Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Groot,

Δεν έχω κανένα skill με το σκεπτικό σου. Δεν με ενδιαφέρουν όμως οι όποιες διαπιστώσεις σου και το σκεπτικό τους..Δεν σε ρώτησα! Οι ανακρίβειες και τα λάθη "μου" προφανώς ανήκουν στις σκέψεις σου, και αυτές δεν επιθυμώ να τις αλλάξω, ούτε με ενδιαφέρει να σε δικαιώσω ή να σε αδικήσω!

Ό,τι έγραψα το εννοώ 100%, άρα για τις δικές μου σκέψεις έχουν την ακρίβεια και την ευστοχία που επιθυμώ. Για ό,τι γράφουμε μας κρίνουν! Δεν μπορώ να παρακολουθήσω το γαϊτανάκι, "μου έγραψες", "σου γράφω"....Καταντάει σπαστικό!

(π.χ. για την Wiki σου είπε κανείς ότι είναι αυθεντικό στοιχείο; Μόνος σου έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Σουέγραψα ότι "δεν το έσβησα"...για να καταλάβεις το πόσο αυθεντικό το εννοώ. Στο έδειξα όμως για να δεις και κάτι άλλο...ότι μέσα είχε και αυτά που μου έδειξες τη Javascript για παράδειγμα. Αλλά εσύ νομίζεις ακόμα ότι μου τα δείχνεις...ενώ το ανάποδο έγινε..σου τα δείχνω σε σχέση με αυτό που έγραψα πιο πριν "Όταν λέμε γενική γλώσσα μιλάμε για όλες τις χρήσεις, όμως υπάρχουν κάποιοι που γενική λένε και την java, που δεν φτιάχνει drivers, αλλά χρησιμοποιείται για πολλές εφαρμογές" αλλά απλά δεν το διάβασες)

(υπάρχει και αγνόηση, αλλά ακόμα μου έρχεται βαρύ να το χρησιμοποιήσω)

• Like 1
Δημοσ.

α) Εάν δεν σου αρέσει το "γαϊτανάκι", τότε μην απαντάς. Από την μία λες ότι το παρατραβάω (εγώ, ενώ εσύ όχι ας πούμε!) και από την άλλη συνεχίζεις. Αποφάσισε!

β) Δεν ξέρω την έννοια "αυθεντικό στοιχείο". Να φανταστώ είναι κάτι σαν το "μυστήριο συντακτικό" που ανέφερες; Τελικά, ακόμα δεν κατάλαβα. Από την μία λες ότι το MATLAB δεν είναι γενική γλώσσα γιατί δεν μπορείς να κάνεις drivers με αυτό αλλά από την άλλη θεωρείς την Javascript γενική γλώσσα. Μπορείς να καταλήξεις σε κάτι; Τελικά θα πάρεις το "γενική χρήση" γιατί ό,τι άλλο είπες ήταν τελικά κάτι από την κοιλιά σου; Να ξέρω ωρέ παιδί τελικά τι αποφάσισες δηλαδή! :D

γ) Εάν γράφεις μόνο ό,τι σου φαίνεται εσένα, καλό θα ήταν να το καταδεικνύεις. Είθειστε σε contexts όπως αυτό το forum, όταν κανείς μιλάει να λέει αντικειμενικά πράγματα και όχι τι του φαίνεται ή ό,τι κατεβάζει το κεφάλι του ή περιέχει η κοιλιά του. Οπότε, θα μπορούσες να κάνεις το εξής: "Εμένα μου φαίνεται μυστήριο το συντακτικό του MATLAB". Να ξέρει και ο αναγνώστης ότι ο γράφων δεν έχει δει ποτέ του MATLAB και καμία άλλη γλώσσα πέρα από VB, C και M2000.

Όσο για την αγνόηση... κλαιν. Εγώ δεν θα την χρησιμοποιήσω γιατί διασκεδάζω :D

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά.....καλωσήρθατε στον κόσμο του ίντερνετ με τα καλά του και τα άσχημά του. Ένα από τα άσχημα είναι οτι ο καθένας πετάει την παπάτζα του και το παίζει ξερόλας. άλλωστε στην Ελλάδα, ότι δηλώσεις είσαι !!!

HINT: αφήστε το MATLAB για κάναν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, με την βαριά έννοια του όρου....και ασχοληθείτε (και εγώ μαζί) με καμια PHP, ή JAVA

• Like 1
Δημοσ.

ok Groot τώρα μαζεύτηκες λίγο, άρα αξίζεις να κάνω μια προσπάθεια. Βλέπω μαζεύεις τις ικανότητές μου για να βγάλεις συμπέρασμα! Μάλιστα. Ως μηχανικός γνωρίζω την έννοια της αλήθειας και του γεγονότος να τις ξεχωρίζω. Το γεγονός το ερμηνεύεις ενώ την αλήθεια την πιστεύεις εξ αποκαλύψεως. Εδώ ερμηνεύεις το γεγονός των λόγων μου ως προς την ακρίβεια! Και θες ο λόγος μου να είναι αντικειμενικός. Δηλαδή ο λόγος μου να φανερώνει τι; Την αλήθεια που είχε κάποτε αποκαλυφθεί σε σένα; Διότι τι έχεις να συγκρίνεις; Ποια είναι η βάση σου; Τι είναι το αντικειμενικό; Στους μηχανικούς δεν υπάρχει αντικειμενικό! Υπάρχει το κατά μέθοδος τάδε. Εφόσον η μέθοδος είναι αποδεκτή και έχει χρησιμοποιηθεί από πτυχιούχο τότε το αποτέλεσμα το δεχόμαστε, όχι ως αληθινό ή ως αντικειμενικό (δεν ισχύουν οι όροι, μόνο σε καφενεία...) αλλά ως γεγονός, ότι έχουμε μέτρηση/αποτέλεσμα.

Βεβαίως μπορεί κάποιος σκόπιμα να παραπλανεί, δηλαδεί να επικαλείται μέθοδο που δεν άσκησε, ή πτυχίο που δεν έχει, για να κερδίσει κάτι. Παίζει βέβαια κάποιος απλά να συζητάει, χωρίς να επικαλείται κάποια ειδικότητα ή μέθοδο, και απλά να λέει ότι νιώθει ότι είναι αληθινό γι΄αυτόν βασισμένος σε γεγονότα που δεν τα έχει ερμηνεύσει επιστημονικά.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία παίζω και εγώ εδώ...για το θέμα του MatLab. Το γεγονός είναι ότι και με 141 ΙQ που λέω ότι έχω, μου γυρίζουν τα άντερα...(πιο φυσική εικόνα δεν έχω να δώσω), με το matlab, την python...ακόμα και τις Net γλώσσες. Παρόλα αυτά πρότεινα μια Net γλώσσα όχι από συμφέρον αλλά γιατί, άσχετα με το αν την αντιπαθώ, είναι μια τεχνολογία, και αφού κάποιος έχει περάσει το στάδιο να καταλαβαίνει από προγραμματισμό, να δοκιμάσει με την Net πλατφόρμα. Και εγώ σαν άλλος exarhxis δεν έβρισκα το κέρδος στα αντικείμενα, μέχρι που το έψαξα και κατάφερα να αντιληφθώ πως θα τα περάσω στη Μ2000, και τι κερδίζω. Που σημαίνει ότι τώρα αν γύρναγα στο 2003 δεν θα χάριζα την VB NET 2003 (το έχω κάνει αυτό).

Στο Διαταύτα...Αγόραζε Groot, μην ζητάς αλήθειες...κατανόησέ τες. Και εγώ αγοράζω (μαθαίνω), παρά το γεγονός πως φέτος κτυπάω τα 50.

Δημοσ.

για να καταλάβω...

Εσύ που σου την σπάει το "γαϊτανάκι":

Δεν μπορώ να παρακολουθήσω το γαϊτανάκι, "μου έγραψες", "σου γράφω"....Καταντάει σπαστικό!

Και λες στους άλλους ότι το τραβάνε:

Το τραβάς το θέμα, αν δεν το έχεις καταλάβει!

Έχεις ξεκινήσει την κουβέντα λέγοντας:

για να σε μαλώσω

συνεχίζοντας με:

Εγώ το λέω γυφτιά!

και συνεχίζεις με:

τώρα μαζεύτηκες λίγο

Μπορείς να καταλάβεις πόσο ανακόλουθος είσαι στα λόγια σου; Μιας και εσύ είχες πει:

Αυτό πώς το λένε στο χωριό σου;

Στο χωριό σου πως λένε τον άνθρωπο που είναι ανακόλουθος στα λόγια του;

Όσο για τα αλλα...

Δεν πα να είσαι και ο κυριούλης με τα άσπρα που φιγουράρει στην Ρώμη και το Βατικανό.. είπες βλακείες. Θα σε τιμούσε το να τις παραδεχθείς. Όμως, αντ' αυτού φέρνεις ως επιχειρήματα το επάγγελμά σου, δήθεν νούμερα από τεστ IQ και την ηλικία σου, γιατί ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΑΘΟΣ (βασικά, μπούρδα αποδείχθηκε και όχι απλά λάθος αλλά είπα να ευπρεπίσω λίγο). Αδερφέ.. ό,τι και να μοστράρεις δεν μετράει εδώ. Εάν είπες βλακεία, βλακεία παραμένει αυτό που είπες ακόμα και εάν είσαι ο Darth Vader. Και εσύ ούτε ο Darth Vader είσαι (τουλάχιστον ακόμα δηλαδή, γιατί πιο μετά το περιμένω και αυτό να το πεις!) και κάτι σωστό μέχρι τώρα δεν...

Και για μία ακόμα φορά, αντί να απαντήσεις λες περί ανέμων και υδάτων. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί πριν που προσπάθησες να πεις για κάτι άλλο τα έκανες "πιο μούσκεμα πεθαίνεις".

Όμως, αντί να τηρήσεις τα λόγια που ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ και να σταματήσεις να απαντάς (και να εκθέτεις τον εαυτό σου), συνεχίζεις λέγοντας:

Στους μηχανικούς δεν υπάρχει αντικειμενικό!

Μία βαθιά υπόκλιση... γιατί πραγματικά κατάφερες να πεις την πιο μεγάλη μπαρούφα που έχω ακούσει ποτέ μου!

Δες τι έγραψες.. και σβήσε το. Κρίμα είναι να εκτίθεσαι τόσο πολύ! Το να γράφεις αρλούμπες για το αντικείμενο της πληροφορικής πάει και έρχεται. Δεν ξέρεις. Τι θα πεις; Μπαρούφες θα πεις. Αλλά το παραπάνω, πραγματικά... σβήσε το. Για το "καλό σου" δηλαδή :)

Βέβαια... να μην ξαναγράψω.. Τελικά; Οι γενικές γλώσσες; Γράφεις ή όχι drivers με αυτές;

2. Αφού εσύ την βλέπεις μια γενικού σκοπού γλώσσα (αυτό είναι η γενική γλώσσα), τότε πες μου αν φτιάχνεις οδηγούς για εκτυπωτές με αυτήν;

:D :D

P.S. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και λυπάμαι λίγο για λόγου σου. Λίγο όμως. Ακόμα περνάω καλά! :D

• Like 1
Δημοσ.

1. Όταν γίνεις μηχανικός θα το καταλάβεις ότι μετράει μόνο ότι είναι Γεγονός!

2. Τα άλλα που κάνεις "σημαία" τα παραβλέπουμε για σαχλαμαρίτσες. το δε κόλλημα με τα "στοιχεία" μου το περίμενα και επιβεβαιώθηκα!

3. Επειδή κόλλησες με το θέμα των drivers...Πρέπει να παραδεχτείς ότι:

A. Είναι γεγονός ότι με MatLab δεν φτιάχνεις Drivers

B. Είναι γεγονός ότι η γλώσσα MatLab δεν αναφέρεται ως γλώσσα γενικού σκοπού στο Wiki

Γ. Είναι γεγονός πως αναφέρονται άλλες γλώσσες στο Wiki όπως η javascript

Δ. Είναι γεγονός πως γενικός σκοπός αναφέρεται αλλού σε όλα και αλλού στα πολλά

Συμπέρασμα δεν αρκεί το Α για να επικαλεστούμε ότi το MatLab δεν είναι γενικού σκοπού. Βοηθάει και το Β. Αν όμως Θέλουμε να ισχύει το Α τότε σίγουρα το Γ δείχνει ότι το Β μπορεί να συμπεριλάβει γλώσσες που δεν φτιάχνουν Drivers σαν γενικού σκοπού. Όμως δεν ισχύει ότι αν το Α  δεν ευσταθεί για κάτι που είναι γενικού σκοπού κατά το Wiki, τότε πρέπει να είναι το MatLab γενικού σκοπού!

Τι μας λείπει απ΄όλα τα γεγονότα;

Ένα γεγονός που να λέει ότι το Matlab είναι γενικού σκοπού γλώσσα. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο και όχι κάτι άλλο!

Δεν βρήκα. Αν βρεις έλα να το μας το πεις!

http://stackoverflow.com/questions/179904/what-is-matlab-good-for-why-is-it-so-used-by-universities-when-is-it-better-th

Ούτε η ίδια η εταιρεία παραγωγής της λέει ότι είναι γενικού σκοπού γλώσσα!

http://www.mathworks.com/help/matlab/

• Moderators
Δημοσ.

B. Είναι γεγονός ότι η γλώσσα MatLab δεν αναφέρεται ως γλώσσα γενικού σκοπού στο Wiki

Το ίδιο το άρθρο λέει "some general-purpose languages are...". Εκτός αυτού, η Wikipedia δεν αποτελεί σοβαρή πηγή για οτιδήποτε άνω του σχολικού επιπέδου.

Δημοσ.

Τι από αυτό που γράφεις kercyn δεν συμφωνεί με αυτά που γράφω;

Αλλά αφού μπήκες στην συζήτηση έχεις άποψη ή κάποιο γεγονός που να μας δείχνει ότι η γλώσσα MatLab είναι γενικού σκοπού;

Ή αμφισβητείς και συ το χαρακτηρισμό "γενικού σκοπού";

Απλά αναζητούμε το γεγονός π.χ. να έχει γραφτεί κάπου!

Δημοσ.

1. Όταν γίνεις μηχανικός θα το καταλάβεις ότι μετράει μόνο ότι είναι Γεγονός!

Δεν έχει σημασία τι είναι ο καθένας και τι όχι. Ποτέ μου δεν είπα τι είμαι σε αυτό το forum και ούτε πρόκειται. Σε αντίθεση με εσένα, ό,τι λέω βασίζεται στη λογική και όχι στο τι είμαι. Από την άλλη, η κοτσάνα που είπες:

Στους μηχανικούς δεν υπάρχει αντικειμενικό!

Πραγματικά... τι να πω...; Ο παπι τα είπε όλα! :D

A. Είναι γεγονός ότι με MatLab δεν φτιάχνεις Drivers

Δ. Είναι γεγονός πως γενικός σκοπός αναφέρεται αλλού σε όλα και αλλού στα πολλά

Συμπέρασμα δεν αρκεί το Α για να επικαλεστούμε ότi το MatLab δεν είναι γενικού σκοπού. Βοηθάει και το Β. Αν όμως Θέλουμε να ισχύει το Α τότε σίγουρα το Γ δείχνει ότι το Β μπορεί να συμπεριλάβει γλώσσες που δεν φτιάχνουν Drivers σαν γενικού σκοπού. Όμως δεν ισχύει ότι αν το Α  δεν ευσταθεί για κάτι που είναι γενικού σκοπού κατά το Wiki, τότε πρέπει να είναι το MatLab γενικού σκοπού!

Τι μας λείπει απ΄όλα τα γεγονότα;

http://lmgtfy.com/?q=device+driver+with+matlab

Τελικά παραδέχεσαι ότι έλεγες βλακείες με το:

2. Αφού εσύ την βλέπεις μια γενικού σκοπού γλώσσα (αυτό είναι η γενική γλώσσα), τότε πες μου αν φτιάχνεις οδηγούς για εκτυπωτές με αυτήν;

Nice. Δεν περιμένω ότι κατάλαβες πως το έκανες...!!! :D

• Moderators
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις με το Β και το Γ. Το άρθρο που παρέθεσες λέει "some" (άρα όχι όλες). Και το ότι λέει κάτι η Wikipedia δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Kercyn,
Άλλο πράγμα η αξία που δίνεις σε κάτι και άλλο το γεγονός! Εξήγησα στον Groot (το οποίο δεν θέλει να καταλάβει) ότι "αντικειμενικό" ως όρος δεν υπάρχει, και αν είναι τόσο πονηρός να μας πει τι λέμε αντικειμενικό στη Φυσική (δεν υπάρχει αυτή η έννοια)..Στα καφενεία ο "υποκειμενικός" είναι αυτός που εξηγεί μια κατάσταση στην οποία μετέχει, ο αντικειμενικός είναι ο ουδέτερος...Τώρα τι θέλει να πει ο ποιητής Groot που "δεν θέλει να πει τι έχει σπουδάσει" ας το αφήσουμε στην άκρη!

κατά τα άλλα στη συζήτησή μου με τον Groot, εστίασε στο επιχείρημα που έδωσα περί ενός σκοπού που δεν κάνει το MatLab. Το σωστό που θα έπρεπε να κάνω θα ήταν "βρες μου εσύ που λέει ότι το MatLab είναι γενικού σκοπού", πλην όμως είχε θέμα με το τι είναι "γενικού σκοπού". Έφυγε από το ένα θέμα πήγε σε άλλο. 

Στα γεγονότα που έδειξα με γράμματα, δείχνω ότι υπάρχουν γλώσσες που δεν φτιάχνεις drivers (Γ) και λέγονται γενικού σκοπού στο περιεχόμενο της wiki πάντα. Αλλά αυτό δεν είναι απόδειξη ότι το matlab που δεν φτιάχνει drivers είναι γενικού σκοπού...στο περιεχόμενο της wiki!  Ακόμα και το ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί όλα, δεν μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτούμε "στα άλλα είναι η MatLab". 

Περιμένω ακόμα τον groot να με γεμίσει ίσα με δέκα link να με πείσει ότι είναι η MatLab γενικού σκοπού. Αντίθετα έχει γράψει ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ...για να αποδείξει ότι το επιχείρημα που έβαλα (περισσότερο για να του δείξω άλλους σκοπούς) δεν ήταν τόσο σοβαρό! Ενώ ο ίδιος δεν είχε κανένα επιχείρημα.

Προσθήκη:

από το link που πέταξε ο Groot!

Διάλεξα ένα (το πρώτο είχε όλο παράπονα και γεμάτο C++)

http://www.mathworks.com/help/daq/registering-the-hardware-driver-adaptor.html

Advantech®

mwadvantech.dll

Measurement Computing™

mwmcc.dll

National Instruments®

mwnidaq.dll

Parallel ports

mwparallel.dll

Windows® sound cards

mwwinsound.dll

Αυτά Groot είναι ο τρόπος να συνδεθεί μέσω εξωτερικών βιβλιοθηκών...το MatLab...δεν είναι γραμμένα σε Matlab...

(ευχαριστώ και για την υπομονή σας...αλλά το ζήταγε ο Groot, και δεν του χάλασα το χατήρι)

Δημοσ.

Ενώ η Javascript είναι έτοιμη για να κάνεις driver development! Μάθαμε και κάτι από εσένα σήμερα M2000!

Την επόμενη φορά θα επιλέξω Javascript για να φτιάξω drivers! :D

Δημοσ.

Όχι δεν έμαθες αυτό! Είναι η ιδέα που το μυαλό σου σχημάτισε....Δεν είναι γεγονός!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...