Προς το περιεχόμενο

lg g4

Chris Pach.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πολύ ωραία όλα αυτά, επανέρχομαι, σε τι ακριβώς χρησιμοποιείται ΣΗΜΕΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ;;;; Μήπως -για την ώρα- είναι λίγο gimmick το NFC?

Γιατι στην Ελλαδα δεν δουλευει  κανεις με αυτοματισμους ας πουμε.. 

Ναι για σενα ειναι αχρηστο για μενα και αρκετους αλλους ειναι ενας λογος να μη παρουμε συσκευη διχως nfc.

Δημοσ.

Όχι και gimmick. Κάτι τέτοιες απόψεις οδήγησαν στην έλλειψη nfc στο Oneplus Two

Εξαιτίας της άποψης ότι εδώ και χρόνια δε χρειάζεται στην Ελλάδα δεν το έβαλαν στο oneplus 2?...
Δημοσ.

Ερώτηση. Έχει κάποιος να προτείνει καλό tempered glass για το εν λόγω κινητό? Αγορά από Amazon.

Αν έχει το amazon nilkkin 9H+ πάρε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το βρήκα 7 ευρώ από banggood. Βέβαια το πήρα 22/11 και ήρθε 30/12.

Εξαιτίας της άποψης ότι εδώ και χρόνια δε χρειάζεται στην Ελλάδα δεν το έβαλαν στο oneplus 2?...

Γενικά.
Δημοσ.

Αν έχει το amazon nilkkin 9H+ πάρε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το βρήκα 7 ευρώ από banggood. Βέβαια το πήρα 22/11 και ήρθε 30/12.

Έχει, με παράδοση αύριο, 10£ :P Thanks mate

Δημοσ.

Alright, παρήγγειλα και από casebase και θα δω διαφορές μεταξύ των 2.

Στο my phone το κάνουν praise αυτό που σου είπα. Και εγώ μαζί τους. Δεν νομίζω να βρείς ανάλογη ποιότητα σε τέτοια τιμή. Μόνο αν έχει καμία spigen.
Δημοσ.

Το nilkkin το εχω δει απο κοντα και σε λιγο καιρο (3 μηνες) εμφανισε φουσκαλες πανω πανω, ενω μεχρι τοτε ηταν μια χαρα. Θα δοκιμασω διαφορα. Εχει κι ενα εταιρειας iVoler με καλες κριτικες. Ughhh

Δημοσ.

Το nilkkin το εχω δει απο κοντα και σε λιγο καιρο (3 μηνες) εμφανισε φουσκαλες πανω πανω, ενω μεχρι τοτε ηταν μια χαρα. Θα δοκιμασω διαφορα. Εχει κι ενα εταιρειας iVoler με καλες κριτικες. Ughhh

θα καταλήξεις με 50 ευρώ cart

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...