CaptainGeo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πατάω πχ τη λεξη samsung στην αναζητηση και μου βγαζει καμια 10αρια αγγελιες ολες ολες που θα'πρεπε να'χει εκατονταδες...αν το κανω πιο συγκεκριμενο πχ samsung galaxy δε μου εμφανιζει καν αποτελεσμα 1
Jason 93 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγω κανω συχνα ανζητηση με ". Πχ η αναζητηση για galaxy s2 θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα με την λεξη galaxy μονο ενω η αναζητηση για "galaxy s2" θα βγαλει αποτεσματα μονο για το galaxy s2. Αυτο εδω και καποιες μερες δεν δουλευει. 2
glazos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 +1 και από έμενα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. 2
michailmm@ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω εχω εδω και μερες το ιδιο προβλημα
Kostas.karras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Στο forum για ενα καλυτερο site εχω στειλει μηνυμα για το θεμα των αγγελιων, (δεν πηρα απαντηση βεβαια) οτι θα επρεπε να υπηρχαν φιλτρα κριτηριων οπως για παραδειγμα να πληκτρολογεις συγκεκριμενο μοντελο προ'ι'οντος και εν συνεχεια να μπορεις να τα βαζεις σε αυξουσα σειρα ανα τιμη κ.τ.λ.π. Παρακαλω το insomnia να καλυτερευσει σε αυτο το σημειο των αγγελιων..Το αγαπαμε και ειναι προταση προοδου για το site. 1
Xefteris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μια απο τα ιδια παιδια εβλεπα αγγελειες απο την πολη μου και τωρα βλεπω μονο μια σελιδα. και κατι αλλο ακομα, αν γραψω στο search πχ "nokia n8" μονο το nokia πιανει το search.
dascavar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εδώ και αρκετές μέρες εμένα δεν μου βγάζει καμία αγγελία. Αν π.χ γράψω apple watch μου βγάζει "x" ενώ αν πάω γενικά από την κατηγορία στο "apple" υπάρχουν πολλές αγγελίες για apple watch! Κάντε κάτι. Ηδη αναγκάζομαι να ψάχνω για αγγελίες αλλού
fasmatikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πατάω πχ τη λεξη samsung στην αναζητηση και μου βγαζει καμια 10αρια αγγελιες ολες ολες που θα'πρεπε να'χει εκατονταδες...αν το κανω πιο συγκεκριμενο πχ samsung galaxy δε μου εμφανιζει καν αποτελεσμα αναφέρω το ίδιο πρόβλημα... 1
xenkato Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εδω και παρα πολλες μερες συμβαινει αυτο.Δοκιμαστε να βρειτε μια δικη σας καταχωρημενη αγγελια-βαζοντας στην αναζητηση το ονομα του αντικειμενου που πουλατε ή ζητατε..Αμα τη βρειτε πειτε μου και μενα πως να βρω τη δικη μου...
aces Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 πλεον η αναζητηση ξανα-δουλευει αλλα ΜΟΝΟ δυστυχως για τις σημερινες αγγελιες Συνηθως βγαζει 5-6 αποτελεσματα κ ποτε καποια αγγελια που ειναι 2 μόνο ημερων κλπ Ας ελπισουμε να φτιαξει με καποιο update Η αναζητηση ειναι πολυ χρησιμη κυριως για αυτον που ψαχνει-αγορασει κατι πολυ συγκεκριμενο π.χ. galaxy a5 klp κ ετσι περιοριζεται καθως του βγαζει ελαχιστα διαθεσιμα μονο δηλαδη αυτα που μπηκαν με σημερινη ημερομηνια.
ababapanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα και σε μένα, όταν το είχα αναφέρει και έλεγα οι αγγελίες να μπουν σε κατηγορίες, μου έλεγαν οτι βαριέμαι να ψάχνω...
Gostros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Αναφερω και εγω με την σειρα μου το ιδιο προβλημα με την αναζητηση στις αγγελιες. Βγαζει ελαχιστα αποτελεσματα !!! Εχει προβλημα το search !!!
pinakas0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδιά το πρόβλημα της αναζήτησης είναι σοβαρό διορθώστε το
engelo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το πρόβλημα συνεχίζεται και είναι σοβαρό.. οτι αποτέλεσμα θέλει βγάζει !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις