Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Συμβαση εργασιας μιας μονο εβδομαδας...Την ειδα κι αυτη σημερα... 5ωρη απασχοληση με ωρομισθιο 3,52 (μικτα φυσικα...) Αντε και στις ...ημερισιες !!! 1
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Συμβαση εργασιας μιας μονο εβδομαδας...Την ειδα κι αυτη σημερα... 5ωρη απασχοληση με ωρομισθιο 3,52 (μικτα φυσικα...) Αντε και στις ...ημερισιες !!! Εντάξει και στο nba 10ήμερα συμβόλαια κάνουν! 2
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 με 3,52 το δευτερολεπτο Εντάξει λεπτομέρειες! 2
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πηγα σε αλλο σημερα και με ρωτησαν αν θα εχω προβλημα που και που για το "καλο της εταρειας" αν εχανα το διάλειμμα γιατι ειχε φορτο εργασιας .... 600 ευρω μεικτα για 8ωρο το οποιο κατι μου λεει οτι παλι για το καλο της εταιρειας θα γιμει 10ωρο... 1
Anorymous Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ξανά πήγα γιατί πέρασα στην δεύτερη φάση και από οκτώ ώρες τώρα τι το κάνουν πέντε χωρίς να με ειδοποιήσουν ενώ από 600 καθαρά τώρα ξαφνικά δεν ξέρουν πόσο θα παίρνω απλά μου είπε θα πάει "αναλογικά"...
insomnia888 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ξανά πήγα γιατί πέρασα στην δεύτερη φάση και από οκτώ ώρες τώρα τι το κάνουν πέντε χωρίς να με ειδοποιήσουν ενώ από 600 καθαρά τώρα ξαφνικά δεν ξέρουν πόσο θα παίρνω απλά μου είπε θα πάει "αναλογικά"... Αν είναι αναλογικά τότε θα είναι 400 ευρώ. Φυσικά έχε υπόψη σου ότι το Μάιο ίσως τον πληρωθεις Σεπτέμβρη. Οι περισσότεροι από δαυτους είναι ανεκδιηγητοι. Ούτε 5 λεπτά διάλειμμα για ένα τσιγάρο? Σιγά ρε, καρδιοχειρουργικο είναι?
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ξανά πήγα γιατί πέρασα στην δεύτερη φάση και από οκτώ ώρες τώρα τι το κάνουν πέντε χωρίς να με ειδοποιήσουν ενώ από 600 καθαρά τώρα ξαφνικά δεν ξέρουν πόσο θα παίρνω απλά μου είπε θα πάει "αναλογικά"... Αναφέρεσαι σε call center που παίρνει και κάνει προσφορές για συμβόλαια κλπ; Ή για υποστήριξη; 1
DDevil Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Βασικα οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι καραγκιοζηδες οποτε δεν αξιξζει καν να ασχοληθει καποιος μαζι τους για μενα καλυτερα αν δεν βρισκεις κατι αλλο ψαξε σερβιτορος σε κανα στη πλακα που εεχει κινηση και τουριστες. 2
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Βασικα οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι καραγκιοζηδες οποτε δεν αξιξζει καν να ασχοληθει καποιος μαζι τους για μενα καλυτερα αν δεν βρισκεις κατι αλλο ψαξε σερβιτορος σε κανα στη πλακα που εεχει κινηση και τουριστες. Ο anorymous είπε ότι δεν μπορεί να πάει για σερβιτόρος. Κοίτα αν πληρώνουν είναι μια λύση, έστω προσωρινά.
Anorymous Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αναφέρεσαι σε call center που παίρνει και κάνει προσφορές για συμβόλαια κλπ; Ή για υποστήριξη; για υποστήριξη για συμβολαια και παραπονα, αργοτερα λογο των γνωσεων μου μπορει να παω και στο τμημα τεχνικης υποστήριξης Αν είναι αναλογικά τότε θα είναι 400 ευρώ. Φυσικά έχε υπόψη σου ότι το Μάιο ίσως τον πληρωθεις Σεπτέμβρη. Οι περισσότεροι από δαυτους είναι ανεκδιηγητοι. Ούτε 5 λεπτά διάλειμμα για ένα τσιγάρο? Σιγά ρε, καρδιοχειρουργικο είναι? απο αυτα που ξερω η εν λογο εταιρεια για το χωρο ειναι "παραδεισος" απλα τα 400 ειναι λιγα γιατι εχει βαρδιες μεχρι τις 12.30 το βραδυ οποτε αρκετα απο αυτα τα λεφτα που υπολογιζα οτι θα επαιρνα θα πηγαιναν σε ταξια.
insomnia888 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 για υποστήριξη για συμβολαια και παραπονα, αργοτερα λογο των γνωσεων μου μπορει να παω και στο τμημα τεχνικης υποστήριξης απο αυτα που ξερω η εν λογο εταιρεια για το χωρο ειναι "παραδεισος" απλα τα 400 ειναι λιγα γιατι εχει βαρδιες μεχρι τις 12.30 το βραδυ οποτε αρκετα απο αυτα τα λεφτα που υπολογιζα οτι θα επαιρνα θα πηγαιναν σε ταξια. αν θες κάνουμε μου pm την εταιρεία, έχω κάνει μεγάλη βόλτα και γνωρίζω τις περισσότερες 1
Anorymous Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 αν θες κάνουμε μου pm την εταιρεία, έχω κάνει μεγάλη βόλτα και γνωρίζω τις περισσότερες Πήρα ρώτησα την εταιρεία που με έστειλε να μου πουν το οικονομικό τελικά είναι 400 μεικτά δηλαδή περίπου 315 καθαρά, παπάρια μάντολες. Δηλαδή θα παίρνω 2.8 την ώρα και 14 ευρώ "μεροκάματο" ζωαρα θα κανω θα βαζω και λεφτα στην ακρη χάχα. Y.γ Και εγώ ξέρω αρκετά έχω γνωστό στο ΣΕΤΗΠ η εταιρεία είναι 360 connect ανηκε στην HOL και τώρα στην βόντα αφού την εξαγόρασε, η μίσθωση θα γίνει μέσω ενοικίασης από την ICAP.
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 για υποστήριξη για συμβολαια και παραπονα, αργοτερα λογο των γνωσεων μου μπορει να παω και στο τμημα τεχνικης υποστήριξης απο αυτα που ξερω η εν λογο εταιρεια για το χωρο ειναι "παραδεισος" απλα τα 400 ειναι λιγα γιατι εχει βαρδιες μεχρι τις 12.30 το βραδυ οποτε αρκετα απο αυτα τα λεφτα που υπολογιζα οτι θα επαιρνα θα πηγαιναν σε ταξια. Τουλάχιστον δεν θα έχεις την πίεση να πουλήσεις συμβόλαια. Δεν έχω δουλέψει ποτέ αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο αυτό από τις πωλήσεις. 1
insomnia888 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Πήρα ρώτησα την εταιρεία που με έστειλε να μου πουν το οικονομικό τελικά είναι 400 μεικτά δηλαδή περίπου 315 καθαρά, παπάρια μάντολες. Δηλαδή θα παίρνω 2.8 την ώρα και 14 ευρώ "μεροκάματο" ζωαρα θα κανω θα βαζω και λεφτα στην ακρη χάχα. Y.γ Και εγώ ξέρω αρκετά έχω γνωστό στο ΣΕΤΗΠ η εταιρεία είναι 360 connect ανηκε στην HOL και τώρα στην βόντα αφού την εξαγόρασε, η μίσθωση θα γίνει μέσω ενοικίασης από την ICAP. τί να σου πώ, η εκμετάλλευση της εκμετάλλευσης, ώ εκμετάλλευση! Αν δεν είσαι στο ταμείο Ανεργίας και επείγεσαι να έχεις ένσημα για ΙΚΑ κάντο αν δεν έχεις άλλη πρόταση. Αλλά να δουλεύεις για αυτό το ποσό 4ωρο να υποθέσω και μάλιστα μετά τις 10 το βράδυ που έχει και προσαύξηση νυχτερινή, θα σου έλεγα όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα