Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• μην λειτουργεις με chrome (τραβαει πολυ μνημη απο την ram, καλυτερο και ασφαλεστερο ειναι το mozilla)

στα windows 7 32bit θες 2gb ram και πανω (με κατι λιγοτερο κολλας)

στα windows 7 64bit θες 4gb ram και πανω (με κατι λιγοτερο κολλας)

κανε απεγκατασταση και στα δυο antivirus και κατεβασε της microsoft το security essentials

κανε μια αξιολογηση του υπολογιστη σου στο συστημα σου

Δημοσ.

Το microsoft security essentials είναι διακοσμιτικό, καλύτερα να βάλει ξανά το 360 total security. @ Angelosko από τη στιγμή που έχει 4 gb ram δεν αξίζει να βάλει τα 32αρια και επίσης η αξιολόγηση των windows είναι για εφέ, δεν προσφέρει πραγματικές μετρήσεις.

Δημοσ.

αδελφε καλα το οτι εχεις 2 antivirus, βγαλτα και τα 2 και βαλε το ενα. Η΄το 360 βαλε η΄το avast. Τα αλλα ειναι πιο βαρια.Μετα απο οτι ειδα κατι σου παιζει με τον chrome και σου τρωει ολη την μνημη! κανονικα επρεπε να εχεις καπου 1 με 1,5 gb πιασμενα και 2,5 με 3 ελευθερα κι εσυ εχεις μονο 1,1 ελευθερα! εκει ειναι το θεμα σου νομιζω..

Δημοσ.

Καλημερα παιδια εβγαλα  το  AVG Τελικα!Αφησα το  360,αν και δεν ξερω κατα ποσο το 360 ειναι καλο σαν προγραμμα προστασιας.Τα ειχα και  τα  2 γιατι οπως μου ειχαν πει  οτι το  ενα  δουλευει  πισω απο  το  αλλο  χωρις να δημιουργει προβλήματα. Για  να  δούμε τώρα!

Δημοσ.

Καλημερα εχω μια  μικρη  Βελτιστοποιηση!Πρεπει  να  δω και  πως θα  ρυθμισω την εναρξη ωστε  κασι συτη  να ειναι  γρηγοροτερη,αλλα  και να αποδωτικοτερη  απο πλευράς πορων!

Δημοσ.

Απαγορεύεται να έχεις 2 antivirus.Ασε το Norton και εγκατέστησε το Malware για να σκαναρεις που και που κ μ αυτό.

Η αγορά ssd θα δώσει σοβαρή ανάσα στο μηχάνημα,ασχετα των κολληματων που παρατηρεις.

Δημοσ.

ποση ελευθερη μνημη εχεις τωρα οταν ξεκιναει το pc?

Καλημερα φιλε  μου,δεν  θυμαμαι  και  δεν  ξερω πως να  το  δω να  σου  πω  την  αληθεια!

Δημοσ.

^ ΔΙαχείρηση εργασιών> καρτέλα 'επιδόσεις'> εποπτεία πόρων> καρτέλα 'μνήμη'.

Δημοσ.

φίλε μου καλό θα ήταν να ξανακάνεις ένα φορμάτ με καθαρή εγκατάσταση και να περάσεις μόνο τα απαραίτητα...

βλέπω στις διεργασίες σου nexus , glasswire,avg, 360security μπάχαλο.. κάνε μια εγκατάσταση windows από καθαρό ISO και πέρνα drivers , 1 antivirus που εμπιστεύεσαι, firefox και τα απαραίτητα για σένα. ελπίζω να μην πέρασες drivers μέσω των προγραμμάτων που σκανάρουν τον υπολογιστή και κατεβάζουν αυτόματα ένα κάρδο μπούρδες υποτιθέμενες για drivers .. Drivers αποκλειστικά και μόνο από το site του κατασκευαστή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...