nikos121 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εχω το ZTE H367N που δινει η HOL για VDSL. Γενικα δεν εχω καποιο παραπονο αλλωστε δεν εχω κ τπτ τρελες απαιτησεις παρα μονο οτι χρειαζεται συχνα reset γιατι κολλαει. Ψαχνω ενα τροπο να κανει μονο του restart αλλα βρισκω μονο μεσω telnet κατι που το ρουτερ αυτο δεν υποστηριζει. Καμια ιδεα;
sundance_kid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασες δηλαδή να μπεις με τέλνετ στην 23 ή στην 8080, 8081 ή με SSH στην 22; Μου φάινεται λίγο απίθανο να μην υποστηρίζει τέλνετ CPE της ZTE...
johnmegarythmos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 γιατι δεν κανεις κατι απλο; να παρεις εναν χρονοδιακοπτη μπριζας και να του οριζεις εσυ ποτε θα κανει επανεκκινηση; . πιστευω οτι θα βολευει; καλυτερα αυτο; .
dbconan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 γιατι δεν κανεις κατι απλο; να παρεις εναν χρονοδιακοπτη μπριζας και να του οριζεις εσυ ποτε θα κανει επανεκκινηση; . πιστευω οτι θα βολευει; καλυτερα αυτο; . Mαζι στην ιδια μπριζα να ριξει και την καφετερια,θα βρισκει ετοιμο καφεδακι,ζεστο και φρεσκο ιντερνετ μαζι..χαχαχα πραγματικα καλο...
nikos121 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασες δηλαδή να μπεις με τέλνετ στην 23 ή στην 8080, 8081 ή με SSH στην 22; Μου φάινεται λίγο απίθανο να μην υποστηρίζει τέλνετ CPE της ZTE... Ανοιγω τα πορτς αυτα αλλα στο canyouseeme.org δεν τις βλεπει ανοιχτες. Ας πουμε το πορτ του utorrent το βλεπει (μόνο οταν τρέχει η εφαρμογη). Το firewall ειναι κλειστό
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς πάντα με bat και μέσου web interface να το κάνεις.Στο cellpipe της hol πάντως έτσι έκανα. start iexplore.exe "192.168.2.1/login.cgi?username=admin&psd=admin"timeout /t 5start iexplore.exe 192.168.2.1/rebootinfo.cgi?btnreset=0timeout /t 2TASKKILL /IM iexplore.exeTASKKILL /IM iexplore.exe Προφανώς πολύ πιθανών στο router σου να είναι διαφορετικές οι σελίδες.
nikos121 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς πάντα με bat και μέσου web interface να το κάνεις. Στο cellpipe της hol πάντως έτσι έκανα. Προφανώς πολύ πιθανών στο router σου να είναι διαφορετικές οι σελίδες. μπορεις να μου το κανεις λιανα να το καταλαβω? ειμαι λιγο ασχετος. Οκ οπου εχεις iexplore.exe θα βαλω chrome.exe επισης θα αλλαξω τα pass κλπ. η σελιδα ειναι ιδια. Μετα τι κανω? Πως οριζω καθε ποτε θα κανει ρισταρτ?
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το iexplore το αφήνεις,αλλάζεις διευθύνσεις και pass το αποθηκεύεις με κατάληξη .bat και όχι σαν κείμενο και με διπλό κλικ εκτελείται. Πως οριζω καθε ποτε θα κανει ρισταρτ? Κάθε πότε θες εσύ να κάνει ρεσταρτ;
nikos121 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 μια φορα την ημερα. αν μπορω να ορισω χρονο πχ το 7 το πρωι ακομα καλυτερα αλλιως οκ δε τρεχει τπτ ας κανει μια φορα οποτε γουσταρει
sundance_kid Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ανοιγω τα πορτς αυτα αλλα στο canyouseeme.org δεν τις βλεπει ανοιχτες. Ας πουμε το πορτ του utorrent το βλεπει (μόνο οταν τρέχει η εφαρμογη). Το firewall ειναι κλειστό Είναι λογικότατο να έχει κλειστή την 23 απο το ιντερνετ. Δοκίμασε απο το LAN σου, κατέβασε το putty και δοκίμασε να συνδεθείς στις πόρτες που σου ανάφερα, κάπου θα σου απαντήσει.
nikos121 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει το πορτ ειναι οκ αλλα μαλλον οντως το ρουτερ δεν υποστηριζει τελνετ. Μου λεει αδυνατο να συνδεθει στην 23
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Και αφου σου κολλαει γιατι δε παιρνεις το παροχο να σου το αλλαξει και ψαχνεσαι με αλχημειες? 1
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εχω το ZTE H367N που δινει η HOL για VDSL. Γενικα δεν εχω καποιο παραπονο αλλωστε δεν εχω κ τπτ τρελες απαιτησεις παρα μονο οτι χρειαζεται συχνα reset γιατι κολλαει. Ψαχνω ενα τροπο να κανει μονο του restart αλλα βρισκω μονο μεσω telnet κατι που το ρουτερ αυτο δεν υποστηριζει. Καμια ιδεα; θα μπορουσες ναπαρεις κανα πιο σοβαρο ρουτερ να βρεις ηρεμια.πχ κανα tp link 9980 και οχι το σαπιδο zte.εκτος αν βρεις τροπο να ανοιξεις το telnet απο Lan Δοκίμασες δηλαδή να μπεις με τέλνετ στην 23 ή στην 8080, 8081 ή με SSH στην 22; Μου φάινεται λίγο απίθανο να μην υποστηρίζει τέλνετ CPE της ZTE... οχι αν τα κοβει ο παροχος.και τα thomson /technicolor ειχαν αλλα ο παροχος τα κοβει. Ανοιγω τα πορτς αυτα αλλα στο canyouseeme.org δεν τις βλεπει ανοιχτες. Ας πουμε το πορτ του utorrent το βλεπει (μόνο οταν τρέχει η εφαρμογη). Το firewall ειναι κλειστό ναι πρεπει να τρεχει η εφαρμογη για να δειξει οτι ειναι ανοιχτο το Port αλλιως σου λεει κλειστο.το Mtorrent ειναι μια καλη δοκιμη για να δοκιμαζεις ports. μπορεις να μου το κανεις λιανα να το καταλαβω? ειμαι λιγο ασχετος. Οκ οπου εχεις iexplore.exe θα βαλω chrome.exe επισης θα αλλαξω τα pass κλπ. η σελιδα ειναι ιδια. Μετα τι κανω? Πως οριζω καθε ποτε θα κανει ρισταρτ? απο τα windows υποχρεωτικα . Το iexplore το αφήνεις,αλλάζεις διευθύνσεις και pass το αποθηκεύεις με κατάληξη .bat και όχι σαν κείμενο και με διπλό κλικ εκτελείται. Κάθε πότε θες εσύ να κάνει ρεσταρτ; καιμε chrome μπορει να παιξει αμα θελει. μια φορα την ημερα. αν μπορω να ορισω χρονο πχ το 7 το πρωι ακομα καλυτερα αλλιως οκ δε τρεχει τπτ ας κανει μια φορα οποτε γουσταρει αν φτιαξεις αρχειο το τρεχεις με schedule στα windows αλλα θα πρεπει το Pc να ειναι ανοιχτο Είναι λογικότατο να έχει κλειστή την 23 απο το ιντερνετ. Δοκίμασε απο το LAN σου, κατέβασε το putty και δοκίμασε να συνδεθείς στις πόρτες που σου ανάφερα, κάπου θα σου απαντήσει. πολλες φορες κοβουν οι παροχοι το Cli για ευνοητους λογους.για το Port forward δεν καταλαβα αν το λεει για την 23 ή αν το λεει γενικα για αλλα Ports. Ενταξει το πορτ ειναι οκ αλλα μαλλον οντως το ρουτερ δεν υποστηριζει τελνετ. Μου λεει αδυνατο να συνδεθει στην 23 μπορει να ειναι κλειστο λογω custom firmware ακομα και απο Lan. Και αφου σου κολλαει γιατι δε παιρνεις το παροχο να σου το αλλαξει και ψαχνεσαι με αλχημειες? δεν παιζει να του δωσουν τιποτα καλο.
sundance_kid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 οχι αν τα κοβει ο παροχος.και τα thomson /technicolor ειχαν αλλα ο παροχος τα κοβει. O daemon τρέχει μέσα στο CPE (στην πλειονότητα δηλαδή), απλά δε δίνουν το δικάιωμα σε απλό χρήστη να logάρει. Επίσης αρκετά δίνουν πρόσβαση με SSH και κοινή τους πρακτική είναι να δίνουν το service σε διαφορετική πόρτα απο το default του πρωτοκόλλου.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 O daemon τρέχει μέσα στο CPE (στην πλειονότητα δηλαδή), απλά δε δίνουν το δικάιωμα σε απλό χρήστη να logάρει. Επίσης αρκετά δίνουν πρόσβαση με SSH και κοινή τους πρακτική είναι να δίνουν το service σε διαφορετική πόρτα απο το default του πρωτοκόλλου. σωστα στο technicolor thomson πχ δινει κανονικα cli αλλα εχει οριστει μεσα access list Που λεει οτι το telnet θα γινεται μονο απο wan και οχι απο Lan οπως και αποσυγκεκριμενες Ip.οποτε καποιος θα πρεπει να μπορει να το πειραξει αυτο και να αλλαξεις τις ρυθμισεις ωστε να εχει προσβαση απο Lan. px service system ifadd name=TELNET group=wan ipadd name=TELNET ip=192.168.0.1-192.168.255.254 και τετοια. αν ο χρηστης μπει cli συνηθως μπορει να κανει πολλα για αυτο δεν το αφηνουν καθολου παρα να κοψουν εντολες που δεν ξερω αν γινεται καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα