noobogadgetakias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να εχω και τα περιφερειακα ηχεια που εχω αλλα και τα ηχεια της οθονης να παιζουν χωρις να τα εχω συνδεδεμενα στην ιδια θυρα(δλδ.την πρασινη τρυπα απο πισω)μεσω καποιου ανταπτορα αλλα ξεχωριστα.δηλαδη να βαλω τα ηχεια της οθονης στην πρασινη τρυπα και τα ηχεια τα επιπλεον με το γουφερακι να ειναι συνδεδεμενα σε αλλη τρυπα ας πουμε ωστε οταν τα συνδεω να μ βγαζει το μυνημα στην οθονη και να επιλεγω εγω πως θα παιζουν.γινεται;η μονο μεσω ανταπτορα στην ιδια πρασινη τρυπουλα.
veteranos123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν κάποια chipset ήχου που σου επιτρέπουν να ρυθμίσεις εσύ κάθε υποδοχή τι θα κάνει αλλά δεν θυμάμαι πιο είναι. Με ανταπτορα γίνεται 100%,γιαυι δεν θες;
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γτ η πρασινη τρυπα εζει καποιο θεμα και δν κανει καλη επαφη μεσα το καρφακι ππυ μπαινει με αποτελεσμα να εχω τσιτωμενο το καλωδιο συνεχεια και πιασμενο με την βαση οθονης ψηλα ωστε να κανει με καποιο τροπο επαφη.μπορει να φταιει και το driver της καρτας ηχου και να το κανει αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα