Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγα σημερα μια βολτα απο το καταστημα Ηλεκτρονικη στον Κηφισο. λοιπον βρηκα πολλα "παλια" πραγματα οπως εναν παλιο logitech rumblepad 2 wireless pc μοχλο στα 19ευρω που τον ειχα αγορασει το 2006 στα 49 ευρω και μολις τον ειδα μου ξυπνησε αναμνησεις. παω να τον παρω και τελικα ηταν ανοιχτη συσκευασια και μου λεει ο πωλητης μην το παρεις δεν θα δουλευει…πηγα να του πω "τοτε γιατι το εχεις εδω"?. τελοσπαντων πρωτη απογοητευση. μετα παω ποιο κατω και τι να δω???? PlayStation 2 Slim ΚΟΥΤΑΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στα 59 ευρω…του λεω "δωστο μου οπως ειναι" και μου λεει "ειναι μονο το κουτι δεν υπαρχει μεσα κονσολα"…παλι πηγα να του πω τα ιδια..τι τα εχετε εδω μεσα τοτε με τιμη αν δεν τα πουλατε?χαχαχαχα…ps3 slim και αυτο μονο το κουτι σκετο…..επισης εχει κατι παλια κινητα προ 10ετιας και κατι παιχνιδια ps2-ps3-xbox 360 σφραγισμενα οπως Pes2008, spiderman και καποια αλλα στα 10 ευρω…με λιγα λογια χαρηκα οταν τα ειδα ολα αλλα απογοητευτηκα κιολας που δεν πηρα κατι..στο θεμα μας τωρα. αν γνωριζει καποιος μαγαζι Ελληνικο που να εχει παλιες κονσολες οπως Ps1,Ps2, Xbox360 το λευκο το πρωτο μοντελο, η snes, η sega master system και ολα αυτα τα παλια καλα πραγματα, με την προυποθεση να ειναι σφραγισμενα αθικτα στα κουτια τους. τοτε ας κανει εναν κοπο να τα ποσταρει…ευχαριστω…

Δημοσ.

δεν υπαρχει τετοιο καταστημα. (εκτος βεβαιως και αν αναφερεσαι σε παλαιοπωλεια αλλα εκει περα δεν ξερεις ποτέ τι μπορεις να βρεις μπαινοντας)

στην Αγια Παρασκευη εχει ανοιξει ενα (Vintage Toy Mania λεγεται) που πουλανε γενικα retro πραγματα (οχι μονο κονσολες), αλλα δεν ειναι παντα σφραγισμενα, ο καθενας τα δινει προς πωληση αρκει να ειναι σε καλη κατασταση.

το gameexplorers στην Πανορμου εχει νομιζω καποιες παλιες κονσολες (νομίζω).

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο να βρεις παλιές κονσόλες σε ελληνικά μαγαζιά, αλλά τσέκαρε το console club στο Νεο Ηράκλειο και το gamestation στην Πατησίων.

Αν ασχολείσαι με facebook υπάρχουν αρκετά γκρουπάκια που κάνουν αγοραπωλησίες με παλιές κονσόλες.

Και στις δυο περιπτώσεις να ξέρεις πως μάλλον θα αναγκαστείς να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, επειδή οι τιμές δεν είναι στανταρ και ο καθένας ζητάει ότι του κατέβει.

Δημοσ.

για οποιον ενδιαφερεται….στα carefour  στο smart park παιανιας, οσο και αν ακουγεται γελοιο βρηκα official sony memory card ps2 8mb στα 10 ευρω. εχει καμια 10αρια τεμαχια…δεν ειχα τοσα πανω μου αλλιως θα τσιμπαγα μια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...