badweed Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 μια και αναφερθηκε το sanitarium που λιγοι πιστευω το ξερουν (δεν το εχω τελειωσει αλλα μου ειχε αφησει εντονες εντυπωσεις με το περιβαλον και τα animation ),να προσθεσω ενα εκπληκτικο παιχνιδι για την εποχη του , το messiah του 2000 πολυ μπροστα (και σε γραφικα και σε gameplay αλλα και σε περιβαλον για την εποχη του ). rpg ειναι οποιοδηποτε παιχνιδι παιζεις με χαρακτηρα πρωταγωνιστικου ρολου . αδιαφορα με τον βαθμο εξελιξης του χαρακτηρα . μπορει να ειναι στρατηγηκης το παιχνιδι με πολλους χαρακτηρες και επειδη εξελισονται καποιοι χαρακτηρες και αυτο να ειναι κρισιμο για την εξελιξη του παιχνιδιου , να εχει στοιχεια rpg . 1
Dorian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 EΝτάξει δεν είναι καθαρόαιμα rpg, και τι έγινε, δεν ενδιαφέρει κανένα παρά τους λάτρες του είδους. Τα rpg στοιχεία πρέπει να μπήκαν σε action Παιχνίδια για να δώσουν μεγαλύτερη αίσθηση διάρκειας και αξίας. Σε κάποιο βαθμό πιστεύω και για την πειρατεία. Αν το fallout ήταν action θα το έπαιζες μια φορά στα γρήγορα, να το τερματίσεις. Τώρα το ψάχνεις, κάνεις δοκιμές, διαβάζεις οδηγούς, τι όπλο είναι καλό, το ξαναπαίζεις με άλλο τρόπο κοκ, το ίδιο το skyrim. Πιο εύκολα βγάζεις το πορτοφόλι για αυτά παρά για κάτι που τελειώνει σε 5-10-20 ώρες. Γενικά τα θετικά ήταν η δημιουργία persistent κόσμων όπου ταυτιζόσουν με τον ήρωα και βυθιζόσουν στην ατμόσφαιρα. Αρνητικό ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στο action χειρισμό. Τα ίδια εδώ και 20 χρόνια. Μετά το fps kai to wasd δεν βλέπω κάτι δραματικά νέο. Κάτι πήγε να γίνει με το Kinect αλλά τα έκανε μπάχαλο η Microsoft.
ginkgo2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα μια φορα ποιο λατρεμενη σαδομαζοχιστικη εμπιρια καθαρά rpg απο το dark souls δεν μου έχει ξανά τύχη;
GREEK_E.K.E Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 total war arena... σε beta version αλλα αξιζει είμαι μέσα στο beta απο ταν άνοιξε αλλα δετοχο δη καν. σαν όλα τα total war υπέθεσα πως και αφτο θάναι στρατηγικής οποτε γιατη να μη παίξω Company of Heroes 2 που το θεορο ανοτερο λίγο άκυρο XD αλλα δε πειράζει
Psaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το Eve Online γελάει... Κατά τα άλλα δεν είπα κάτι για mmorpg αλλά για rpg... μην τους βάζεις δύσκολα... για το θέμα οτι τα games περνουν στοιχεία RPG ειναι ΛΟΓΙΚΟ, για έμενα είναι κλασσική εξέλιξη κάθε game. 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρω,δεν είναι in να αρέσει σε εμάς τους "παλιούς" το skyrim,αλλά προσωπικά είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Η fantasy ατμόσφαιρα(λόγω μουσικής-γραφικών) που έβγαζε ήταν κλάσεις ανώτερη από οιαδήποτε παιχνίδι που έχω παίξει εδώ και χρόνια. Από την άλλη το morrowind,με το περίεργο σύστημα μάχης πάντα με απωθούσε έντονα. Προσωπικά βρίσκω μεγάλη βαλούτα τον "πνευματικό απόγονο" και overhyped όσο τίποτα(δηλώνω θύμα του) των ισομετρικών, το Pillars of Eternity, με το άθλιο σύστημα μάχης,τουλάχιστο όταν πρωτοβγήκε, και την πολύ κάτω του μετρίου ιστορία του(που πανάθεμα το είχε και χιλιάδες επί χιλιάδων γραμμών πίπες). Δεν έχει να κάνει με το αν είναι in ή όχι, έχει να κάνει με το ότι αντικειμενικά είναι ρηχό παιχνίδι το Skyrim όπως και το Oblivion πριν από αυτό. Αυτό που λες εσύ περίεργο σύστημα μάχης του Morrowind ήταν καθαρά λόγο dice roll. Το παιχνίδι είχε πολλούς και σύνθετους κανόνες να τρέχουν στο παρασκήνιο. Το δε Skyrim (και Oblivion) δεν είχαν κανόνες. Το σημαντικότερο όμως μειονέκτημα των δυο τελευταίων τίτλων ήταν ότι εσύ δεν υπήρχες πουθενά. Ησουν κυριολεκτικά ο κανένας ανάμεσα στους τίποτα. Ακόμα και ένα παιχνίδι με τέτοιο κόσμο προφανώς και μπορεί να συνθέσει κάτι παραπάνω για τον χαρακτήρα που παίζεις. Να μην είσαι φάντασμα δηλαδή. Δεν γίνεται να είσαι παράδειγμα ο αρχηγός του mage guild και να μην σε ξέρει κανείς. 1
lnoldori Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 καλά χρυσά τα Baldur's Gate αλλά η μεγάλη μου RPG αγάπη ήταν είναι και θα είναι το παραπάνω....με εξαίρεση τα καταπληκτικά Divinity/Pillars όλα τα άλλα είναι πρώτα action και μετά RPG. Απλά κορυφή.
drpaneas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 To Dungeon siege το θυμαται κανενας? από τα αγαπημένα μου παρέα με μία Radeon εποχής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα