Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να χτίσω ένα νέο σύστημα για gaming χωρις πιθανοτητα overclock.

εχω βρει τα κομματια απλα θα ήθελα τη προταση σας για το case (full ή mid? ) και αν εχετε καποιο συγκεκριμένο να προτείνετε. και βασικότερο απ όλα αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη διόρθωση στο στήσιμο...

όλα τα εξαρτήματα είναι από το visionstudio

mobo    MSI Socket 1151 Z170A TOMAHAWK GLan Audio Raid                149,00
cpu       Intel Core i5 6600 3.3 GHz Quad Core Socket 1151 65W Box        254,00
ram      Kingston Hyper X Fury 8GB DDR4 Non ECC CL15 2666MHz         56,44*2=113
ssd       Samsung 256GB 850 Pro Series MZ-7KE256BW                           148,00
gpu       nVidia GeForce GTX 970 4GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Triple DP   382,00
psu       Thermaltake Power Supply 700W ATX 24 pin TR2 Gold                  75,00

Δημοσ.

Μην παρεις τον pro 850, κοστίζει 60€ παραπάνω από τον "κλασσικο" 250gb. Εάν θες να δώσεις 150€ παρε τον 850 των 500gb. Τι ανάλυσης θα είναι η οθόνη σου; Εάν είναι πάνω από 1080p καλύτερα να παρεις την sapphire r9 390 καθώς τα 8gb vram της δίνουν το πλεονέκτημα στις υψηλές αναλύσεις

Δημοσ.

σε δευτερη φαση θα ρωτουσα για τι οθονη εχετε να προτεινετε... με λεφτα γυρω στα 300-400...

οσον αφορα τον προ τον εχω ηδη σε αλλο μηχανημα και ειμαι απολυτα καλυμμενος.. δυσκολα θα το αλλαζα...

Δημοσ.

το ενα στο χωρο του γραφειου το αλλο στο σπιτι....

και κατι που ξεχασα να γραψω ειναι οτι θα βαλω και μηχανικο που εχω απο αλλο συστημα.. 1τερα

Δημοσ.

Η γνώμη μου θα ήταν να μετατρέψεις αυτό σε gaming και να πάρεις ένα πιο οικονομικό με apu στο γραφείο σου. Θα σου βγει πιο οικονομικά.

Από εκεί και πέρα, εσύ αποφασίζεις :).

Δημοσ.

και εκει χρειαζεται.... γιατι λειτουργει ως ατυπος σερβερ για αλλα 4 μηχανηματα.. εκει χρειαζεται το συγκεκριμενο pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν ότι διάλεξες είναι πάνω ράφι. Τώρα αν το αναλύσουμε χωρίς να κάνει διαφορά θα σου πρότεινα τα εξής. Αρχικά Asus μητρική, επιπλέον μπορείς να πάρεις την gaming έκδοση δήλ z 170 gaming η την h 170 gaming καθώς είναι παρόμοια εκτός του γεγονότος ότι δεν κάνει οβερκλοκ που όπως αναφέρεις δεν κάνεις. Γενικώς βλέπω πολύ στην πιάτσα.,ξενα σαιτ κτλ να χρησιμοποιείται τριάδα σκαιλεικ με την ασους και την 970.

Μετά πάμε στην Gpu. Σε 1080 είτε η 970 είτε η r 390 (πρόσεξε όμως η sapphire Radeon R9 390 8GB Nitro) είναι το ίδιο. Σε 2κ θα προτιμούσα την 390. Η 970 είναι η δημοφιλεστερη κάρτα παγκοσμίως. Μάρκετινγκ... δεν ξέρω. Σε πολλά φόρουμ πάντως θεωρούνται ίσες με ελάχιστο προβάδισμα στην 390 αλλά και με μεγαλύτερη θερμοκρασία /απαιτήσεις τροφοδοτικό.

Τα υπόλοιπα όπως είπα είναι όλα πάνω ράφι.

Για κουτί θα σου πρότεινα το corsair 200r που επίσης είναι από τα καλύτερα vfm

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.

σε δευτερη φαση θα ρωτουσα για τι οθονη εχετε να προτεινετε... με λεφτα γυρω στα 300-400...

οσον αφορα τον προ τον εχω ηδη σε αλλο μηχανημα και ειμαι απολυτα καλυμμενος.. δυσκολα θα το αλλαζα...

Και με τον "κλασσικο" θα εισαι καλυμμενος. Ο pro υποτίθεται ότι είναι για επαγγελματική χρήση. Ο pro 250gb κοστίζει 45€ περισσότερο από τον κλασσικο 250gb και 35€ κάτω από τον κλασσικο των 500gb. Εάν είναι να δώσεις τόσα λεφτά τουλάχιστον παρε ssd των 500gb,δεν αξιζουν τα 135€ για 250gb.

Δημοσ.

Και με τον "κλασσικο" θα εισαι καλυμμενος. Ο pro υποτίθεται ότι είναι για επαγγελματική χρήση. Ο pro 250gb κοστίζει 45€ περισσότερο από τον κλασσικο 250gb και 35€ κάτω από τον κλασσικο των 500gb. Εάν είναι να δώσεις τόσα λεφτά τουλάχιστον παρε ssd των 500gb,δεν αξιζουν τα 135€ για 250gb.

Νομίζω λέει ότι τον έχει ήδη=δηλαδή δεν θα τον αγοράσει.
Δημοσ.

Νομίζω λέει ότι τον έχει ήδη=δηλαδή δεν θα τον αγοράσει.

Έπρεπε να το διαβάσω μια δεύτερη φορά για να το καταλάβω :P έχεις δίκιο, άλλο κατάλαβα εγώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...