Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

περσι ειχε το godaddy ενα bundle domain name + 12 months host κάπου στα 20ευρώ.

Ηταν τόσο τζάμπα που το πήρα για μια ιδεα που ειχα. Τωρα που ληγει ο χρόνος πρέπει να σκάσω τρελλά λεφτά να κρατήσω για ενα ακομα χρονο domain & hosting (140 ευρω κάπου).

Το domain θα το κρατήσω και θελω μια πρόταση που μπορω να hostαρω δωρεαν μια single static page σελίδα που εχω.

Επίσης υπαρχει τρόπος να εχω δωρεάν email [email protected] ?

thanks παίδες!

Δημοσ.

Το Github δίνει τέτοια δυνατότητα (στατικές σελίδες και σύνδεση με custom domain name), αλλά δες λίγο προσεκτικά τους όρους χρήσης γιατί μπορεί να είναι αυστηροί και να αποκλείουν το είδος της ιστοσελίδας. Π.χ. μπορεί να υπάρχει όρος ή σελίδα να είναι αυστηρά project-related.

Για το email που ζητάς, κάποτε γινόταν με δωρεάν Google Apps for Domains. Τώρα μόνο το Zoho δίνει κάτι αντίστοιχο, AFAIK.

Δημοσ.

Με μια γρήγορη ματιά σε ελληνικούς provider βλέπω πακέτα είτε δωρεάν (λογικά με μεταφορά του domain σε αυτούς και ανανέωση) είτε με 1-3 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.

δεν εχω καθολου βάση δεδομένων. Μια static html με bootstrap και 2 links

Θα πρέπει να μεταφέρω το domain μου στο νεο free πάροχο? Επειδη εχω κανει ηδη renewal το domain μου απο godaddy

Δημοσ.

Θα πρέπει να μεταφέρω το domain μου στο νεο free πάροχο? Επειδη εχω κανει ηδη renewal το domain μου απο godaddy

Απ όσο θυμάμαι όχι, δεν χρειάζεται. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Κάνε μια επίσκεψη στη σελίδα τους και τσεκαρε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...