Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατάω πχ τη λεξη samsung στην αναζητηση και μου βγαζει καμια 10αρια αγγελιες ολες ολες που θα'πρεπε να'χει εκατονταδες...αν το κανω πιο συγκεκριμενο πχ samsung galaxy δε μου εμφανιζει καν αποτελεσμα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω κανω συχνα ανζητηση με ". Πχ η αναζητηση για galaxy s2 θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα με την λεξη galaxy μονο ενω η αναζητηση για "galaxy s2" θα βγαλει αποτεσματα μονο για το galaxy s2. Αυτο εδω και καποιες μερες δεν δουλευει.

• Like 2
Δημοσ.

Στο forum για ενα καλυτερο site εχω στειλει μηνυμα για το θεμα των αγγελιων, (δεν πηρα απαντηση βεβαια) οτι θα επρεπε να υπηρχαν φιλτρα κριτηριων οπως για παραδειγμα να πληκτρολογεις συγκεκριμενο μοντελο προ'ι'οντος και εν συνεχεια να μπορεις να τα βαζεις σε αυξουσα σειρα ανα τιμη κ.τ.λ.π. Παρακαλω το insomnia να καλυτερευσει σε αυτο το σημειο των αγγελιων..Το αγαπαμε και ειναι προταση προοδου για το site.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια απο τα ιδια παιδια εβλεπα αγγελειες απο την πολη μου και τωρα βλεπω μονο μια σελιδα.

και κατι αλλο ακομα, αν γραψω στο search πχ "nokia n8" μονο το nokia πιανει το search. 

Δημοσ.

Εδώ και αρκετές μέρες εμένα δεν μου βγάζει καμία αγγελία.

Αν π.χ γράψω apple watch μου βγάζει "x" ενώ αν πάω γενικά από την κατηγορία στο "apple" υπάρχουν πολλές αγγελίες για apple watch!

Κάντε κάτι.

Ηδη αναγκάζομαι να ψάχνω για αγγελίες αλλού

Δημοσ.

Πατάω πχ τη λεξη samsung στην αναζητηση και μου βγαζει καμια 10αρια αγγελιες ολες ολες που θα'πρεπε να'χει εκατονταδες...αν το κανω πιο συγκεκριμενο πχ samsung galaxy δε μου εμφανιζει καν αποτελεσμα

αναφέρω το ίδιο πρόβλημα...

• Like 1
Δημοσ.

Εδω και παρα πολλες μερες συμβαινει αυτο.Δοκιμαστε να βρειτε μια δικη σας καταχωρημενη αγγελια-βαζοντας στην αναζητηση το ονομα του αντικειμενου που πουλατε ή ζητατε..Αμα τη βρειτε πειτε μου και μενα πως να βρω τη δικη μου...

Δημοσ.

πλεον η αναζητηση ξανα-δουλευει αλλα ΜΟΝΟ δυστυχως για τις σημερινες αγγελιες :( Συνηθως βγαζει 5-6 αποτελεσματα κ ποτε καποια αγγελια που ειναι 2 μόνο ημερων κλπ

Ας ελπισουμε να φτιαξει με καποιο update

Η αναζητηση ειναι πολυ χρησιμη κυριως για αυτον που ψαχνει-αγορασει κατι πολυ συγκεκριμενο π.χ. galaxy a5 klp κ ετσι περιοριζεται καθως του βγαζει ελαχιστα διαθεσιμα μονο δηλαδη αυτα που μπηκαν με σημερινη ημερομηνια.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα και σε μένα, όταν το είχα αναφέρει και έλεγα οι αγγελίες να μπουν σε κατηγορίες, μου έλεγαν οτι βαριέμαι να ψάχνω...

Δημοσ.

Αναφερω και εγω με την σειρα μου το ιδιο προβλημα με την αναζητηση στις αγγελιες. Βγαζει ελαχιστα αποτελεσματα !!! Εχει προβλημα το search !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...