gppapado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα παιδια, Τα στοιχεια της γραμμης μου ειναι τα εξης: Καποιες φορες (μετα απο μερικες ωρες uptime) γινεται καπως ετσι: με αποτελεσμα να εχω συνεχεις αποσυνδεσεις κυριως τις νυκτερινες ωρες και να κοκκινιζει η ενδειξη INTERNET στο modem (Technicolor TG582n). Mετα απο χειροκινητο ρεσταρτ του μοντεμ ξανασυγχρονιζεται και το λαμπακι πρασινιζει. Γενικα το μοντεμ ειναι παλιο και ταλαιπωρημενο. Εχει κιτρινισει απο την κατω πλευρα του λογω θερμοκρασιας. Στη φορθνετ δεν ειναι καν μες την εγγυηση και δε το κανουν αντικατασταση. Εχω αποφασισει να αγορασω ενα καινουριο το οποιο να υποστηριζει και VDSL σε περιπτωση αναβαθμισης και εχω καταληξει στο TP LINK W9980. Θα ηθελα καποιες παρατηρησεις-γνωμες Ευχαριστω εκ των προτερων! Επισης αν καποιος ξερει, ας μου πει με ποιο εργαλειο (dmt, stmt, orbmt) ειναι συμβατο το TG582n Product Name: TG582n Serial Number: CP1234VF1YJ Software Release: 10.2.3.0 Software Variant: DU Boot Loader Version: 1.0.5 Product Code: 3684778B Board Name: DANT-T
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο που εγω καταλαβαινω απο ολο αυτο που λες ειναι οτι πρεπει να πεταξεις αμεσα τη σαπιλα. Αυτο για το gap που κολλαει? Γνωριζεις αν εχεις ή απλα θες να το μετρησεις?
gppapado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πρεπει να το πεταξω. Οσον αφορα το gap, αυτο θελω να διαπιστωσω, αν εχω.
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δες αν καποιο απο αυτα τα προγραμματακια τοτε, ειναι συμβατο με το ρουτερ σου ή με το καινουργιο που θα παρεις και δες το φασμα.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα παιδια, Τα στοιχεια της γραμμης μου ειναι τα εξης: dd.PNG Καποιες φορες (μετα απο μερικες ωρες uptime) γινεται καπως ετσι: Capture.PNG με αποτελεσμα να εχω συνεχεις αποσυνδεσεις κυριως τις νυκτερινες ωρες και να κοκκινιζει η ενδειξη INTERNET στο modem (Technicolor TG582n). Mετα απο χειροκινητο ρεσταρτ του μοντεμ ξανασυγχρονιζεται και το λαμπακι πρασινιζει. Γενικα το μοντεμ ειναι παλιο και ταλαιπωρημενο. Εχει κιτρινισει απο την κατω πλευρα του λογω θερμοκρασιας. Στη φορθνετ δεν ειναι καν μες την εγγυηση και δε το κανουν αντικατασταση. Εχω αποφασισει να αγορασω ενα καινουριο το οποιο να υποστηριζει και VDSL σε περιπτωση αναβαθμισης και εχω καταληξει στο TP LINK W9980. Θα ηθελα καποιες παρατηρησεις-γνωμες . Ευχαριστω εκ των προτερων! Επισης αν καποιος ξερει, ας μου πει με ποιο εργαλειο (dmt, stmt, orbmt) ειναι συμβατο το TG582n Product Name: TG582n Serial Number: CP1234VF1YJ Software Release: 10.2.3.0 Software Variant: DU Boot Loader Version: 1.0.5 Product Code: 3684778B Board Name: DANT-T δεν εχεις gap.το gap υφιστατε σε alcatel dslams και εσυ πεφτεις σε siemens αφου εχεις iftn = infineon chipset = siemens.εκτος αν φοραγες καποιο παραξενο profile πχ inp αλλα δυσκολο διοτι η ταχυτητα σου ειναι φυσιολογικη για το attenuation σου.επισης στο 582 δεν νομιζω οτι εχεις προσβαση απο telnet εκτος αν πειραξεις αρκετα πραγματα οποτε και δεν θα παιξει το dmt.για σιγουρια αν θες ρωτα την forthnet αν φορας free profile = 6 margin που εχεις ηδη. επισης για να παιξει το dmt για να δεις τα bits per tone πρεπει να ξεκλειδωσεις το cli.αλλιως δεν θα παιξει ουτε το dmt ουτε το Orbmt.επισης δεν θα σε αφησει να πειραξεις snr το dmt λογικα ακομα και αν ξεκλειδωσεις το Cli.το 9980 ειναι μια χαρα αγορα εκτος αν εχεις παραπανω χρηματα για κανα Draytek 2760 που μπορεις να πειραξεις το snr. ελπιζω πραγματι να φταιει το ρουτερ και οχι η γραμμη σου και για αυτο βλεπεις το margin να πεφτει,γιατι ειναι αρκετα σκυλια τα techncolor/thomson και συνηθως οταν πεφτει το snr φταιει η γραμμη.επισης αν σβηνει μονο το λαμπακι του ιντερνετ και οχι το sync τοτε ειναι λιγο παραξενο αν και στην εικονα βλεπω loss of signal 15 που σημαινει οτι εχει χασει sync 15 φορες.
gppapado Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το τελνετ το εχω ενεργοποιησει με τον τροπο που ενεργοποιειται στο TG585n. Σκεφτομαι να αντικαταστησω το μοντεμ μου με το Tp Link w9980 για το οποιο εχω διαβασει καλα reviews
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αυτο που εγω καταλαβαινω απο ολο αυτο που λες ειναι οτι πρεπει να πεταξεις αμεσα τη σαπιλα. Αυτο για το gap που κολλαει? Γνωριζεις αν εχεις ή απλα θες να το μετρησεις? μπορει απλα να φταιει και η γραμμη του για να πεφτει το snr Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πρεπει να το πεταξω. Οσον αφορα το gap, αυτο θελω να διαπιστωσω, αν εχω. μικρα gaps μπορει να δεις.μην σε παραξενευουν.η γραμμη σου θα μπορουσε και καλυτερα με βαση την αποσταση Δες αν καποιο απο αυτα τα προγραμματακια τοτε, ειναι συμβατο με το ρουτερ σου ή με το καινουργιο που θα παρεις και δες το φασμα. αν ξεκλειδωσει το cli το orbmt μετα μου ειχε παιξει κανονικα Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το τελνετ το εχω ενεργοποιησει με τον τροπο που ενεργοποιειται στο TG585n. Σκεφτομαι να αντικαταστησω το μοντεμ μου με το Tp Link w9980 για το οποιο εχω διαβασει καλα reviews go for it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα