giannis97 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα εχω εναν υπολογιστη τον οποιο εκανα φορματ προσφατα και κολλαει αρκετα, εχω περασει drivers εχω κανει windows update κλπ. και ακομα κολλαει αρκετα. τι φταιει; εχω τρεξει antivirus για τυχον ιους και παλι τα ιδια. πηγα στο cmd δεξι κλικ και πατησα sfc /scannow αλλα δεν αλλαξε κατι.. το συστημα μου ειναι fx6300(6πυρηνος) 4gb ραμ 500gb HDD windows 8 64bit pro
pcredeyes Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πριν το φόρμα δεν κολλούσε; μια ασφαλή πρόταση είναι να ξανακάνεις ένα φορματ.
giannis97 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πριν το φόρμα δεν κολλούσε; μια ασφαλή πρόταση είναι να ξανακάνεις ένα φορματ. οχι αδερφε δεν κολλουσε, για την ακριβεις απλως αργει, δεν εχω καποιο blue screen, πριν ειχα αλλα μου ειπαν να σβησω το antimalware bytes γιατι καποια βλακεια παιχτηκε..
pcredeyes Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Φορματ* Η χρήση cpu και ram πως φαίνεται από το task Master; είναι κανονικά η είναι κολλημένα στο 100% Task manager. Σορρυ. Γράφω με το κινητό.
thepoint Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αν είσαι στην αρχή και μπορείς να κάνεις μια ανανέωση του υπολογιστή να το κάνεις και να δεις αν θα επαναληφθεί το πρόβλημα, είναι εύκολο τώρα με λίγα προγράμματα περασμένα και δεδομένα μαζί. Δεν θα κολλάει αν όλα λειτουργικό και προπάντων οδηγοί είναι ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα