Chris Pach. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παιδία,χρειάζομαι λίγη βοήθεια εδώ.Τσέκαρα το G4 της LG και μου φαίνεται άψογο.Και από ισχύ επεξεργαστή και ραμ(3 gb!) και γενικά όλα του τα χαρακτηριστικά είναι υπέροχα πιστεύω,καθώς και η ανάλυση σε οθόνη και κάμερα.Το μόνο αρνητικό που διάβασα από πολλούς είναι η μικρή αντοχή της μπαταρίας. Οι ερωτήσεις μου είναι τρεις:1.Είναι όντως η μπαταρία τόσο αποτυχία και επηρεάζει την συνολική εικόνα του κινήτου; 2.Στο σκρουτζ το βρήκα με 330 αλλά διάβασα επίσης ότι στις 21 αυτού του μήνα βγαίνει και το G5.Πιστεύετε θα πέσει και άλλο η τιμή;πχ 280-290.. 3.Γενίκα σαν κινήτο ανάλογα με την τιμή του αξίζει ή να πάω σε κάποιο άλλο να κοιτάξω;
TheLordOne Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το κλασσικο προβλημα με μπαταρια ειναι θα το συνιθισεις.. Οτι θα πεσει η τιμη ειναι σιγουρο και προφανες! Οσο για τα λεφτα του εγω δεν βλεπω καλυτερη λυση αυτη την στιγμη..σε android φυσικα..
panos- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι κάτοχος. Πραγματικά χρειάζεται τρελή ρύθμιση για να κρατήσει με μέτρια χρήση όλη την ημέρα. Χαμηλή φωτεινότητα, κλειστά δεδομένα και Wifi κλπ εμένα φτάνει τις 11 ωρες και το επόμενο βράδυ θέλει φόρτιση. Με τον φορτιστή που έχει φορτίζει μέσα σε 1 ώρα.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ με ανοιχτά δεδομένα ποτέ δεν περνάω τις ~2.5 ώρες screen on time. Με κλειστά έχω πάει και 4. 1
panos- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ανοίγω Wifi, 4G, BT, NFC όταν τα χρειάζομαι και έχω την φωτεινότητα γύρω στο 15%. Όταν είμαι έξω (την περισσότερη ώρα κάθε μέρα) την έχω στο 60-70. Πάει 10-11 ώρες.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ανοίγω Wifi, 4G, BT, NFC όταν τα χρειάζομαι και έχω την φωτεινότητα γύρω στο 15%. Όταν είμαι έξω (την περισσότερη ώρα κάθε μέρα) την έχω στο 60-70. Πάει 10-11 ώρες.Καλά 15% είναι φωτεινότητα για βράδυ στο δωμάτιο χωρίς κανένα άλλο φως ανοιχτό. Πως την παλεύεις; Μόνιμα 50-70 την έχω. 1
Iris_89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Φωτεινοτητα εχω στο 30 και ειναι μια χαρα. Κατα τ' αλλα, ειναι τρομερο κινητο, η μπαταρια συνηθιζεται.
panos- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλά 15% είναι φωτεινότητα για βράδυ στο δωμάτιο χωρίς κανένα άλλο φως ανοιχτό. Πως την παλεύεις; Μόνιμα 50-70 την έχω. Εχω πρόβλημα με τα ματια μου και με ενοχλεί η υψηλη φωτεινοτητα! 1
VagXal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παντως με ανοιχτο wi-fi,gps εχω 4 ωρες οθονη με φωτεινοτητα στο 55%...Και ειμαι με στοκ Android 6 V20a..
rudigarcia222 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 να ρωτησω και εγω καποια πραγματακια 1)ποσο καλη ειναι η καμερα??διαβαζω πολυ καλα σχολια παντου-συγκριτικα με τον ανταγωνισμο???? 2)και επισης εκτος απο το θεμα αυτονομιας δευτερο αρνητικο ειναι οτι δεν δινει αισθηση πριμιουμ σαν κατασκευη,που ειναι δηλ απο πλαστικο ενω ολοι πλεον εχουν μεταλλο-το νιωθετε καπως ψευτικο??σαν να το φοβαστε?? με μια καλη θηκη σπιγκεν δεν τουμπανιαζει??? 3)θυμαμαι πριν κατι μηνες ειχε βγει προσφορα στα 390 και εγινε ενας χαμος/πως γινεται πλεον να πωλειται στα 330 4)τι ειναι αυτο το μποοτ λοοπ-πρεπει αν αγορασω να προσεξω και να αναφερω να ειναι καινουριο μοντελο?
VagXal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 1)Για μενα που εχω δοκιμασει και τον ανταγωνισμο η καμερα ειναι η καλυτερη ειδικα στις χαμηλου φωτισμου ληψεις.Αν ξερεις και ασχοληθεις με το manual mode θα παθεις πλακα το τι μπορει να κανει η καμερα ειδικα το βραδυ. 2)Οχι και δεν δινει αισθηση premium το g4..Πιασε ενα δερματινο στα χερια σου και θα καταλαβεις..Ειδικα κοκκινο δερμα που το εχω ειναι απλα πανεμορφο και premium.. 3)Διοτι οπως παντα η lg κατεβαζει γρηγορα της τιμες της και αλλωστε σε λιγες μερες ερχεται το G5.. 4)Παρουσιαστικε στις παρτιδες 503,504 και 505 αν θυμαμαι καλα με την τελευταια αναβαθμιση της 6..Δηλαδη στις πρωτες παρτιδες..αν το παρεις τωρα δεν χρειαζεται να ανυσηχεις.
vchristod84 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ανοίγω Wifi, 4G, BT, NFC όταν τα χρειάζομαι και έχω την φωτεινότητα γύρω στο 15%. Όταν είμαι έξω (την περισσότερη ώρα κάθε μέρα) την έχω στο 60-70. Πάει 10-11 ώρες.Συγγνώμη αλλά το nfc πού σου χρησιμεύει;
vchristod84 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qp5il7yhM4YΠολύ ωραία όλα αυτά, επανέρχομαι, σε τι ακριβώς χρησιμοποιείται ΣΗΜΕΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ;;;; Μήπως -για την ώρα- είναι λίγο gimmick το NFC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα