eko13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 http://www.companyofheroes.com/blog/2016/02/01/make-war-not-love-3-a-bloody-valentine Καταλαβαινω λαθος ή πρεπει να τα παιξεις φουλ σε αυτες τις μερες για να τα αποκτησεις? Ουτε στην κεντρικη ουτε στο προγραμμα βλεπω λινκ για να τα κατεβασεις...
nek4d Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα πας για part 2, οπου αλλαξαν την διαδικασια. http://www.makewarnotlove.com/results.php Δινεις το email σου εκει που λεει redeem τα Binary Domain, Streets of Rage 2, and Condemned: Criminal Oranges Κανε επιβεβαιωση την συνδρομη στο newsletter. Επειτα, θα λαβεις email με τον κωδικο steam, μεσα σε 24 ωρες. Το part 3 ειναι απο Σαββατο. 2
Avatar_GR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δινεις το email σου εκει που λεει redeem τα Binary Domain, Streets of Rage 2, and Condemned: Criminal Oranges Δολοφονικά πορτοκάλια; χαχαχαχα Condemned: Criminal origins 3
mertaghon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δολοφονικά πορτοκάλια; χαχαχαχα Condemned: Criminal origins το κουρδιστο πορτοκάλι τα ξεκίνησε αυτααα,χαχα
nek4d Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Χαχα, το copy-paste φταιει, εγω δεν ξερω τιποτε Εδω και η αφισα με τα πορτοκαλια! http://www.insomnia.gr/topic/600398-games-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-3-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-sega-%CF%83%CF%84%CE%BF-steam/?do=findComment&comment=54658414
mertaghon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 10Q ρε Τοπικ στάρτερ!!! Που θα βρούμε το Golden Axe σε XBOX1, ενα emu ρε γμτ... βαλε xbox1 χειριστηριο στο pc,ετσι εκανα κι εγω,αν και δεν το παιξα ετσι ακομα..
sokos1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 βαλε xbox1 χειριστηριο στο pc,ετσι εκανα κι εγω,αν και δεν το παιξα ετσι ακομα.. Ωπα..για δώσε Info... τι θέλει το Adapter? Διπλό πες αμα παίζει για να ξανανιώσουμε γλυκές εποχές..
louben Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα πας για part 2, οπου αλλαξαν την διαδικασια. http://www.makewarnotlove.com/results.php Δινεις το email σου εκει που λεει redeem τα Binary Domain, Streets of Rage 2, and Condemned: Criminal Oranges Κανε επιβεβαιωση την συνδρομη στο newsletter. Επειτα, θα λαβεις email με τον κωδικο steam, μεσα σε 24 ωρες. Το part 3 ειναι απο Σαββατο. Εμενα μου ηλθε ο κωδικος αλλα οχι για δωρεαν αλλα για αγορα με εκπτωση. Συνεβη και στους αλλους αυτο?
mertaghon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ωπα..για δώσε Info... τι θέλει το Adapter? Διπλό πες αμα παίζει για να ξανανιώσουμε γλυκές εποχές.. γκουγκλαρε το ,απλα βαζεις τα drivers της ms και με καλωδιο ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕΙς ΚΙΝΗΤΟ! συνδεεις το χειριστηριο ολα οκ απλα ενσυρματα η συνδεση. με w10 δε βαζεις καν drivers ,αυτοματα λεει η ms μπαινουν..
anifiend Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα μου ηλθε ο κωδικος αλλα οχι για δωρεαν αλλα για αγορα με εκπτωση. Συνεβη και στους αλλους αυτο? Μάλλον τέλειωσαν τα redeem codes για το part 2. Ούτε εγώ το πρόλαβα. Αύριο θα ξεκλειδώσει το 3ο μέρος.
baskon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον τέλειωσαν τα redeem codes για το part 2. Ούτε εγώ το πρόλαβα. Αύριο θα ξεκλειδώσει το 3ο μέρος. Αυτο που λες δεν ισχυει. Οσοι εβαλαν το μειλ τους και τους ηρθε κωδικος μπορουν να τον χρησιμοποιησουν. Ανοιγουμε steam client. Κατω αριστερα παταμε το κουμπι +Add game..Μετα Activate a program on steam.. Βαζουμε τον κωδικο μας και παιρνουμε τα τρια παιχνιδακια του part 2. @Louben Στο μειλ σου λεει να πληρωσεις..Αλλα ειναι για αλλα παιχνιδια και οχι αυτα που συμμετειχαν στο part 2..aka διαφημιση..
eko13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Καλα βαριεμαι να παιζω τις κουμπαρες το βγαζω παλι το προγραμμα το Stream, αλλη φορα... Πιο βαρυ, σπαστικο κτλ προγραμμα παιχνιδιων δεν υπαρχει!! Και παιχνιδια που εχω αγορασει στο στιμ τα παιζω σπασμενα για απευθειας ανοιγμα γιατι μου σπαει τα νευρα!!
paramedic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 "Μας δίνουν τζάμπα τον γάιδαρο και εμείς κοιτάμε τα δόντια" φάση το καταντήσαμε θαρρώ. Μια χαρά τα πήρα τα πρώτα 6 παιχνιδάκια και πάμε και για άλλα 3. Το μόνο που μας μένει είναι ελεύθερος χρόνος για να τα παίξουμε...
Exploticon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 το binary domain ενημερωτικα εχει 16 ευρω στο steam οποτε μια χαρα μας εκατσε
baskon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Για το Part 3, από ότι φαινεται χρειαζεται διαφορετικό Mail από αυτό που ειχαμε βάλει στο Part 2, ωστε να ξανακανουμε Subscribe στο Mailing list..Ελπιζω να μη χτυπήσει αυριο που στο Steam Θα βάλουμε κωδικό με το ιδιο steam account...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα