Προς το περιεχόμενο

Call center!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι όποιος έχει πραγματικά ταλέντο και το κυνηγάει θα ξεχωρίσει σε οποιαδήποτε δουλειά και θα αμειφθεί παραπάνω αργά ή γρήγορα. Ακόμα και σε δουλειές που φαινομενικά μπορεί να τις κάνει πολύς κόσμος (πχ call centers, delivery, σερβιτόροι κλπ).

Συμφωνω απολυτα ....

• Like 2
Δημοσ.

τι το συζητάμε; χαλάμε φαιά ουσία.

30χρονών γαιδούρια μερικοί και το παίζουν βασιλιάδες. δε πάνε να δουλέψουν αν δε ρέει το χρήμα.

εμ βέβαια. έχουνε τον μπαμπά και τον παππού από πίσω με τη σύνταξη να τους ταίζουν και περιμένουν την ιδανική δουλειά με τα €€€€.

να σας ταίζουν άλλοι δεν είναι ξεφτίλα δηλαδή ενώ ο χαμηλός μισθός είναι.

έννοια σας, που θα πάει. ως πότε θα σας ταίζουν; μετά τι θα κάνετε;

και για 300 και για 200 και για 100€ το μήνα θα δουλέψετε τότε. θα παρακαλάτε κιόλας.

είναι λίγα;

ε τι να κάνουμε; τόσα αξίζετε στην αγορά. πάρτε το χαμπάρι

οι κινέζοι, οι βούλγαροι, οι μπαγκλαντεσιανοί και πόσοι άλλοι δουλεύουν για λιγότερα. πολύ λιγότερα....

προσαρμοστείτε. αυτή είναι η κατάσταση πλέον.

φανταστείτε έναν ινδό να παραπονιέται και να λέει ότι δε πάει να δουλέψει αν πάρει τουλάχιστον 600€.

θα γελάνε και οι πέτρες.

αλλά δε το λέει γιατί ξέρει που βρίσκεται. ξέρει που ανήκει.

αλλά εσείς δε βγαίνετε, διότι θέλετε και το αυτοκινητάκι σας, το φορητό σας, το smartphone και χίλια δυο άλλα.

καλά θα κάνετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα.

τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αξίζετε περισσότερα απο αυτούς;

ότι ανεβαίνει κατεβαίνει λένε.

Sorry κιόλας, εσύ για πόσα δουλεύεις;

Αν είναι να γίνει η Ελλάδα Μπαγκλαντες να γίνουν όλοι, όχι οι πονηροι από την μια και τα κορόιδα από την άλλη ;)

• Like 3
Δημοσ.

Sorry κιόλας, εσύ για πόσα δουλεύεις;

Αν είναι να γίνει η Ελλάδα Μπαγκλαντες να γίνουν όλοι, όχι οι πονηροι από την μια και τα κορόιδα από την άλλη ;)

δε μπορουν να γίνουν όλοι διότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν αξίζουμε όλοι το ίδιο.

εγώ θα είμαι καλύτερος από κάποιον και κάποιος άλλος θα είναι καλύτερος από εμένα. εγώ το δέχομαι αυτό.

δε μπορούμε να τα εξισώσουμε όλα.

εγώ δε δουλεύω για πολλά αλλά έχω εισόδημα από άλλες πηγές.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εντάξει δεν όλοι ίδιοι, ούτε είναι όλες οι δουλειές ίδιες, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μια αναλογικοτητα σε σχέση με το κόστος ζωής...

Στην ουσία οι συντάξεις του παππού που λες, δεν έχουν διαφορά από εισοδήματα από ενοίκια ή μερισματα, κτλ. Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για εισοδήματα χωρίς να δουλεύεις.

• Like 2
Δημοσ.

Eνα ειναι το προβλημα. Οτι και με βασικο στα 800 ευρω διαβαζα τα ιδια ακριβως επιχειρηματα απο αυτους που τις απερριπταν.

320 ευρω το μηνα προφανως ειναι κακος μισθος αλλα προφανως φτανουν για να καλυψεις τα εξοδα του πηγαινε-ελα εκτος αν πηγαινοερχεσαι στη δουλεια με ferrari.

Αυτος που εχει αναγκη τα λεφτα για λογους βιοποριστικους δεν προκειται να προεβαλλε ως δικαιολογια το μισθο των 315 ευρω τη στιγμη που λεει οτι με 400 ευρω θα πηγαινε. Δεν ειναι τα 85 ευρω που τον κανουν να μην δεχτει τη θεση.

Για παραδειγμα ο Anorymous μερικα χρονια πριν απερριπτε 6ωρη εργασια με 370 ευρω καθαρα λογω των αρνητικων που απαριθμει εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/500894-τμήμα-προωθήσεις-προϊόντων-οτε-απορίες-για-θέσ/?p=52671695

Eνω εδω, 3 χρονια πριν, ελεγε σε αλλους ακριβως οτι λεω εγω και διαφωνει. Οτι απο καπου πρεπει να γινει η αρχη αν εισαι ανεργος, ανεξαρτητως μισθου:

http://www.insomnia.gr/topic/495116-εύρεση-εργασίας-εν-έτη-2013/?p=52539569

Η πρωτη θεση που απερηπτα τοτε ηταν προωθηση συμβολαιων για αυτο δεν ηθελα να παω και επισης ημουν σε πιο καλη μοιρα απο οτι ειμαι σημερα.

Επισης 315 με 400 ευρω ειναι 85 ευρω και αν για σενα τα 85 ευρω δεν ειναι τιποτα για μενα ειναι το τηλεφωνο μου τα κοινόχρηστα μου και τα λεφτα που δεινω στην ΔΕΗ καθε μηνα για διακανονισμο, επισης με 80 ευρω παιρναω δεκα μερες σχεδον σε θεμα φαγητου.

Βρες μου εσυ δουλεια με 800 ευρω και αν δεν παω κραξε εφ ορου ζωης, στο 5μηνο που ημουν επαιρνα 495.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι σε αυτες τις θεσεις, περα απο το οτι ειναι παρα πολυ απαιτητικες δουλειες και οποιος δεν το εχει κανει απλα δεν μπορει να εχει την παραμικρη ιδεα, εισαι μια μηχανη που παραγει τρελο ζεστο χρημα. Απο αυτη την αποψη, οι μισθοι θα μπορουσαν πολυ χαλαρα να ειναι διπλασιοι. Οικονομικα υπαρχει ανετα η δυνατοτητα για πολυ μεγαλυτερους μισθους αλλα εκτος απο την υπερπροσφορα που υπαρχει στην αγορα εργασιας, θελουν να υπαρχει "πεινα" και ανταγωνισμος αναμεσα στους υπαλληλους για ακομα μεγαλυτερο ζηλο στην δουλεια για μπονους κλπ (κατι που ισως και να μην ισχυει γιατι ξερω πολλους που αν επαιρναν περισσοτερα θα σκιζονταν 10 φορες παραπανω).

Πχ εγω με προχειρους υπολογισμους, εχω εξασφαλισει τον μισθο μου στην εταιρια για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον, μονο απο τους 2 πρωτους μηνες. Και αυτο ισχυει για καθε υπαλληλο σαν εμενα. Απο εκει και περα, εδω και 10 μηνες, ειμαι καθαρα παραγωγικος δεν κοστιζω τιποτα και παραγω μονο χρημα. 

Τα καθαρα κερδη που κατεληξαν σε αποθεματικο κεφαλαιο ηταν 151 εκατομμυρια ευρω, μιλαμε για χρηματα τα οποια περισσεψαν εχοντας καλυψει ολα τα κοστη και ολους τους μισθους απο καθαριστριες μεχρι διευθυντες. Με απλες πραξεις, αν οσοι αμοιβομαστε με τους μισθους που συζηταμε παιρναμε τουλαχιστον 700 ευρω, τα καθαρα κερδη θα επεφταν στα....150 εκατομμυρια ευρω.

Πανω απο 350 ατομα θα ειχαν δηλαδη διπλασια οικονομικη ισχυ στην αγορα χωρις να στερηθει απο τον μισθο του κανενας ανωτερος, ουτε ανθρωποι που παιρνουν 10000 και 15000 τον μηνα και καλα κανουν. Ειναι τρελο δυστυχως, οταν δεν μιλαμε για καποιον εργοδοτη που πραγματικα ζοριζεται να τα βγαλει περα καθε μηνα, ωστε να δικαιολογησεις την κατασταση και να δειξεις κατανοηση λογω κρισης.

• Like 2
Δημοσ.

Η πρωτη θεση που απερηπτα τοτε ηταν προωθηση συμβολαιων για αυτο δεν ηθελα να παω και επισης ημουν σε πιο καλη μοιρα απο οτι ειμαι σημερα.

Επισης 315 με 400 ευρω ειναι 85 ευρω και αν για σενα τα 85 ευρω δεν ειναι τιποτα για μενα ειναι το τηλεφωνο μου τα κοινόχρηστα μου και τα λεφτα που δεινω στην ΔΕΗ καθε μηνα για διακανονισμο, επισης με 80 ευρω παιρναω δεκα μερες σχεδον σε θεμα φαγητου.

Βρες μου εσυ δουλεια με 800 ευρω και αν δεν παω κραξε εφ ορου ζωης, στο 5μηνο που ημουν επαιρνα 495.

Την δουλεια των 800 ευρω που λες να σου βρω την προτιμας σε δημοσιο ή ιδιωτικο τομεα; :lol:

Mα σε θυμαμαι πριν καμια 5ετια σε αυτο το φορουμ να απορριπτεις τη μια δουλεια πισω απο την αλλη με μισθους αρκετα ανωτερους των 400 ευρω γιατι η μια σου ξινιζε και η αλλη σου βρωμαγε. Θυμαμαι χαρακτηριστικα θρεντ σου το οποιο ειχες ανοιξει τοτε και ενω σε ειχαν καλεσει σε συνεντευξη σκεφτοσουν να μην πας επειδη σου επεφτε μακρια και θα πληρωνες 10 ευρω σε ταξι συν την "ταλαιπωρια". Θυμαμαι δε πως οτι τοπικ κι αν ανοιγε περι εργασιας ειχες συμμετοχη ουσιαστικα βγαζοντας την μια δουλεια κακη, την αλλη χειροτερη και την αλλη ακομα χειροτερη, πιθανως για να νιωθεις εσυ οκ που απερριπτες με την μια οτι σου προεκυπτε στο υποτιθεμενο ψαξιμο.

Εκτοτε περασαν 6 χρονια και συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο. Αλλοι σε αυτα τα 6 χρονια δουλεψαν βοθρατζηδες για 300 ευρω, στη συνεχεια -εχοντας μπει στο κουρμπετι- βρηκαν κατι καλυτερο κλπ κλπ ωσπου σημερα πιθανοτατα να αμοιβονται και με 600 και με 800 και με 1000 ευρω. Εσυ θες με το καλημερα τον μισθο αυτων και σε καθε περιπτωση ανωτερο του βασικου εχοντας να προσφερεις: 0 πειρα, 0 ειδικευση και μαλλον 0 διαθεση.

Εισαι σιγουρος οτι το προβλημα σου ειναι τα 10-85-185 ευρω κι οχι οτι απλως εχεις την πολυτελεια να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ στον εαυτο σου αυτες τις δικαιολογιες για να απορριπτεις δουλειες και να τις μοιραζεσαι μαζι μας για να βρισκεις τυπους να σου χαιδευουν τα αυτια σαν τον DDevil που αντι για ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ να σου πουν να δουλεψεις και να κανεις μια αρχη απο καπου, σου λενε και μπραβο κι απο πανω που παραμενεις αδρανης εδω και καμια 6ετια; Και τελος παντων αν εσυ θεωρεις οτι εγω εχω αδικο σε αυτα που σου λεω κι ο DDevil ηχει καλυτερα στα αυτια σου, τοτε τι να σου πω... Να τα εκατοστησεις. Μηπως ειναι καλυτερα να το παρεις αλλιως και να χωθεις σε μια δουλεια ομως εστω για αρχη ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ καθε ειδους δικαιολογια;

ΥΓ. Και το δραμα με τα χρηματα, σε παρακαλω παραγκωνισε το για λιγο, γιατι θα βρω και τα ποστς στα οποια περιχαρης μας μιλουσες για τις ναυαρχιδες smartphones των 700 ευρω που αποκτουσες αμεσως μετα το launch τους. Κι εκεινα με διακανονισμο τα 'παιρνες το ενα πισω απ'το αλλο;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι σε αυτες τις θεσεις, περα απο το οτι ειναι παρα πολυ απαιτητικες δουλειες και οποιος δεν το εχει κανει απλα δεν μπορει να εχει την παραμικρη ιδεα, εισαι μια μηχανη που παραγει τρελο ζεστο χρημα. Απο αυτη την αποψη, οι μισθοι θα μπορουσαν πολυ χαλαρα να ειναι διπλασιοι. Οικονομικα υπαρχει ανετα η δυνατοτητα για πολυ μεγαλυτερους μισθους αλλα εκτος απο την υπερπροσφορα που υπαρχει στην αγορα εργασιας, θελουν να υπαρχει "πεινα" και ανταγωνισμος αναμεσα στους υπαλληλους για ακομα μεγαλυτερο ζηλο στην δουλεια για μπονους κλπ (κατι που ισως και να μην ισχυει γιατι ξερω πολλους που αν επαιρναν περισσοτερα θα σκιζονταν 10 φορες παραπανω).

Πχ εγω με προχειρους υπολογισμους, εχω εξασφαλισει τον μισθο μου στην εταιρια για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον, μονο απο τους 2 πρωτους μηνες. Και αυτο ισχυει για καθε υπαλληλο σαν εμενα. Απο εκει και περα, εδω και 10 μηνες, ειμαι καθαρα παραγωγικος δεν κοστιζω τιποτα και παραγω μονο χρημα. 

Τα καθαρα κερδη που κατεληξαν σε αποθεματικο κεφαλαιο ηταν 151 εκατομμυρια ευρω, μιλαμε για χρηματα τα οποια περισσεψαν εχοντας καλυψει ολα τα κοστη και ολους τους μισθους απο καθαριστριες μεχρι διευθυντες. Με απλες πραξεις, αν οσοι αμοιβομαστε με τους μισθους που συζηταμε παιρναμε τουλαχιστον 700 ευρω, τα καθαρα κερδη θα επεφταν στα....150 εκατομμυρια ευρω.

Πανω απο 350 ατομα θα ειχαν δηλαδη διπλασια οικονομικη ισχυ στην αγορα χωρις να στερηθει απο τον μισθο του κανενας ανωτερος, ουτε ανθρωποι που παιρνουν 10000 και 15000 τον μηνα και καλα κανουν. Ειναι τρελο δυστυχως, οταν δεν μιλαμε για καποιον εργοδοτη που πραγματικα ζοριζεται να τα βγαλει περα καθε μηνα, ωστε να δικαιολογησεις την κατασταση και να δειξεις κατανοηση λογω κρισης.

Λαμογια ολκης φιλε. Και σενα σου λενε οτι δεν έχουνε να σου δωσουν παραπανω. Πες τα αυτα στους τερμα χαζους που τους υποστηριζουνε κιολας. Αμα δεν υπηρχαν οι χαζοι πως θα επιβιωναν τα λαμογια?

• Like 1
Δημοσ.

δε μπορουν να γίνουν όλοι διότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν αξίζουμε όλοι το ίδιο.

εγώ θα είμαι καλύτερος από κάποιον και κάποιος άλλος θα είναι καλύτερος από εμένα. εγώ το δέχομαι αυτό.

δε μπορούμε να τα εξισώσουμε όλα.

εγώ δε δουλεύω για πολλά αλλά έχω εισόδημα από άλλες πηγές.

Επειδη εισαι τερμα ασχετος και εριστικος, θα σου πω οτι μια καινουρια συνδεση το call center την πληρωνεται απο 60-70€ και πανω και ζητανε απο τον καθε agent τουλαχιστον 20 αιτησεις τον μηνα για να πληρωσουν 350€-400€, απο εκει και περα μπορει να πληρωνουν τις επιπλεον ΜΑΥΡΑ για μερικα ευρω την καθεμια ως bonus. 

Επειδη πιστευω απλα μαθηματικα ξερεις κανε τις πραξεις, δεν ειναι τυχαιο που ανοιγουν συνεχεια call centers σε καιρο κρισης, εκμεταλλευονται την φτωχια και την αναγκη και βγαζουν λεφτα. Πωλητες δεν εχουν ολοι το ταλεντο να γινουν, δεν σου εδωσαν ενα φτυαρι και ανοιγεις μια τρυπα, ουτε μια τσουγκρανα να μαζεψεις χορτα, επισης το μπαγκλαντες η βουλγαρια και διαφορες αλλες χωρες εχουν αλλα κοστη διαβιωσης, δεν ειναι χωρες με σκληρο νομισμα και χωρες με τεραστιες αντιθεσεις του στυλ 400€ ενοικιο 400€ μισθο, εκει με 400€ τον μηνα βγαινεις, δεν εισαι ταπι με ταπι χωρις να εισαι εισοδηματιας ή να εχεις μπαμπα με λεφτα και παππου με παχυλη συνταξη.

Το προβλημα τις κρισης ειναι αυτο, ξαφνικα ολοι δεν αξιζουν τιποτα σε αυτη την χωρα, υπαρχει μια καταπτυστη εθνικη συλλογικη συμβαση που φτιαχτηκε για να αυξηθει η ανταγωνιστικοτητα της χωρας στο εργατικο δυναμικο και εχει γινει πασπαρτου παντου, οποιος θελει και αυτα ειναι, σε οτι θεση και να παει, δεν ζητανε εργατη, ζητανε αποφοιτο πανεπιστημιακου ιδρυματος, με ξενες γλωσσες, μεταπτυχιακο, να τον βαλουν σε μια θεση γραφειου να αναλαβει μια θεση που εχει και δουλεια και ευθυνη και γνωσεις, χρειαζεται ακομα και εμπειρια να την κανεις και επειδη δεν υπαρχει πλεον καμια διασφαλιση με κλαδικες συμβασεις, του λενε 490€ αυτα με υποχρεωνει ο νομος και αν σου αρεσει, του πετανε και το κλασικο αν εχει προυπηρεσια οι τριετιες κοπηκαν, που ειναι ψεμα και ο αλλος δεχετε να δουλεψει για 490€, με την υποσχεση αν αλλαξουν τα πραγματα θα σε δωσω κανα κομματι ψωμι ακομα, τωρα δεν βγαινω.

• Like 3
Δημοσ.

Razor333 οι πιο πολλοι θα σε κραξουν οτι δηθεν κλωτσας τις μεγαλες ευκαιριες που σου δινονται αλλα ουτε αυτοι θα πηγαιναν να τωρα ο αλλος μπηκε να κραξει τον 30αρη γαιδαρο που μενει με το μπαμπα και τη μαμα αλλα και αυτος μια χαρα εισοδηματιας ειναι και μαλιστα αυτα τα εισοδηματα παιζει να προκυπτουν απο ακινητα που κληροδοτηθηκαν απο τη μαμα και το μπαμπα.

• Like 4
Δημοσ.

Καλυτερα σερβιτορος στη πλακα με πτυχιο αλλα 1000αρικακι το μηνα αποδοχες ενας φιλος μου καθαριζε 1400 ειχε δυνατο ωραριο βεβαια αλλα επαιρνε λεφτά.

Αυτές οι περιπτώσεις σερβιτόρου είναι πολύ λίγες, και ένας δικός μου φίλος από Αλβανία δούλευε από τα 18 σερβιτόρος σε μπαρ μαγαζιά και όπου μπορούσε, τώρα βρήκε σε ένα πολυτελές club κάπου στο Φάληρο και παίρνει 1000ευρώ μισθό συν διάφορα που του αφήνουν μπορεί να πάει από 1200 ως 1600 το μήνα. Μια φορά ένας πλούσιος που είχε πάει εκεί του άφησε 500ευρώ πουρμπουάρ, έμεινε σαν μαλάκας ο άλλος. Τώρα αν ανήκεις στην κατηγορία του πτυχιούχου που έκανες οτι έκανες έψαξες και για δουλειά δεν βρήκες κάτι και τώρα θα πας σερβιτόρος χωρίς την παραμικρή εμπειρία, για κανένα 500αρι το κόβω. Καλύτερο βέβαια από την κοροϊδία με τα τηλεφωνικά κέντρα.

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα παραδοσιακα οι χειρωνακτικες εργασιες δινουν περισσοτερα απο τις δουλειες του γραφειου οποτε αν θελεις να μαζεψεις μερικα φραγκα και να μη σε προφτάσει η συνταξη :cry:  επιλέγεις τις χειρωνακτικές αρκει να μην εισαι ζελές και να το λένε τα κουράγια σου το οτι σπουδασες ειναι απλα ενα εφοδιο στα συν και οτι δεν εισαι αμορφωτος μπορεις να μιλησεις και να σκεφτεις μερικά πραγματα παραπανω.Οπως ειχε πει ενας σπουδαιος καθηγητης μου (δεν θα γραψω σωστα γιατι ετσι τον κρινω) την μορφωση δεν μπορει να σας την πάρει κανεις οσες περικοπες και να γινουν. Ειναι ενα σταθερο κεφάλαιο το ποτε και πως θα το χρησιμοποιήσεις ειναι άλλη ιστορια. 

Σαν σερβιτορος εκτος απο τα τυχερα τα μπουρμπουαρ που λες θα έχεις και άλλα τυχερα , γνωριμιες κυριως με γκομενες, θα περάσεις καλα δηλαδη αν εισαι λιγο εμφανισημος και οχι αρνητικος μιρλας,  έχω τσιμπησει αρκετα τηλεφωνακια οταν δουλευα τα μισα τα έχω πασάρει σε φιλαράκια μου γιατι δεν προλάβαινα :cry: ωραιες εποχες το πουσουκου δουλεια και τις καθημερινες εκδρομες με τις γκομενιτσες. Οι γονεις να με ψάχνουν μονιμως!!!

Οποτε εσυ τι θα προτιμουσες? να σε τρωει το γραφειο και η ξυνιλα του προισταμενου που σου δινει 300 το μήνα ή το πάρτυ των γάμων στα κετεριν και καθε βραδυ να φευγεις με 70αρα στην τσέπη. Προσεξε δουλευεις αρκετα βγαζουν τρελα λεφτά και σε πληρώνουν καλά. Στη Πλακα απο περιεργεια πηγαινε ρωτα σε μαγαζι που εχει κοσμο ποσα δινουν σε εναν σερβιτορο.

Ενα πουσουκου ειχα βγαλει 300 ευρώ μια θεια απο το Σικαγο εδωσε 50 ευρω μπουρμπουαρ στον καθε μας + 100 ευρω το μεροκαματο στο κετεριν 150 μονο το Σαββατο. Συνολο 28 ωρες δουλειά. Τη Δευτερα κοιμομουν ολη μερα απο Τριτη πατησα στη σχολή.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

150 εκατομμύρια κέρδη έχουν αυτές οι εταιρείες;! Δεν ήξερα ότι μιλάμε για τέτοια μεγέθη!

Δημοσ.

150 εκατομμύρια κέρδη έχουν αυτές οι εταιρείες;! Δεν ήξερα ότι μιλάμε για τέτοια μεγέθη!

Σκεψου το απλο ενα συμβολαιο εχω κανει στην Vodafone και με έχει δεσμευσει για 2 χρονια περιπου. Πριν απο αυτα δεν φευγω πρεπει να πληρώσω. Συμβολαιο κανεις ουσιαστικα.

Αυτο τι ακριβως σημαινει? οτι αν εσυ τους έκανες 10 συμβολαια στους 2 μήνες και σε διώξουν τον 3ο θα έχεις παρει ξερω γω 320 + 320 = 640 ευρω με υποθεση 35 ευρω το μηνα στο συμβολαιο το μηνα για καθε χρηστη αυτοι θα πάρουν σιγουρα οτι και αν γινει 35 * 12 * 10 = 4200 ευρω απο σενα μονο για τον 1ο χρονο. 8400 ευρω περιπου οσο διαρκει το συμβολαιο. Αν υποθεσουμε οτι διαρκει για 2 χρονια δηλαδη 24 μήνες. Υπολογισε μετα ποσους εργαζομενους εχουν και ποσα συμβολαια κλεινει ο καθενας.

Εσυ ας πουμε εχεις φυγει και αυτοι παιρνουν φραγκα απο συμφωνια που έκλεισες εσυ πριν καιρο. Και αυτους κάτι τερμα χαζοι άνθρωποι τους υποστηριζουν και μειωνουν τον εαυτο τους λεγοντας οτι ετσι ειναι η αγορα πλεον τι να κάνουμε. Τιποτα μεγάλε απλα αραξε στο καναπε και κράζε απο το ινσομνια. :cry:  Μη κανεις τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...