Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φωτογραφίες αλλά και τα χαρακτηριστικά ενός νέου tablet της Samsung διέρρευσαν πρόσφατα. Η ονομασία του είναι Galaxy Tab E 7.0 και θα κυκλοφορήσει σε έκδοση WiFi (SM-T280) αλλά και σε έκδοση με επιπλέον δυνατότητες 4G (SM-T285).

Το νέο Galaxy Tab E 7.0 διαθέτει οθόνη 7,0 ιντσών ανάλυσης 800 x 1280 pixels και βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή συχνότητας λειτουργίας 1,3GHz που συνοδεύεται από 1.5GB RAM και 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 4000mAh και το πάχος του είναι 8,7 χιλιοστά ενώ το βάρος του περίπου 280 γραμμάρια.

Η συσκευή τρέχει Android 5.1 Lollipop. Σύμφωνα με αναφορές, ενδέχεται αυτή να μην είναι η τελική ονομασία του tablet, αφού η Samsung υπάρχει πιθανότητα να το κυκλοφορήσει ως Galaxy Tab A 7.0. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο-Απρίλιο με τιμή περίπου €170.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Και τι διαφορά έχει δηλαδή από τ προηγούμενο 7αρι...? Καμία. ...? Χαχαχχα έλεος.

το κουτί γράφει μοντέλο 2016! :P

• Like 3
Δημοσ.

7" Tablet όταν τα κινητά φτάνουν πλέον τις 6", 1280x800 ανάλυση σε τέτοιο μέγεθος και 1,5GB RAM με 1,3Ghz για λειτουργικό android με τιμή που φτάνει σχεδόν τα 200€.

S1E14_Which_you_can_see_here_is_Bottomle

• Like 4
Δημοσ.

Ακόμα και ένα ταπεινό Tab2 (2012) που έχω γιά εξωτερικές υπηρεσίες είναι ανώτερο αυτού.

Αυτή η σειρά πρέπει να καταργηθεί και να μείνουν μόνο τα TabS και τα Note.

Όχι τίποτα άλλο βρίσκουν ευκαιρία και τα trolls της Apple και μας κουρδίζουν(και έχουν και δίκιο)

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και ένα ταπεινό Tab2 (2012) που έχω γιά εξωτερικές υπηρεσίες είναι ανώτερο αυτού. Αυτή η σειρά πρέπει να καταργηθεί και να μείνουν μόνο τα TabS και τα Note. Όχι τίποτα άλλο βρίσκουν ευκαιρία και τα trolls της Apple και μας κουρδίζουν(και έχουν και δίκιο)

Το θέμα έχει σχέση με ένα τάμπλετ της Samsung. Το περιτό σχόλιο σου δεν ήταν απαραίτητο διότι θα ξεκινήσει Flame War και δίκιο θα έχουν τότε οι Fan της Apple αφού τους χαρακτηρίζεις Troll την ίδια στιγμή που η Samsung είναι κυρίαρχος του κακόγουστου Trolling, Bashing στις διαφημίσεις της.

Δημοσ.
Το θέμα έχει σχέση με ένα τάμπλετ της Samsung. Το περιτό σχόλιο σου δεν ήταν απαραίτητο διότι θα ξεκινήσει Flame War και δίκιο θα έχουν τότε οι Fan της Apple αφού τους χαρακτηρίζεις Troll την ίδια στιγμή που η Samsung είναι κυρίαρχος του κακόγουστου Trolling, Bashing στις διαφημίσεις της.

Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις με την άποψή μου, αλλά η αντίληψή σου περί περιττού σχολίου παραπέμπει σε ολοκληρωτισμό.

Εξάλλου υπεύθυνοι γιά τα περιττά σχόλια είναι οι mods.

Το δικό μου ήταν μία προσωπική άποψη οn topic.

Τώρα αν σ'έκανε να νιώσεις ανώτερος και εξυπνότερος που μας την είπες να το ξανακάνεις γιά ν'ανέβεις κι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...