Προς το περιεχόμενο

Gaming monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα, και θα επρεπε να καθισεις να διαβασεις μερικα reviews πριν ξαναποσταρεις για οθονες.

Σαφως και ειναι αδιαφορο ποια ειναι η μεγιστη φωτεινοτητα αν δεν δουλευεις σε εντονο περιβαλλοντα φωτισμο. Αυτο που λεω ειναι οτι η μεγιστη φωτεινοτητα ειναι το μονο αξιοπιστο μεγεθος που δινουν οι κατασκευαστες. Τα response times και dynamic contrast ειναι ψεματα. Η τυπικη αντιθεση ειναι ακριβως, τυπικη, οχι ιδιαιτερα χαρακτηριστικη. Θελεις να μαθεις ποσο ακριβη και ζωντανα χρωματα εχει? Ποσο ελαφρυ coating? Γωνιες θεασης, gamma shift ή glow? Ποσο ghosting? Ιnput lag? Aπουσια η οχι PWM dimming? Για αυτα που ειναι και τα σημαντικοτερα πρεπει να διαβασεις αναλυτικα reviews οπου κανουν δοκιμες με επαγγελματικο εξοπλισμο, δε θα σου τα πει κανενας κατασκευαστης στα specifications.

Ναι ωραια ολα αυτα αλλα δεν νομιζω να πολυ ενδιαφερουν τον ts οπως καταλαβες.

Τα σημαντικοτερα για τα 2-3ατομα που ασχολουνται σε forums οπως το insomnia ειναι τα παραπανω.Τωρα για τον απλο ts που θελει μια οθονουλα να κανει την δουλεια του πιο πολυ η τιμη αν τον ενδιαφερει παρα τα περισσοτερα απο τα παραπανω.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα, και θα επρεπε να καθισεις να διαβασεις μερικα reviews πριν ξαναποσταρεις για οθονες.

Σαφως και ειναι αδιαφορο ποια ειναι η μεγιστη φωτεινοτητα αν δεν δουλευεις σε εντονο περιβαλλοντα φωτισμο. Αυτο που λεω ειναι οτι η μεγιστη φωτεινοτητα ειναι το μονο αξιοπιστο μεγεθος που δινουν οι κατασκευαστες. Τα response times και dynamic contrast ειναι ψεματα. Η τυπικη αντιθεση ειναι ακριβως, τυπικη, οχι ιδιαιτερα χαρακτηριστικη. Θελεις να μαθεις ποσο ακριβη και ζωντανα χρωματα εχει? Ποσο ελαφρυ coating? Γωνιες θεασης, gamma shift ή glow? Ποσο ghosting? Ιnput lag? Aπουσια η οχι PWM dimming? Για αυτα που ειναι και τα σημαντικοτερα πρεπει να διαβασεις αναλυτικα reviews οπου κανουν δοκιμες με επαγγελματικο εξοπλισμο, δε θα σου τα πει κανενας κατασκευαστης στα specifications.

Σορρυ ρε που δεν καθομαι να διαβαζω τον καθε ψευτομαγκα που τα παιρνει απο τις πολυεθνικες για να πλασαρει το προιον του μπας και βγαλει την μια οθονη 1% καλυτερη overall απο την αλλη με ταχα επαγγελματικο εξοπλισμο! Οχι φιλε καλυτερα απο τα επισημα σαιτ και ας εχω στον νου μου οτι τα φουσκωνουν λιγο παρα στην αβεβαιοτητα απο τον καθε ασχετο!

Δημοσ.

Σορρυ ρε που δεν καθομαι να διαβαζω τον καθε ψευτομαγκα που τα παιρνει απο τις πολυεθνικες για να πλασαρει το προιον του μπας και βγαλει την μια οθονη 1% καλυτερη overall απο την αλλη με ταχα επαγγελματικο εξοπλισμο! Οχι φιλε καλυτερα απο τα επισημα σαιτ και ας εχω στον νου μου οτι τα φουσκωνουν λιγο παρα στην αβεβαιοτητα απο τον καθε ασχετο!

Προφανως δε ξερεις για τι μιλας. Δεν ειναι κακο, αλλα ειναι κακο να προσπαθεις να περασεις την αγνοια και την αδιαφορια σαν καλυτερο τροπο σκεψης απο την ερευνα και την συγκριση με βαση αντικειμενικους δεικτες και παραγοντες. Οι ξενοι το λενε ignorance και μαλλον σε χαρακτηριζει απολυτα. Αν σου αρεσει να αποφασιζεις με βαση διαφημισεις μπραβο σου, οποιον ομως τον ενδιαφερει να αποκτησει σοβαρο προιον καθεται και το παιδευει λιγο παραπανω.

Ναι ωραια ολα αυτα αλλα δεν νομιζω να πολυ ενδιαφερουν τον ts οπως καταλαβες.

Τα σημαντικοτερα για τα 2-3ατομα που ασχολουνται σε forums οπως το insomnia ειναι τα παραπανω.Τωρα για τον απλο ts που θελει μια οθονουλα να κανει την δουλεια του πιο πολυ η τιμη αν τον ενδιαφερει παρα τα περισσοτερα απο τα παραπανω.

Δε τα λεω για τον TS. Εκνευριζομαι οταν ατομα εντελως ασχετα με το αντικειμενο πουλανε αερα κοπανιστο αντι να κατσουν στα αβγα τους μπας και μαθουν κατι απο τα ποστς των σχετικοτερων. Κανεις δεν ειναι αλανθαστος και σιγουρα οχι εγω, αλλα θα περιμενες οτι οταν καποιος κανει καπου λαθος και του το υποδείξεις θα το αποδεχτει και δε θα ψαχνει τροπους να βγει απο πανω. 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως δε ξερεις για τι μιλας. Δεν ειναι κακο, αλλα ειναι κακο να προσπαθεις να περασεις την αγνοια και την αδιαφορια σαν καλυτερο τροπο σκεψης απο την ερευνα και την συγκριση με βαση αντικειμενικους δεικτες και παραγοντες. Οι ξενοι το λενε ignorance και μαλλον σε χαρακτηριζει απολυτα. Αν σου αρεσει να αποφασιζεις με βαση διαφημισεις μπραβο σου, οποιον ομως τον εδνιαφερει να αποκτησει σοβαρο προιον καθεται και το παιδευει λιγο παραπανω.

Δε τα λεω για τον TS. Εκνευριζομαι οταν ατομα εντελως ασχετα με το αντικειμενο πουλανε αερα κοπανιστο αντι να κατσουν στα αβγα τους μπας και μαθουν κατι απο τα ποστς των σχετικοτερων. Κανεις δεν ειναι αλανθαστος και σιγουρα οχι εγω, αλλα θα περιμενες οτι οταν καποιος κανει καπου λαθος και του το υποδείξεις θα το αποδεχτει και δε θα ψαχνει τροπους να βγει απο πανω. 

Ναι και τωρα περιμενες εσυ απο το Insomnia να βρεις ατομα να ενδιαφερθουν για οθονες.Το γεγονος πχ οτι υπαρχει θεμα με τιτλο Βοηθεια για αγορα οθονων και παλι ανοιγουν ξεχωριστα θεματα δεν σου λεει κατι???

Αυτη ειναι η αδιαφορια που σου την δινει στα νευρα??Τα specs των οθονων που ουτως ή αλλως ενδιαφερουν λιγους???Που να δεις στα υπολοιπα κομματια του pc τι αδιαφορια πεφτει..... 

Δημοσ.

Ναι και τωρα περιμενες εσυ απο το Insomnia να βρεις ατομα να ενδιαφερθουν για οθονες.Το γεγονος πχ οτι υπαρχει θεμα με τιτλο Βοηθεια για αγορα οθονων και παλι ανοιγουν ξεχωριστα θεματα δεν σου λεει κατι???

Αυτη ειναι η αδιαφορια που σου την δινει στα νευρα??Τα specs των οθονων που ουτως ή αλλως ενδιαφερουν λιγους???Που να δεις στα υπολοιπα κομματια του pc τι αδιαφορια πεφτει..... 

Δικαιωμα του ο καθενας να ειναι οσο αδιαφορος θελει και να αξιοποιει το χρονο του μαθαινοντας για αυτα που τον ευχαριστουνε η κανοντας αυτα που του αρεσουνε.

ΕΙναι διαφορετικο ομως μετα να βγαινει και να σου τη λεει οταν εσυ εχεις οντως φαει χρονο και φαια ουσια ψαχνοντας για το αντικειμενο που αυτος αδιαφορει.

Δημοσ.

Δικαιωμα του ο καθενας να ειναι οσο αδιαφορος θελει και να αξιοποιει το χρονο του μαθαινοντας για αυτα που τον ευχαριστουνε η κανοντας αυτα που του αρεσουνε.

ΕΙναι διαφορετικο ομως μετα να βγαινει και να σου τη λεει οταν εσυ εχεις οντως φαει χρονο και φαια ουσια ψαχνοντας για το αντικειμενο που αυτος αδιαφορει.

Ξερεις ποσο κραξιμο εχω φαει για το παραπανω που λες στα νεα συστηματα(ή ακομα και στα κινητα που καλα εκει πλεον δεν ειναι να παιρνεις καν στα σοβαρα αρκετα θεματα που ανοιγουν).

Δημοσ.

Προφανως δε ξερεις για τι μιλας. Δεν ειναι κακο, αλλα ειναι κακο να προσπαθεις να περασεις την αγνοια και την αδιαφορια σαν καλυτερο τροπο σκεψης απο την ερευνα και την συγκριση με βαση αντικειμενικους δεικτες και παραγοντες. Οι ξενοι το λενε ignorance και μαλλον σε χαρακτηριζει απολυτα. Αν σου αρεσει να αποφασιζεις με βαση διαφημισεις μπραβο σου, οποιον ομως τον ενδιαφερει να αποκτησει σοβαρο προιον καθεται και το παιδευει λιγο παραπανω.

Ερευνα και συγκριση με αντικειμενικους παραγοντες να κανεις εσυ οταν παρεις επαγγελματικο εξοπλισμο! αγνοια εχεις εσυ που νομιζεις οτι τα reviews γινονται προς οφελος του καταναλωτη! Επισης ignorance ειναι αγγλικη λεξη και το λεει ο κοσμος που μιλαει αγγλικα! χαχαχαχα και μιας και σ αρεσουν οπως βλεπω τα αγγλικα εχω και ενα που σου ταιριαζει γαντι: arrogant fool.. μπορω να στο πω και σε αλλες γλωσσες αμα θες ομως.. οπως νιωθεις καλυτερα..

Δημοσ.

Ξερεις ποσο κραξιμο εχω φαει για το παραπανω που λες στα νεα συστηματα(ή ακομα και στα κινητα που καλα εκει πλεον δεν ειναι να παιρνεις καν στα σοβαρα αρκετα θεματα που ανοιγουν).

Καταλαβαινω.

Ερευνα και συγκριση με αντικειμενικους παραγοντες να κανεις εσυ οταν παρεις επαγγελματικο εξοπλισμο! αγνοια εχεις εσυ που νομιζεις οτι τα reviews γινονται προς οφελος του καταναλωτη! Επισης ignorance ειναι αγγλικη λεξη και το λεει ο κοσμος που μιλαει αγγλικα! χαχαχαχα και μιας και σ αρεσουν οπως βλεπω τα αγγλικα εχω και ενα που σου ταιριαζει γαντι: arrogant fool.. μπορω να στο πω και σε αλλες γλωσσες αμα θες ομως.. οπως νιωθεις καλυτερα..

Σου εχω νεο. Στον σημερινο καπιταλιστικο κοσμο που ζουμε, ολα γινονται με βαση το κερδος, κανεις δε δουλευει για την ψυχη της μανας του. Εγω μπορει να ποσταρω πολυ εδω αλλα το κανω επειδη το βρισκω σαν hobby. :) Και εγω ομως αν εσκαγα τα χρηματα που χρειαζεται ενα επαγγελματικο σπεκτροφωτομετρο η ενα oscillometer και εμπαινα και στη διαδικασια μετρησεων θα περιμενα να με πληρωνουνε οι εταιριες η καποιος αλλος για να τους κανω reviews. Εσενα θα ηταν στο χερι σου μετα να δεις απο τα reviews μου τι αποτελει αντικειμενικη μετρηση και τι... γλυψιμο προς την εταιρια.

Να το πω αλλιως. Τα reviews απο τα περισσοτερα sites εχουν την υποχρεωση το προιον να το παρουσιασουν τουλαχιστον αξιοπρεπες. Αυτο δε σημαινει ομως οτι τα οργανα που χρησιμοποιουν δεν παρουσιαζουν αντικειμενικες μετρησεις, τις οποιες εσυ αξιολογεις και συγκρινεις πριν καταληξεις σε συμπερασματα. Δεν βασιζεσαι σε ενα 4/5 ή 86% που μπορει να βαζουν στο τελος.

Το αλλο παραδοξο στον συλλογισμο σου ειναι οτι προτιμας την de facto μεροληπτική διαφημιση του προιοντος στο site της εταιριας απο το ενδεχομενα και μεχρι ενος σημειου μεροληπτικο review που δεν εχεις μπει καν στο κοπο να διαβασεις με κριτικη ματια. Ασχολιαστο.

Πριν με ξανακατηγορησεις για αλαζονια, ενημερωσου σωστα.

Δημοσ.

Καταλαβαινω.

Σου εχω νεο. Στον σημερινο καπιταλιστικο κοσμο που ζουμε, ολα γινονται με βαση το κερδος, κανεις δε δουλευει για την ψυχη της μανας του. Εγω μπορει να το κανω επειδη το βρισκω σαν hobby. :) Και εγω ομως αν εσκαγα τα χρηματα που χρειαζεται ενα επαγγελματικο σπεκτροφωτομετρο η ενα oscillometer θα περιμενα να με πληρωνουνε οι εταιριες η καποιος αλλος για να τους κανω reviews. Εσενα θα ηταν στο χερι σου μετα να δεις απο τα reviews μου τι αποτελει αντικειμενικη μετρηση και τι... γλυψιμο προς την εταιρια.

Το αλλο παραδοξο στον συλλογισμο σου ειναι οτι προτιμας την de facto μεροληπτική διαφημιση του προιοντος στο site της εταιριας απο το ενδεχομενα και μεχρι ενος σημειου μεροληπτικο review που δεν εχεις μπει καν στο κοπο να διαβασεις με κριτικη ματια. Ασχολιαστο.

Πριν με ξανακατηγορησεις για αλαζονια, ενημερωσου σωστα.

Εγινε θα δω κανα review μπας και ενημερωθω αντικειμενικα! Οσο αντικειμενικα συμπερασματα βγαζεις εσυ απο τον καθε τυχαιο αλλα τοσα βγαζω και γω απο τις εταιρειες! Οποτε δεν χρειαζεται καν να μπεις στον κοπο... κοιτας τα specs κοιτας την τιμη και αναλογα παιρνεις! απλα τα πραγματα!

Δημοσ.

Εγινε θα δω κανα review μπας και ενημερωθω αντικειμενικα! Οσο αντικειμενικα συμπερασματα βγαζεις εσυ απο τον καθε τυχαιο αλλα τοσα βγαζω και γω απο τις εταιρειες! Οποτε δεν χρειαζεται καν να μπεις στον κοπο... κοιτας τα specs κοιτας την τιμη και αναλογα παιρνεις! απλα τα πραγματα!

Τυχαιος για εσενα, εγω επιλεγω να ενημερωνομαι μονο απο ατομα και sites και εχω καταληξει να θεωρω αξιοπιστα.

Κοιτωντας τα specs δε θα καταλαβεις κανενα ποιοτικο χαρακτηριστικο της εκαστοτε οθονης, περα απο τη φωτεινοτητα. Τα specs ειναι χρησιμα για τα ενδεχομενα features που εχει η οθονη και βασικα χαρακτηριστικα, οπως μεγεθος, αναλυση, ρυθμος ανανεωσης, sync techs. 

Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα, καποια στιγμη ισως το καταλαβεις. Φτανει τοσο ομως για σημερα. 

Δημοσ.

Πάντως είναι καλό να ακούς γνώμες από ανθρώπους οι οποίοι το ψάχνουν το θέμα και έχουν και μια σχετική γνώση πάνω σε αυτό είτε γιατί έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω είτε γιατί είναι η δουλειά τους. Ο καθένας έχει την άποψη του και σίγουρα το τελευταίο λόγο στην αγορά του προϊόντος που τον ενδιαφέρει. TheLordOne σύμφωνα με τι δική σου άποψη δε θα έπρεπε κανείς εδώ μέσα να ζητάει γνώμη για κάτι που θέλει να αγοράσει θα έπρεπε να συγκρίνει αυτά που βλέπει και να κρίνει αν αυτό που θέλει να πάρει είναι καλό ή όχι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δικά σου κριτήρια ποια οθόνη είναι καλύτερη από τις παρακάτω για να ξέρω;

Μη ψάξεις όμως ούτε reviews ούτε τίποτα ότι βλέπεις από τα χαρακτηριστικά γιατί ουσιαστικά αυτό λες.

Δημοσ.

Τολματε να σχολιαζετε τον xmorsx βλασφημοι; Που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε καν φόρουμ για οθόνες; 9/10 απαντήσεις εδώ μέσα είναι δικές του.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...