριβώς αυτο σημαίνει. Ασχολείται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον και δίνει απάντησεις σε όλα τα θέματα. Το κανεις εσύ; Όχι, αντιθέτως λες εξυπναδες και παραπληροφορεις. Δεν φτάνει που μοιραζεται αφιλοκερδώς τις γνώσεις του, τρώει και κράξιμο από πάνω επειδή δεν βασίζει τις απόψεις του πάνω στα στοιχεία που βλέπει στο Σκρουτζ αλλά σε επαγγελματικά reviews. Κάνε το εσύ καλύτερα και μετά έχεις κάθε δικαίωμα να τον σχολιασεις.

post-359610-0-26116400-1455973444_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά ακριβώς αυτο σημαίνει. Ασχολείται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον και δίνει απάντησεις σε όλα τα θέματα. Το κανεις εσύ; Όχι, αντιθέτως λες εξυπναδες και παραπληροφορεις. Δεν φτάνει που μοιραζεται αφιλοκερδώς τις γνώσεις του, τρώει και κράξιμο από πάνω επειδή δεν βασίζει τις απόψεις του πάνω στα στοιχεία που βλέπει στο Σκρουτζ αλλά σε επαγγελματικά reviews. Κάνε το εσύ καλύτερα και μετά έχεις κάθε δικαίωμα να τον σχολιασεις.

attachicon.gifScreenshot_2016-02-20-15-02-35.png

Ξερεις τι διαβαζω εγω? Τι ειναι αυτος ρε! χαχαχαχα εγω ειπα τον πιο γρηγορο τροπο για να παρεις μια οθονη χωρις να χαλας ασκοπο χρονο χωρις νοημα! Και δεν ειπα να δεις το σκρουτζ δες τους κατασκευαστες! Εσυ βγαλε την φωτο του αγαπητικου σου απο το κιν και μετα πεταξου να υπερασπιστεις λες και σου θιξαμε την θεοτητα!

Δημοσ.

Ξερεις τι διαβαζω εγω? Τι ειναι αυτος ρε! χαχαχαχα εγω ειπα τον πιο γρηγορο τροπο για να παρεις μια οθονη χωρις να χαλας ασκοπο χρονο χωρις νοημα! Και δεν ειπα να δεις το σκρουτζ δες τους κατασκευαστες! Εσυ βγαλε την φωτο του αγαπητικου σου απο το κιν και μετα πεταξου να υπερασπιστεις λες και σου θιξαμε την θεοτητα!

Χρόνος χωρίς νόημα είναι για σένα η έρευνα αγοράς? Τότε φίλε μου καλύτερα να μην συμμετάσχεις σε τέτοια θέματα. Δεν είναι όλοι έτσι. Μάλιστα οι περισσότεροι θέλουν τα λεφτά που επενδύουν να πηγαίνουν σε κάτι που πράγματι τα αξίζει. Και υπάρχουν πολλά προϊόντα στο internet που βλέποντας απλά τα specs που δίνουν οι κατασκευαστές δεν μπορείς να έχεις σωστή άποψη για το προιόν. Και τέτοια προϊόντα δεν είναι μόνο οι οθόνες Υ/Η, αλλά και οι τηλεοράσεις, τα ηχεία, τα ακουστικά τα πληκτρολόγια, τα ποντίκια κ.ο.κ. Αλλιώς δεν θα υπήρχε και νόημα να ανεβαίνουν διάφορα reviews στο internet.

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνος χωρίς νόημα είναι για σένα η έρευνα αγοράς? Τότε φίλε μου καλύτερα να μην συμμετάσχεις σε τέτοια θέματα. Δεν είναι όλοι έτσι. Μάλιστα οι περισσότεροι θέλουν τα λεφτά που επενδύουν να πηγαίνουν σε κάτι που πράγματι τα αξίζει. Και υπάρχουν πολλά προϊόντα στο internet που βλέποντας απλά τα specs που δίνουν οι κατασκευαστές δεν μπορείς να έχεις σωστή άποψη για το προιόν. Και τέτοια προϊόντα δεν είναι μόνο οι οθόνες Υ/Η, αλλά και οι τηλεοράσεις, τα ηχεία, τα ακουστικά τα πληκτρολόγια, τα ποντίκια κ.ο.κ. Αλλιώς δεν θα υπήρχε και νόημα να ανεβαίνουν διάφορα reviews στο internet.

Στα αεροπλανα να δεις! Σε αυτα τα λεφτα και οι 2 οθονες ειναι αξιοπιστες και οι διαφορες ελαχιστες και μη παρατηρησιμες με γυμνο ματι... Ας μην ξεφευγουμε φιλε μου..

Δημοσ.

Ναι ειχες δικιο τελικα... Αυτο το 1 ms αποκριση σου γ@@ει τα ματια στην DELL.. :shock: :shock: :shock: :shock:

Υποστηρίζεις ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε και να ψάχνουμε αλλά να ρίχνουμε απλώς μια μάτια στα specs τα οποία δεν λένε τίποτα. Τι κανείς λοιπον σε τεχνολογικό φόρουμ; Ασε εμας να σπαταλαμε τον χρόνο μας και να διαβαζουμε reviews από τον "κάθε άσχετο", εσύ τραβα στο πλαίσιο να παρεις την πρώτη turbox οθόνη που θα σου πει ο "τεχνικός" είμαι σιγουρος ότι θα έχει και γαμω τα specs.

Δεν μου εθιξες τίποτα, δεν έχεις καν επιχειρήματα τι να θιξεις; Απλώς κραζεις κάποιον που ξερει ενώ εσύ έχεις γνώσεις 10χρονου.

Δημοσ.

Υποστηρίζεις ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε και να ψάχνουμε αλλά να ρίχνουμε απλώς μια μάτια στα specs τα οποία δεν λένε τίποτα. Τι κανείς λοιπον σε τεχνολογικό φόρουμ; Ασε εμας να σπαταλαμε τον χρόνο μας και να διαβαζουμε reviews από τον "κάθε άσχετο", εσύ τραβα στο πλαίσιο να παρεις την πρώτη turbox οθόνη που θα σου πει ο "τεχνικός" είμαι σιγουρος ότι θα έχει και γαμω τα specs.

Δεν μου εθιξες τίποτα, δεν έχεις καν επιχειρήματα τι να θιξεις; Απλώς κραζεις κάποιον που ξερει ενώ εσύ έχεις γνώσεις 10χρονου.

Δεν κραζω κανεναν απλα λεω πως εισαι.. δεν ειναι κακο αυτο μην ενοχλεισαι! Δεν σ ειπα να μην κατσεις να ψαξεις αλλα αν κοιταξεις 5000 reviews θα δεις κ τοσες διαφορετικες γνωμες! Βγαλε μια δικη σου και πες την εμπειρια σου απο το καψιμο και σταματα να λες οτι σου κατεβει για να το παιξεις μαγκας!

Δημοσ.

Συνεχιστε :P

Καλα ρε παιδια σοβαρα τωρα ολοι σας σας κοροιδευει ο TS μεσα στην μαπα εχοντας δωσει μονο αυτη την απαντηση απο οταν ανοιξε το θεμα και εσεις το συνεχιζετε???Τι να πω δηλαδη..... Κατα τα αλλα οπως εγραφα και σε αλλα post(το ''επαφη με την πραγματικοτητα'')

να αναλυουμε για input lag,sync tech,panel,ghosting κλπ(κοινως να αφιερωνουμε χρονο)σε ενα ts που σπαει πλακα μαζι μας.

Και δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο οπως εχω ξαναγραψει αλλα παρα πολλες φορες.Γιαυτο αλλωστε και εγω προσωπικα δεν εκατσα να ασχοληθω(οπως εκανα πχ και στο pc hardware)ειτε με τις gaming οθονες(οπως πιο παλια)και πλεον ουτε στις συνθεσεις gaming pc. Γιατι πολυ απλα ειναι τελειως ανουσιο να ασχολουμαστε οταν το μεγαλυτερο ποσοστο ειτε δεν προκειται να παρει τιποτα(κοινως τσαμπα σαλιο σπαταλαμε),ειτε θα παρει αυτη που του αρεσε και πριν ανοιξει το θεμα.

Αυτό ισχύει πράγματι. Γενικά να προτείνεις μια οθόνη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα γιατί τα specs από μόνα τους δεν φτάνουν ούτε για πλάκα. Χρειάζεσαι ενημέρωση από διάφορα reviews, απόψεις στο internet κλπ. Και ο XMorsX το έχει ψάξει πολύ το θέμα και μπράβο που έχει το κουράγιο και την διάθεση να βοηθάει άτομα στο forum ασχέτως αν επαναλαμβάνονται συχνά ίδιες ερωτήσεις.

Γιαυτο το λογο αγαπητε βλεπω και εγω και πιο παλια ατομα οταν με ειχαν βοηθησει πχ με τον υπολογιστη μου(και μου δωσανε και αφορμη για να κατσω και εγω να το ψαξω )ειτε σε αλλα θεματα και δεν ασχολουνται πλεον. Γιατι δυστηχως οι περισσοτεροι ανοιγουν θεματα μονο και μονο για να περασει η ωρα. Το εχεις δει αλλωστε και στα αλλα topics για τις αναβαθμισεις ποσα ατομα ξεπεταγονται μετα απο μηνες και ξαναζητανε τα ιδια και τα ιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...