Προς το περιεχόμενο

Call center!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον δεν θα έχεις την πίεση να πουλήσεις συμβόλαια. Δεν έχω δουλέψει ποτέ αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο αυτό από τις πωλήσεις.

και τα παραπονα μην νομιζεις ειναι καλυτερα να σε παιρνει ο καθενας και να σε βριζει

τί να σου πώ, η εκμετάλλευση της εκμετάλλευσης, ώ εκμετάλλευση!

Αν δεν είσαι στο ταμείο Ανεργίας και επείγεσαι να έχεις ένσημα για ΙΚΑ κάντο αν δεν έχεις άλλη πρόταση. Αλλά να δουλεύεις για αυτό το ποσό 4ωρο να υποθέσω και μάλιστα μετά τις 10 το βράδυ που έχει και προσαύξηση νυχτερινή, θα σου έλεγα όχι.

ναι και μαλιστα μεχρι της 12-12.30 που δεν θα εχει μετα ΜΜΜ , κοιτα απο λεφτα εχω αναγκη αλλα αν δεκτω θα το κανω για την προυπηρεσια μπας και βρω τιποτα καλυτερο αργοτερα.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και τα παραπονα μην νομιζεις ειναι καλυτερα να σε παιρνει ο καθενας και να σε βριζει

ναι και μαλιστα μεχρι της 12-12.30 που δεν θα εχει μετα ΜΜΜ , κοιτα απο λεφτα εχω αναγκη αλλα αν δεκτω θα το κανω για την προυπηρεσια μπας και βρω τιποτα καλυτερο αργοτερα.

Ε τουλάχιστον σε παίρνουν αυτοί, δεν παίρνεις εσύ να τους πρήζεις...:) Λογικά κάποιες τυποποιημένες απαντήσεις θα είναι κιόλας και γεια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα ρώτησα την εταιρεία που με έστειλε να μου πουν το οικονομικό τελικά είναι 400 μεικτά δηλαδή περίπου 315 καθαρά, παπάρια μάντολες.

Δηλαδή θα παίρνω 2.8 την ώρα και 14 ευρώ "μεροκάματο" ζωαρα θα κανω θα βαζω και λεφτα στην ακρη χάχα.

Y.γ

Και εγώ ξέρω αρκετά έχω γνωστό στο ΣΕΤΗΠ η εταιρεία είναι 360 connect ανηκε στην HOL  και τώρα στην βόντα αφού την εξαγόρασε, η μίσθωση θα γίνει μέσω ενοικίασης από την ICAP.

Αν δεν απατωμαι εισαι επι μακρον ανεργος βαση των δικων σου λεγομενων εδω μεσα.

Και βαση των δικων σου λεγομενων παλι, εχεις αναγκη τα λεφτα και την προυπηρεσια, παρολα αυτα φαινεται να απορριπτεις τη θεση γιατι δεν σε ικανοποιουν οι απολαβες.

Mε τι μισθο θα πηγαινες να δουλεψεις τηλεφωνικο κεντρο; Η πιο σωστα, τι μισθο θα περιμενες να δινουν στους τηλεφωνητες;

Δημοσ.

Δηλαδη επειδη ειναι χρονια ανεργος θα πρεπει να παρει λιγα? Τιμωρια και ετσι? Σου λεει οτι με αυτα τα λεφτα δεν καλυπτει ουτε τα βασικα εξοδα και εχει δικιο.

Καποιοι λενε οτι δινουν δουλεια σε κοσμο τους τρωνε ολη τη μερα και δεν καλυπτουν ουτε τα εξοδα τους.Αστειοι η πιο σωστα καραγκιοζηδες.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη επειδη ειναι χρονια ανεργος θα πρεπει να παρει λιγα? Τιμωρια και ετσι? Σου λεει οτι με αυτα τα λεφτα δεν καλυπτει ουτε τα βασικα εξοδα και εχει δικιο.

Καποιοι λενε οτι δινουν δουλεια σε κοσμο τους τρωνε ολη τη μερα και δεν καλυπτουν ουτε τα εξοδα τους.Αστειοι η πιο σωστα καραγκιοζηδες.

Τόσα παίρνουν και όσοι δουλεύουν χρόνια. Δυστυχώς οδηγούμαστε αργά ή γρήγορα σε λαϊκή εξέγερση. Η Μάτια Αντουανετα έτσι έχασε το κεφάλι της στη Γαλλική Επανάσταση. Όταν το συνειδητοποιήσουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται θα είναι αργά. Επειδή η αισχροκέρδεια και ο βήχας δεν κρύβονται.

• Like 2
Δημοσ.

Τόσα παίρνουν και όσοι δουλεύουν χρόνια. Δυστυχώς οδηγούμαστε αργά ή γρήγορα σε λαϊκή εξέγερση. Η Μάτια Αντουανετα έτσι έχασε το κεφάλι της στη Γαλλική Επανάσταση. Όταν το συνειδητοποιήσουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται θα είναι αργά. Επειδή η αισχροκέρδεια και ο βήχας δεν κρύβονται.

Μπα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν απατωμαι εισαι επι μακρον ανεργος βαση των δικων σου λεγομενων εδω μεσα.

Και βαση των δικων σου λεγομενων παλι, εχεις αναγκη τα λεφτα και την προυπηρεσια, παρολα αυτα φαινεται να απορριπτεις τη θεση γιατι δεν σε ικανοποιουν οι απολαβες.

Mε τι μισθο θα πηγαινες να δουλεψεις τηλεφωνικο κεντρο; Η πιο σωστα, τι μισθο θα περιμενες να δινουν στους τηλεφωνητες;

εχω για αυτο και παω σε τετοιες δουλειες απλα τα λεφτα ειναι λιγα μεχρι τωρα με βοηθαει μια θεία μου και δουλεια να πιασω παλι θα με βοηθαει η θεια γιατι δεν βγαινω δεν νομιζω να ειμαι παραλογος , με 400 ευρω και ωραριο το οποιο ηταν μεχρι της 11.30 για να προλαβαινω τα ΜΜΜ θα ημουν ικανοποιημένος.

Οπως ειπα θα το εκαναν για την προυπηρεσια αλλα τωρα που το σκεφτομαι ποσο να μετραει σε αυτο τον χωρο δηλαδη και 3 χρονια να εχω θα επαιρνα πιο πολλα νομιζω τα ποσα ειναι φιξ πλεον.

Δημοσ.

Σε άλλες χώρες τι μισθό δίνουν για τέτοιες θέσεις;

Το βρήκαμε σκοινί κορδόνι τώρα ότι αν δεν έχεις ντοκτορά θα πρέπει να αμείβεσαι με χαρτζιλίκι...

Zio, για σένα:

https://www.ted.com/talks/nick_hanauer_beware_fellow_plutocrats_the_pitchforks_are_coming?language=en

• Like 1
Δημοσ.

Σε άλλες χώρες τι μισθό δίνουν για τέτοιες θέσεις;

Το βρήκαμε σκοινί κορδόνι τώρα ότι αν δεν έχεις ντοκτορά θα πρέπει να αμείβεσαι με χαρτζιλίκι...

Δεν ξέρω αλλά δεν ξέρω κι αν έχει νόημα να το συγκρίνουμε αν δεν ξέρουμε κόστος ζωής κλπ. Άντε και δίνουν 1500€ στην Ελβετία δηλαδή, τι να λέει;

Δημοσ.

1500 στην Ελβετία όταν ο βασικός ξεκινάει από 4000 CHF?

Και όχι, το supermarket δεν κοστίζει 10 φορές πάνω για να δίνουν 400 στην Ελλάδα...

Δημοσ.

1500 στην Ελβετία όταν ο βασικός ξεκινάει από 4000 CHF?

Και όχι, το supermarket δεν κοστίζει 10 φορές πάνω για να δίνουν 400 στην Ελλάδα...

Τυχαία νούμερα έγραψα. Εννοώ ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μόνο μισθούς. Πχ για Αγγλία έχουν γράψει πολλές φορές και τα παιδιά εδώ ότι με 1500€ ίσα που περνάς, εδώ με τόσα είσαι βασιλιάς (οκ σχεδόν).

Δημοσ.

Να συγκρίνουμε Lidl με Migros/Coop, να δούμε αν βγαίνουν τα κουκιά...

Για να υπολογίσουμε το κόστος ζωής λες; Λογικά αυτοί που τα γράφουν αυτά θα έχουν συγκρίνει.

Δημοσ.

δε γινεται οι μισθοι να μη σε βγαζουν αλλιως θα ειχανε και αυτοι προβλημα με τις χωρες τους! Το παραλογο να ανεβαινουν οι φοροι και οι τιμες και ταυτοχρονα να πεφτουν οι μισθοι μονο εδω γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...