DDevil Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα! Πριν κάτι μέρες με πήραν από call center για προώθηση πακέτων vodafone και τα σχετικά.Απλά είμαι κάπως διστακτικός γιατί ένας φίλος μου είχε πάει σε παρόμοια εργασία και κατέληξε να πάει 1 μηνα έτσι χωρίς να τον πληρώσουν. Μην πας δουλευεις με ποσοστα και ειναι κωλοδουλεια. Ο καθε βλαμμενος θα ξεσπάει πανω σου. Για μενα καλυτερα κάτσε μάθε αράβικα και πηγαινε διερμηνέας στους μετανάστες.
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν γνώριζα για το ΣΕΤΗΠ και ευχαριστώ για την πληροφορία. δεν κανει τιποτα, καλο ειναι να ξερουμε το σωματειο μας και να κανουμε μαζι ενεργιες γιατι μονοι μας δεν βρισκουμε ακρη . δεν κανει εκπληξη τιποτα απο αυτα που λες εχω ακουσει παρομια, αλλο τραγικο ξερω για υπαλληλους που τους εδιωξαν οταν ζητησαν αντιγραφο της συμβασης τους η εταιρεια δεν την εδινε και οταν επεμειναν τα παιδια τα εδιωξαν γιατι λεει ηταν αναγωγη η συμπεριφορα τους.
DDevil Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 δεν κανει τιποτα, καλο ειναι να ξερουμε το σωματειο μας και να κανουμε μαζι ενεργιες γιατι μονοι μας δεν βρισκουμε ακρη . δεν κανει εκπληξη τιποτα απο αυτα που λες εχω ακουσει παρομια, αλλο τραγικο ξερω για υπαλληλους που τους εδιωξαν οταν ζητησαν αντιγραφο της συμβασης τους η εταιρεια δεν την εδινε και οταν επεμειναν τα παιδια τα εδιωξαν γιατι λεει ηταν αναγωγη η συμπεριφορα τους. Μηπως δεν υπηρχε καν συμβαση???? το αντιγραφο της συμβασης το ζητησαν απο την εταιρεια??? σε δουλεψανε. Η εταιρεια κραταει και πρωτοτυπο και αντιγραφο???
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Για μενα καλυτερα κάτσε μάθε αράβικα και πηγαινε διερμηνέας στους μετανάστες. Έλα ρε, αν στρωθω το Σάββατοκυριακο θα προλάβω να μάθω; 1
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μηπως δεν υπηρχε καν συμβαση???? το αντιγραφο της συμβασης το ζητησαν απο την εταιρεια??? σε δουλεψανε. Η εταιρεια κραταει και πρωτοτυπο και αντιγραφο??? φυσικα και υπηρχε συμβαση , ζητησαν να δουν την συμβαση που υπεγραψαν που ειναι το περιεργο ?
DDevil Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με 10-20 λέξεις κάνεις ανετα τον διερμηνεα σε δικαστηριο και τσιμπάς 15ευρω για καθε διερμηνεια. Κουτουλάνε δεν μπορουν να βγάλουν άκρη με τους Κουρδους. φυσικα και υπηρχε συμβαση , ζητησαν να δουν την συμβαση που υπεγραψαν που ειναι το περιεργο ? Το περιεργο ειναι οτι δεν κράτησαν αντιγραφο. Δεν υπάρχει αυτο που γράφεις. Θα με βάλεις να υπογράψω συμφωνητικο και δεν θα κρατησω αντιγραφο??? στην χειροτερη για δικια μου χρηση? ακομα και νομικη αν χρειαστει? αποκλειεται. Το περιεργο ειναι να ζητάς απο την εταιρεια να σου δώσει κάτι που καταχρηστικά κρατάει στην κατοχη της και σου ανήκει. Τι δουλεια εχει η εταιρεια με αντιγραφο δικιάς μου συμβασης? Ειναι αυτο που λεγαμε το μεσημερι .... οι καλες εξηγησεις απο την αρχη φαινονται. Τι δεν μου δινεις αντιγραφο? σηκωνομαι και φευγω και δεν προχωρω και σε καμια συμφωνια. Τοσο απλά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Α, και σε δικαστήριο κιόλας! Προτείνω να αφήσεις τις επαγγελματικες συμβουλές και να αφιερωθεις στις ερωτικές... 2
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με 10-20 λέξεις κάνεις ανετα τον διερμηνεα σε δικαστηριο και τσιμπάς 15ευρω για καθε διερμηνεια. Κουτουλάνε δεν μπορουν να βγάλουν άκρη με τους Κουρδους. Το περιεργο ειναι οτι δεν κράτησαν αντιγραφο. Δεν υπάρχει αυτο που γράφεις. Θα με βάλεις να υπογράψω συμφωνητικο και δεν θα κρατησω αντιγραφο??? στην χειροτερη για δικια μου χρηση? ακομα και νομικη αν χρειαστει? αποκλειεται. Το περιεργο ειναι να ζητάς απο την εταιρεια να σου δώσει κάτι που καταχρηστικά κρατάει στην κατοχη της και σου ανήκει. Τι δουλεια εχει η εταιρεια με αντιγραφο δικιάς μου συμβασης? Ειναι αυτο που λεγαμε το μεσημερι .... οι καλες εξηγησεις απο την αρχη φαινονται. Τι δεν μου δινεις αντιγραφο? σηκωνομαι και φευγω και δεν προχωρω και σε καμια συμφωνια. Τοσο απλά. για αυτο λεμε οτι στα call center ειναι σαν γαλερες με σκλαβους, υπαρχει φοβος εδω πολυ δεν ρωτανε ποσα θα παιρνουν και το ωραριο εχουν τοσο αναγκη που τους φτανει απλα να παιρνουν ενα χαρτζιλικι για μισθο.
deesnider Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έλα ρε, αν στρωθω το Σάββατοκυριακο θα προλάβω να μάθω; Αν στρωθείς, ναι, προλαβαίνεις. Να στρωθείς όντως όμως, όχι κάθε τρεις και λίγο μαλακιούλες, τηλέφωνα στη γκόμενα και facebook. Θέλει αφοσίωση... 2
insomnia888 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Στη σύμβαση αναφέρεται υποχρεωτικά το ωράριο εργασίας. Μπορεί να τον είχαν δηλώσει πρωινό στην επιθεωρηση ενώ στην πραγματικότητα είχε κυλιομενο. Έτσι πέφτουν πρόστιμα. Για αυτό δεν του έδιναν αντίγραφο. Ίσως να μην τους έπαιρνε ούτε για τροποποιητικη και έτσι τον έδιωξαν. Κουτοπονηρια βέβαια και οι απολυμενοι αν ήθελαν μπορούσαν να τους χορέψουν στο τηγάνι.
DDevil Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Α, και σε δικαστήριο κιόλας! Προτείνω να αφήσεις τις επαγγελματικες συμβουλές και να αφιερωθεις στις ερωτικές... Ρε βλαμμενε αφου εχεις άγνοια τι σχολιαζεις?! Αν στρωθείς, ναι, προλαβαίνεις. Να στρωθείς όντως όμως, όχι κάθε τρεις και λίγο μαλακιούλες, τηλέφωνα στη γκόμενα και facebook. Θέλει αφοσίωση... Δεν κανω πλάκα σε περιοχές οπου ανθρωποι αλλοδαποι χωρις χαρτιά συλλαμβάνονται και πάνε δικαστηριο ένας διερμηνέας ειναι πολυ απαραιτητος και μάλιστα οχι για να βγάλει λογο να ξέρει 2-3 πράγματα να τους εξηγησει το κατηγορητηριο (κουκιά καθε φορά) και μετα να εξηγησει στους δικαστες τι ειπαν αυτοι. για αυτο λεμε οτι στα call center ειναι σαν γαλερες με σκλαβους, υπαρχει φοβος εδω πολυ δεν ρωτανε ποσα θα παιρνουν και το ωραριο εχουν τοσο αναγκη που τους φτανει απλα να παιρνουν ενα χαρτζιλικι για μισθο. Καλυτερα σερβιτορος φιλε. Εκει ας δουλεψεις και μαυρα που λεει ο λογος αφου ξέρεις πως στη λήξη της ημέρας θα τσιμπήσεις το μεροκάματο. Παντως ειναι πολυ κουλο να υπογράψεις κατι και να μην κρατάς αντιγραφο ειναι αδιανοητο να υπάρχει σε εγγραφο η υπογραφη σου και να μην εχεις προσβαση ή να σου λενε απαγορευεται να το δειτε ή δεν σας το δινουμε επεμβαίνει δικηγορος με την μια. Δεν γινονται αυτά. Στη σύμβαση αναφέρεται υποχρεωτικά το ωράριο εργασίας. Μπορεί να τον είχαν δηλώσει πρωινό στην επιθεωρηση ενώ στην πραγματικότητα είχε κυλιομενο. Έτσι πέφτουν πρόστιμα. Για αυτό δεν του έδιναν αντίγραφο. Ίσως να μην τους έπαιρνε ούτε για τροποποιητικη και έτσι τον έδιωξαν. Κουτοπονηρια βέβαια και οι απολυμενοι αν ήθελαν μπορούσαν να τους χορέψουν στο τηγάνι. Εγω δεν θα εφευγα παντως αμα δεν επαιρνα αντιγραφο της συμβασης στα χέρια μου. Εχει την υπογραφη μου πάνω, μου ανήκει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ρε βλαμμενε αφου εχεις άγνοια τι σχολιαζεις?! Έχεις δίκιο, όταν μιλάνε οι ειδικοί οι υπόλοιποι πρέπει να ακούμε ευλαβικα...
DDevil Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έχεις δίκιο, όταν μιλάνε οι ειδικοί οι υπόλοιποι πρέπει να ακούμε ευλαβικα... Έτσι μπράβο. Ουτε εγω σε εχω διακοψει στις συμβουλες που δινεις για καλυτερο φιδιασμα στο θρεντ του στρατού. Ο καθενας στην ειδικοτητα του. ο.Ο 1
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλυτερα σερβιτορος φιλε. Εκει ας δουλεψεις και μαυρα που λεει ο λογος αφου ξέρεις πως στη λήξη της ημέρας θα τσιμπήσεις το μεροκάματο. Παντως ειναι πολυ κουλο να υπογράψεις κατι και να μην κρατάς αντιγραφο ειναι αδιανοητο να υπάρχει σε εγγραφο η υπογραφη σου και να μην εχεις προσβαση ή να σου λενε απαγορευεται να το δειτε ή δεν σας το δινουμε επεμβαίνει δικηγορος με την μια. Δεν γινονται αυτά. Εγω δεν θα εφευγα παντως αμα δεν επαιρνα αντιγραφο της συμβασης στα χέρια μου. Εχει την υπογραφη μου πάνω, μου ανήκει. Φιλε σερβιτορος για να γινεις πρεπει να εχεις και μια Α εμφανιση δεν τους παιρνουν ολους. Δεν ξερω γιατι πεφτεις απο τα συννεφα εδω εμενα που ημουν στο δημοσιο με 5μηνο του ΟΑΕΔ μου βγαλαν το λαδι για να παρω την συμβαση και πιστευεις οτι δεν γινονται χειροτερα σε ιδιωτικο τομεα.
DDevil Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Για μοντελο θα πάς ή για σερβιτορος? Για αυτο σου λεω οτι ζητάς εξαρχης αντιγραφο και βλεπεις ποιοι ειναι συνεργάσιμοι και ποιοι οχι. Ε ρε φιλε εντάξει εγω δεν θα πηγαινα να δουλεψω σε κάποιον που κάνει τέτοια εξηγηση. Γιατι πιστευω οτι θα ειναι μαλάκας. Για να στο πω και ωμά δηλαδη. Απο το να καθομαι να τσακωνομαι για τα αυτονοητα με εναν μαλάκα προτιμω να κάτσω σπιτι μου ή να ψάξω αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα