Προς το περιεχόμενο

Call center!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πριν κάτι μέρες με  πήραν από call center για προώθηση   πακέτων  vodafone και τα σχετικά.Απλά είμαι κάπως διστακτικός γιατί ένας φίλος μου  είχε πάει σε  παρόμοια εργασία και  κατέληξε να πάει 1 μηνα έτσι χωρίς να τον πληρώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Χασιμο χρονου 100%. Θα πας, συνηθως 2-3 μερες ειναι η εκπαιδευση. Μετα ξεκινας να δουλευεις.

Οι περισσοτεροι πλεον κανουν προσληψη απ την πρωτη μερα, δε ρισκαρουν να φανε προστιμο απ το ικα. Σ αυτη την περιπτωση, μετα απο λιγες μερες που θα φυγεις ή θα σε διωξουν γιατι δεν εκανες 4853 πωλησεις στο 4ωρο, θα πληρωθεις τις μερες που δουλεψες (θα παρεις και ποσοστο απ το δωρο πασχα/αδεια καλοκαιριου).

Αν μετα την εκπαιδευση, σου πουν θα δουλεψεις δοκιμαστηκα κ αν τους κανεις, θα γινει προσληψη, ακομα κ να μεινεις, δε θα πληρωθεις. Αν κανεις 4589 πωλησεις, μπορει να σου πληρωσουν καποιες.

Καπως καλυτερα, ειναι να δουλεψεις στο αντιστοιχο τμημα, στη μαμα-εταιρεια. Απευθειας vodafone κλπ δηλαδη.

• Like 6
Δημοσ.

Οπως διαπιστωνεις οι αποψεις ειναι αρνητικες. Το επιβεβαιωνω κι εγω. Ομως και ο zio10 εχει το δικιο του. Αναλαμβανεις την ευθυνη σου και πας! Καλη τυχη ειτε ετσι ειτε αλλιως!

Δημοσ.

Χαμένος χρόνος.

Μην είσαι απόλυτος . E-value . Απο τους καλύτερους καλοπληρωτές στα call  centers και γενικότερα σαν εταιρία . 

Εχω 3 φίλους που δουλεύουν εκεί . Ο ένας 2 χρόνια και με εκπλήσσουν οι παροχές τους προς το προσωπικό .

Δεν είναι όλα τα call centers χάσιμο χρόνου . 

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον απο πάνω!
Επίσης τα call center είναι ενας καλός τρόπος για να μάθεις να "μιλάς" και να έχεις ευχέρεια λόγου!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον απο πάνω!

Επίσης τα call center είναι ενας καλός τρόπος για να μάθεις να "μιλάς" και να έχεις ευχέρεια λόγου!

Αχ ναι!
  • Like 1
Δημοσ.

Μην είσαι απόλυτος . E-value . Απο τους καλύτερους καλοπληρωτές στα call centers και γενικότερα σαν εταιρία .

Εχω 3 φίλους που δουλεύουν εκεί . Ο ένας 2 χρόνια και με εκπλήσσουν οι παροχές τους προς το προσωπικό .

Δεν είναι όλα τα call centers χάσιμο χρόνου .

Φιλε μου επειδη εκει βρισκομαι περα του οτι οντως ειναι τυπικοι στη μισθοδοσια,οι μισθοι ειναι στον πατο... 215 ευρω οι 4ωροι και 325 οι 6ωροι γιατι 8ωρους δεν παιρνουν πλεον...μονο αν πιασεις τους εξωφρενικους στοχους που βαζουν τοτε παιρνεις ticket restaurants. Για να γινει αυτο βεβαια φευγεις με ενα κεφαλι καζανι καθε μερα.
  • Like 5
Δημοσ.

Φιλε μου επειδη εκει βρισκομαι περα του οτι οντως ειναι τυπικοι στη μισθοδοσια,οι μισθοι ειναι στον πατο... 215 ευρω οι 4ωροι και 325 οι 6ωροι γιατι 8ωρους δεν παιρνουν πλεον...μονο αν πιασεις τους εξωφρενικους στοχους που βαζουν τοτε παιρνεις ticket restaurants. Για να γινει αυτο βεβαια φευγεις με ενα κεφαλι καζανι καθε μερα.

Mιλούσα για 8ωρη εργασία . Αλλά δεν μιλάω μόνο για τον μισθό . Μιλάω για τον σύνολο των παροχών. Πληρώνουν κανονικά υπερωρίες κανονικά αργίες και Κυριακές . Bonus πωλήσεων bonus εκπαιδευσης αν τα πας καλά πληρωμένες εκπαιδεύσεις . Αν κάνεις νυχτερινή βάρδια όλα είναι τσάμπα να φας . Τιμές σχεδόν στο κόστος για να φας στο κυλικείο κ.α . 

Επίσης ο ένας φίλος μου που δουλεύει για συμβόλαια Cosmote  γι ακαθες συμβόλαιο που υπογράφουν παίρνει έξτρα διάλειμμά μερικά λεπτά . Μια φορά εφτασε να κάνει σχεδόν μια ώρα διάλειμμα και γενικά τους πετυχαίνει τους στόχους (όχι πάντα αλλά κάποιον μήνα θα πάρει bonus σε ticket restaurant κάποιον άλλο όχι κτλ)

Γενικά το επίπεδο των παροχών (όχι μεμονομένα ο μισθός αλλά όλα ακόμα και οι συνθήκες εργασίας) είναι αξιοπρεπεστατο και σε ανταμείβουν για ότι πετυχαίνεις καθώς και υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης.

Επίσης για κάποιους που λένε ούτε με σφαίρες call center γιατί θα καταστρέψω την ψυχολογία μου και τα νεύρα μου . Δεκτό ότι δεν αντέχουν όλοι την πίεση όπως όλοι δεν αντέχουν τις ειδικές δυναμεις  (σε ψυχολογικό επίπεδο)

AΛΛΑ τα call centers δεν είναι μόνο outbound calls ! Σε inbound calls δεν υπάρχει ούτε άγχος ούτε στόχοι ούτε πίεση . 

Σε inbound calls ειδικά σε νυχτερινες βάρδιες συνήθως πέφτει ξύσιμο .

Αλλά για να πας απο το μηδέν σε outbounds θα φας πρώτα το αγγούρι στις inbounds ! Πως να το κάνουμε; Αγγούρι καρότο μαστίγιο για να ανέβεις ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...