RigasGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εχω 2 Coolermaster COSMOS 1000 και επανω στην οροφη εχει απο το εργοστασιο 2x120mm ανεμηστιρες. Στο ενα του φοραμε μια Nepton 120XL στον ανεμηστιρα εξαγωγης, στο αλλο λεω να παω για 2πλο ψυγειο σε μηκος, π.χ Nepton 240 η το αλλο μοντελο το 280, η μια σε Corsair π.χ Η110i που ειναι 280mm και εχει 2x140mm fans. Εβγαλα μερικες φωτογραφιες και διπλα στους ανεμηστιρες εχεις εξτρα τρυπες μαλλον για 140mm. Εχω βγαλει και εσωτερικα το κουτι για να μου πειτε μια γνωμη αν εχει χωρο για να μπει ψυγειο-ανεμηστιρες, Υ.Σ ναι ξερω το cable managment ειναι χαλια, περιμενω ενα φιλο με dremmel να ερθει να κανω μερικες τρυπες και να γινει ανθρωπινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 240αρα λογικα δεν χωραει γιατι οι ανεμιστηρες ειναι πολυ μακρια. Προσωπικα εχω την nepton 240 και σου προτεινω την 280 με κλειστα ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω εκει κολησα με την αποσταση, η 280 ειναι καλητερη η την προτίνεις λογο αποστάσεων των ανεμηστηρων? Η καποια της Corsair ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Οι CM είναι πιο αθόρυβες σε γενικές γραμμές. Εγω με την 240Μ είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Η100 φίλου καλή είναι αλλά έκανε λίγο παραπάνω θόρυβο. Ναι γιατί δεν θα κάθεται σωστά η 240άρα. Όπως και να το κανουμε όμως η 280 θα είναι λίγο καλύτερη. Αν και η Jetflow είναι σαν ελικόπτερα. Καλύτερα οι Silencio. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απαντηση σου, το θεμα με την 280 ειναι οτι δεν βλεπω να πουλαει καποιο μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Οι CM είναι πιο αθόρυβες σε γενικές γραμμές. Εγω με την 240Μ είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Η100 φίλου καλή είναι αλλά έκανε λίγο παραπάνω θόρυβο. Ναι γιατί δεν θα κάθεται σωστά η 240άρα. Όπως και να το κανουμε όμως η 280 θα είναι λίγο καλύτερη. Αν και η Jetflow είναι σαν ελικόπτερα. Καλύτερα οι Silencio. η δικια μου η h110i πανω απο 60τις100 αρχιζουν και ακουγονται αισθητα οι ανεμηστιρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα